Vodoodporna LED Utripa Rep Luči Za Kolo Zadaj Rep Svetlo Rdeča/Modra/Črna Varnost Opozorilo Luči, Vožnja Kolesa

Novo

€4.95

Na zalogi

Za praznovanje Kitajsko tradicionalno Novo Leto, bomo na počitnice od januarja do 30. Februar 19th, 2021. V obdobju, ne moremo obdelati vaše naročilo (razen izdelki v Evropi skladišče) in odgovori vaše sporočilo pravočasno.Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in podporo!

1. Za Evropske Države, Železniške Dostava 30-45 dni (brez poštnine informacij na spletni strani UPS) + UPS 3-6 dni

(na voljo površina za dostavo, - Španija Kanarskih Otokih, poštna številka začne s 35 in 38 )

2. Za Združene države amerike, Sea Shipping 30-35 dni (brez poštnine informacije) + UPS/FedEx, 3-6 dni

(na voljo površina za dostavo - PO Box, Havaji in Aljasko)

3. V Rusiji, traja 30-45 dni (razen oddaljenem področju .Boste morali pobrati vrstnem redu, ki ga sami, če je naslov za dostavo, ki je oddaljena. )

4. Za Malezija, Tajska, Južna Koreja, Singapur traja 7-15 dni

Zgoraj je približen čas dostave glede na naše izkušnje.Potrudili se bomo, da zagotavljajo zanesljivo ladijski promet storitev in upam, da bomo prišli pravočasno.Vendar dostave lahko zamude zaradi Meri Potrditev, Praznik, Slabo Vreme, Letalskega prevoznika, Stavke, Orkan Sandy in tako naprej .Zahvaljujemo se vam za vaše understan din g in čakajo!Vodoodporna LED Utripa Rep Luči Za Kolo Zadaj Rep Svetlo Rdeča/Modra/Črna Varnost Opozorilo Luči, Vožnja Kolesa

Osnovne Informacije

▼Barva: rdeča, črna, modra lupini, vse luči so rdeča

▼Osvetlitev obseg: 240 stopinj.

▼Teža: 0.08 kg/kos

▼Baterija: Dve CR2032 gumb baterije.

▼Način: počil utripajoče /počasno utripanje /vedno svetlo

▼Pasu: Silikona.

▼Lupini material: aluminij zlitine (vodotesen)

▼Prednosti: lahko Je kjerkoli v paketu!!Super udobje

▼Uporabe: na Prostem opozorila za kolesa, sprehajalci, skuterji, itd.

1. Max obseg in hitrost, so se razlikujejo zaradi različnih teža voznika, operativni usposobljenosti, ceste, stanju in vreme.Naš test je bil narejen z 55kg voznik na ravno in gladko cesto.

2. Izdelek in navodila za uporabo lahko nekoliko razlikuje glede na različne izdelek veliko.

3. Prosimo, da baterije pred prvo uporabo skuterja.V addtion, prosim napolnite baterijo enkrat na vsake tri mesece, tudi če ne uporabljate skuter, za vzdrževanje baterije popolnoma funkcionalne in podaljšujejo je življenjska doba.Vode, potopni, trčenja, in druge neobičajne dejavnikov bo eald, da baterija odškodnine, ki niso zajete v garanciji.

Oznake: kolo lučka zadaj, bicyle luči spredaj zadaj, kolesarska svetilka, kolesa zavesice spredaj zadaj, izposoja lučka zadaj, kolo rdeče, izposoja odbijač spredaj zadaj, napolnite izposoja prednja luč, kolo žaromet, osvetlitev kolesa močan spredaj zadaj

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Vodoodporna LED Utripa Rep Luči Za Kolo Zadaj Rep Svetlo Rdeča/Modra/Črna Varnost Opozorilo Luči, Vožnja Kolesa

Vodoodporna LED Utripa Rep Luči Za Kolo Zadaj Rep Svetlo Rdeča/Modra/Črna Varnost Opozorilo Luči, Vožnja Kolesa

Za praznovanje Kitajsko tradicionalno Novo Leto, bomo na počitnice od januarja do 30. Februar 19th, 2021. V obdobju, ne moremo obdelati vaše naročilo (razen izdelki v Evropi skladišče) in odgovori vaše sporočilo pravočasno.Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in podporo! 1.

Podobni izdelki