Pocinkane srebrno Kovinske Zakovice Telo Vijak Notranje Trim Plošča Imbus Vijaki Avto Fender Sponke Zapiralo, ki ga

Novo

€4.35

/ €5.37

Na zalogi

Dobrodošli V Naši Trgovini Kalili je znana blagovna znamka, ki je namenjena za zagotavljanje inovativnih in stroškovno učinkovitih in kakovostnih izdelkov.Smo specializirano za avtomobilske izdelki in deli, ki za več let.Stalnih izboljšav in inovacij je naš večni cilj.Upam, da si lahko kupite z zadovoljstvom tukaj!

Opis:

Avto Fender Telo Imbus Vijaki Metrični Navoj Trim Plošča Ohišjih Posnetki

Auto Imbus Vijaki Metrični Navoj Trim Zapiralo, Ki Ga Ohranja Posnetek

Vijak Fender Telo Vrata Trim Kapuco Plošča

Pod Motor Splash Stražar Zakovice Zapiralo, Ki Ga Posnetke

Branilec Vrata Kartico Notranje Oblikovanje Weatherstrip

Specifikacija:

• Pogoj: Brand New

• Barva: Srebrna

Velikost:(Približno 0.1~0,2 mm različice )

Vodja Premer: 9.8 mm

Debla Dolžina: 20 mm

Sodi V 6,5 mm Luknja

Uporaba : Univerzalno (Fit Velikosti)

Paket Vključuje :

• 20 Kos Fender Vijak Honorar Posnetki

Zmogljivost: ognjevarnih izolacijskih, ni enostavno, da staranje, visoke temperature, nizke temperature odpornost. (Obratovalna Temperatura: -10-45 stopinj)

Namene: 1): uporablja se v avtomobilskih vrata, okna, prtljažnik, pokrov notranjost sedeži, z omejeno.

2): mehanski deli industrijske povezave in omejeno.

3): povezave na druge vrste odbora in omejeno z

Uporaba: z enim klikom, enostavno uporabite svoje prste, da dokončate postopek.Enostavno in priročno.

Prosimo, preverite velikost, preden kupite.

O Nas

Naše podjetje se je začel v januarju 2012. Od takrat smo bili namenjeni zagotavljanju potrošniki in trgovci po vsem svetu, z neposrednim dostopom do več sto tovarne shopfloors okoli Azije preko naših internetnih kanalov.Smo dodali strokovno vrednost pri procesih trgovini na nakup, tovarniško neposredni nabavi, predstavitev izdelka, nadzor kakovosti, in da izpolnitev.

Dostava 1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo. 2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temelji na vaš naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3. Običajno,15-60 dni za dosego cilja, v različnih državah prispeli ob različnih časih! 4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku 60 dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bomo lažje spremljanje to.Politika Vračanja 1. Upamo, da naše izdelke lahko vedno, da boste zadovoljni! 2. Če je kaj narobe, nas kontaktirajte na prvi čas, preko online sistema ali e-pošto v roku 3 dni po prihodu, bolje, s slikami, da se kaže problem jasno. 3. Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo proizvodov in potrebo, da vrne ali zamenja, se je v roku 7 dni po prihodu, in ste odgovorni za dostavo pristojbina.Povratne informacije 1. Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, hvala vam! 2. Vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas. 3. Big red popust: Če morate na kraju velika naročila, ki je več kot max količino, nas prosimo kontaktirajte, da bi dobili poseben popust, ter nudimo podporo trgovina na debelo.Pišite 1. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate! 2. Ne bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.ampak prosim, dovoli, da odloži odgovor za neposlovne čas.Veseli bomo odgovoriti na vsa vprašanja.Imate kakšno vprašanje, vas prosimo, da stik z mano.Opomba:Bomo preverili vsako stvar premislite, preden shipp ven.če je predmet, ki ste jo prejeli, je razdeljeno med ladijskega prometa ,prosimo, biti prost v stik z nami v roku 48 ur, vam bomo najboljšo rešitev.Hvala za vaše razumevanje.

Oznake: avto zakovice, vw avto zapiralo, ki ga, razširitev moto, auto vijak, nadzorni plošči za mitsubishi, zaprite pritrdilnih elementov, avto plastičnih zakovice, avto posnetek trim, avto kabla sponko, posnetek vijak

Postavka Dolžina 1.9cm
Element Teža 1.1g
Blagovna Znamka Kalili
Vrsta Materiala Kovine
Postavka Vrsta Fender Kovinski Vijak Trim Plošča Zakovice
Replace3 Za G M BENZ Univerzalno (Fit Velikosti)
Element Širina 0.99cm
Postavka Višina 1.9cm
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
barve SREBRNA
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Ime Modela 2175
stanje nove blagovne znamke
Obratovalna Temperatura -10-45 stopinj

Napiši mnenje

Pocinkane srebrno Kovinske Zakovice Telo Vijak Notranje Trim Plošča Imbus Vijaki Avto Fender Sponke Zapiralo, ki ga

Pocinkane srebrno Kovinske Zakovice Telo Vijak Notranje Trim Plošča Imbus Vijaki Avto Fender Sponke Zapiralo, ki ga

Dobrodošli V Naši Trgovini Kalili je znana blagovna znamka, ki je namenjena za zagotavljanje inovativnih in stroškovno učinkovitih in kakovostnih izdelkov.Smo specializirano za avtomobilske izdelki in deli, ki za več let.Stalnih izboljšav in inovacij je naš večni cilj.Upam, da si lahko kupite z zadovoljstvom tukaj! Opis: Avto

Podobni izdelki