Lovske Torbe Orodja Vrečka Na Prostem 12 Lukenj Vrečko Krog Kartuše Imetnik Prostem Lovski Pribor

Novo

€3.58

/ €4.72

Na zalogi

Lovske torbe Orodja Vrečka na Prostem 12 Lukenj Vrečko Krog Kartuše Imetnik Prostem Lov Najnovejši Dodatek

Fea t ures:

1 Ta vrečka je izdelana iz visoko kakovostnega 1000D najlon tkanine.To je močan, trajne in odporne na obrabo.To je tudi vodoodporna in anticorrosive.To ne bo zbledi, čeprav to ni enostavno, da zgnije v vodo.

2 torbica' s back je zasnovan z Molle sistem, ki se lahko naložijo v telovnik, pas, nahrbtnik in drugih orodij za uporabo, nosijo različne načine, je multi-funkcionalne prostem orodje.

3 Ta vrečka je kavljem in zanke zapiralo, ki ga modela, ki je enostavno odpreti in zapreti, da lahko učinkovito preprečevanje padca predmetov, lahko imajo 12 krogel ali lahko postavite nekatere druge manjše predmete v njem.

4 Ta vrečka je pogosto uporabljajo in jih lahko uporabljate kot svetilko vrečko, spray vrečko in razni vrečko, ki prinaša veliko ugodnosti, dejavnosti na prostem.

5 oblikovanje vreča je kompakten, majhen, lahek, enostaven za prenašanje in enostavna za uporabo.

Velikost:BREZPLAČNO VELIKOST 2 0x10x6cm

Packahe vključujejo:1PCS

Oznake: tmc torbica, hunt, kuiu lovske torbe, dodatno orožje lov, c lov dobave, earphon torbica, vrečko vrečka, paket pasu, 12 merilnik bandolier, kartuše puško

Material Najlon
Številka Modela Lovske Torbe
Blagovna Znamka Balight
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Lovske Torbe Orodja Vrečka Na Prostem 12 Lukenj Vrečko Krog Kartuše Imetnik Prostem Lovski Pribor

Lovske Torbe Orodja Vrečka Na Prostem 12 Lukenj Vrečko Krog Kartuše Imetnik Prostem Lovski Pribor

Lovske torbe Orodja Vrečka na Prostem 12 Lukenj Vrečko Krog Kartuše Imetnik Prostem Lov Najnovejši Dodatek Fea t ures: 1 Ta vrečka je izdelana iz visoko kakovostnega 1000D najlon tkanine.To je močan, trajne in odporne na obrabo.To je tudi vodoodporna in anticorrosive.To ne bo zbledi, čeprav to ni enostavno, da zgnije v vodo. 2

Podobni izdelki