Pomlad poletje jesen trend kavbojke stretch raztrgala priložnostne svetle hlače moška elegantna moda hlače

Novo

€11.68

/ €14.60

Na zalogi

VELIKOST

Podrobnosti izdelka

Prikaz Izdelka

Navodila Za Pranje

Bombaž in lan tkanine, opere, kolikor je mogoče, strojno obdelani v fine očesa vreče in prilagodi z mehko prestav.Volnene tkanine, tekstilni materiali, je treba oprati z roko, bodite pozorni na čiščenje moč.glede na volna, puh, bombaž in pranje, ročno pranje uporabljajte, če čiščenje ni potrebno.

Več Barv Na Voljo

Nakup Premisleki

A. Če kurirja, ni bila vročena, prosimo, obrnite na store čim prej, za reshipment, obljubljamo 100% dostave B. Če izdelek so vse kakovosti težave, vas prosimo, da v slikah, kakovost izdelka problem in nas kontaktirajte v roku 7 dni.Po preverjanju z customer service department, bomo poskrbeli čevlji brezplačno.C.Kurir je omejitev teže je 2 kg (do 2 kosa, 1 posebni izdelka) .Če je količina večja, prosimo, novo mesto order.D.By privzeto, redno ekspres bo prispejo v roku 15 delovnih dni.Če potrebujete hitre pošte, prosimo, obrnite na storitve za stranke, da zahteva spremembe pred nakupom.Opomba: Zaradi jezikovne omejitve, ne boste mogli klicati.Če vaše naročilo še ni potrdil naslednji dan, prosimo, obrnite na nas.

Zgodba Blagovne Znamke

Naše podjetje je podjetje, ki se osredotočajo na proizvodnjo in raziskave in razvoj.Smo vedno izpolnjeni poslovno filozofijo "razvoja kakovosti, razvoj blagovne znamke" in zgradili zvok moderno podjetje sistem, ki stalno uvaja višje vodstvo in tehnično osebje in omogoča hiter razvoj podjetij.

Oznake: moške hlače, mama kavbojke bootcut, sopihanje, lei kavbojke bootcut, moške hlače šport, moški hlačni, potegnite kavbojke bootcut, jean moški, modre kavbojke moški, jean

Pranje Medij
Material Drugo
Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Postavka Vrsta Kavbojke
Debelina Midweight
Dolžina Ankle-Length Pants
Vrsta Tkanine Mehčalec
Slog Priložnostne
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 2020091412
slog, barva id p150114126218
Dekoracijo Žepi
Spol MOŠKI
Pas Tip MID
Jeans Slog Ravne
Fit Tip Slim
Vzorec Tipa Trdna

Napiši mnenje

Pomlad poletje jesen trend kavbojke stretch raztrgala priložnostne svetle hlače moška elegantna moda hlače

Pomlad poletje jesen trend kavbojke stretch raztrgala priložnostne svetle hlače moška elegantna moda hlače

VELIKOST Podrobnosti izdelka Prikaz Izdelka Navodila Za Pranje Bombaž in lan tkanine, opere, kolikor je mogoče, strojno obdelani v fine očesa vreče in prilagodi z mehko prestav.Volnene tkanine, tekstilni materiali, je treba oprati z roko, bodite pozorni na čiščenje moč.glede na volna, puh, bombaž in pranje,

Podobni izdelki