LEEWONG Mini Električni grelnik vode Multi-funkcijo Urad Potovanja Obaro, Čaj Kaša Juha Vode Kotel 0,5 L

Novo

€10.64

/ €23.12

Na zalogi

Značilnost: 1. Električni grelnik vode je izdelan iz visoko kakovostnih 304 hrane iz nerjavečega jekla.Pijte zdravo vodo z zaupanjem 2. Samodejno shut-off funkcijo po tem, ko voda zavre in anti-suho funkcije ščitijo vašo varnost, varčevanje z energijo in imajo trajnost 3. Široka usta, ki pomeni, enostaven za čiščenje in polnjenje, in lahko enostavno odstranite te vloge ali "rja" 4. V bimetal termostat in čiste bakrene žice, da je življenjska doba izdelkov, električni grelnik vode več in varnejše 5. S prostornino 0,5 litra, jo lahko odnesete s seboj, primerna za poslovna potovanja in potovanja.Vedno pripravljajo vroč čaj, okusno kakav ali instant juhe, da shranite pomemben čas Opis Izdelka:

Znamka:LEEWONG Zmogljivost: 0.5 litra Teža: 0.575 kg Moč: 1000W Napetost: 220-240V Velikost: 16.5 * 11.5 * 17.5 CM O čepi, ki se uporabljajo v različnih državah:

Če je vtič v vaši državi/regiji je drugačen od plug našega izdelka, prosimo, ne skrbite, vam bomo zagotoviti pretvornik za brezplačno.Lahko pa nas kontaktirate in vprašati, če je primeren pretvornik v vaši državi/regiji

Glede povratne informacije:

1. Če ste zelo zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite nas petimi zvezdicami, povratne informacije in pozitivne povratne slike.Prosimo, obrnite na nas in kasneje bomo delili dodatne kupone z vami.

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije, smo vam z zadovoljivo rešitev.

3.Naš cilj je: da bi strankam visoko kakovost izdelkov in kakovostnih storitev, vašo spodbudo in podporo so naša motivacija.

Poprodajne storitve:

1. Preden smo se pošlje izdelek vam bomo šli skozi 100% testiranje in pregled za zagotovitev, da izdelek prejmete je nedotaknjena.Torej, če ste prejeli paket, si oglejte paket pred post office in the messenger priča.Če z izdelkom, je ugotovil, da so poškodovana, lahko zavrne sprejem embalaži.Prosimo, da nas kontaktirate po fotografiranje poškodovana embalaža, in poškodbe izdelkov.Mi vam bo dala zadovoljiv odgovor.

2. Zaradi časovno razliko, bo ponudnik kupca ni odgovor na sporočilo v času, prosimo za razumevanje.Bomo ponavadi odgovor na sporočilo v 36 urah.Če ni odgovora po 36 ur, prosimo, da nas opominjajo.

3. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite napako 1-3 mm.

4. Barve različni monitorji imajo lahko barva razlika, prosimo za razumevanje.

Oznake: tucson, mi xiomi, porcelana čajnik, 3 xaomi, de longhi ec685, biolomix mlinček, čajniki čaj grelnik vode, mijia xiaomi, preprost električni grelnik vode, mi xiaomi

Certificiranje SASO
Toplotne No
Način Ogrevanja Ogrevanje Cevi
Funkcija Pregreje zaščite
Poreklo CN(Izvora)
Slog električni grelnik vode
Material Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka LEEWONG
Moč (W) 1000W
Številka Modela LW-1805P
Shell Materiala Nerjaveče Jeklo
Samodejno Shut-off Da,
Zmogljivosti 0,5 L
Hitrost Ogrevanja 4-6 minut
Napetost (V) 230V

Napiši mnenje

LEEWONG Mini Električni grelnik vode Multi-funkcijo Urad Potovanja Obaro, Čaj Kaša Juha Vode Kotel 0,5 L

LEEWONG Mini Električni grelnik vode Multi-funkcijo Urad Potovanja Obaro, Čaj Kaša Juha Vode Kotel 0,5 L

Značilnost: 1. Električni grelnik vode je izdelan iz visoko kakovostnih 304 hrane iz nerjavečega jekla.Pijte zdravo vodo z zaupanjem 2. Samodejno shut-off funkcijo po tem, ko voda zavre in anti-suho funkcije ščitijo vašo varnost, varčevanje z energijo in imajo trajnost 3. Široka usta, ki pomeni, enostaven za čiščenje in polnjenje, in lahko

Podobni izdelki