2018 Leto Dayi V93 Shu puerh Čaj Menghai TAETEA Zrel Pu-erh Zagotavljanja Kakovosti

Novo

€28.24

/ €49.53

Na zalogi

Puer Kategorija: Zrel pu er, shu erh

Neto Teža: 100 g enem kosu.

Datum proizvodnje: 2018, 1801 serije

Čas shranjevanja: več je bolje.

Lis t sestavine: Veliki listi sušenje zelena maocha

Proizvajalec: Menghai tovarne Čaja, TAETEA Skupine

Poreklo: Xishuangbanna Junan, Kitajska kopnim

Shu puer čaja "V93" v obliki tuocha (gnezdo), teža 100 g na 1 računalnik, tako Da Yi tovarni.Proizvedeno v leto 2018.

TAETEA je začel proizvodnjo tega puer v letu 2005 in je takoj postala ena izmed uspešnic, tako na Kitajskem in v tujini.Kot vedno, ključnih za kakovost je visoka kakovost surovin in tehnologije pridelave, prilagojene do najmanjše podrobnosti.

Zato smo ponosno razglasi, da se sedaj lahko kupite puer iz te serije v naši trgovini, da oceni to!Aromo in okus tega čaja je zelo nežna in mehka.Obstaja nekaj slasten in woody v njem.V93 prenese zelo veliko brewings, vendar to ni kuhana preveč debel, če primerjati tudi z drugimi puer od podjetja, Da Yi.Barva infundiranje je svetlo rjave barve.

Tisti, ki radi pivo močnejši čaj, priporočamo, samo, da bi več čaj za varjenje.Imajo močno pivo, boste lahko prepoznali okus mandlji.No, in puer čaja ventilatorji z blagim okusom so preprosto dolžan, da poskusite tej seriji!Imajo lepo tea party!

Oznake: taetea, pu erh čaj olje, odklopite, v93, dayi, čaj v93, plin strut prtljažnik, pu er, taetea čaj, pu erh čaj kozarec

Blagovna Znamka ONWILL

Napiši mnenje

2018 Leto Dayi V93 Shu puerh Čaj Menghai TAETEA Zrel Pu-erh Zagotavljanja Kakovosti

2018 Leto Dayi V93 Shu puerh Čaj Menghai TAETEA Zrel Pu-erh Zagotavljanja Kakovosti

Puer Kategorija: Zrel pu er, shu erh Neto Teža: 100 g enem kosu. Datum proizvodnje: 2018, 1801 serije Čas shranjevanja: več je bolje. Lis t sestavine: Veliki listi sušenje zelena maocha Proizvajalec: Menghai tovarne Čaja, TAETEA Skupine Poreklo: Xishuangbanna Junan, Kitajska kopnim Shu

Podobni izdelki