Aluminij Alloyl visoke Zmogljivosti lonec Plinski Kuhalnik Lahko Uporabite eksplozijam Pot Domov Kuhanje Pripomočki, 5-18 L

Novo

€14.37

Na zalogi

Obvestilo

1 Za Nemčijo stranke, če želite, da ladja po FedEx ali TNT , prosimo, povejte nam svoje EORI številko .Brez njih, smo lahko le z DHL, Hong Kong pošti ali Kitajska Post !

2 Za ruske kupce, prosimo, povejte nam vaše ime in priimek (vsaj 3 besedami) , vključno s prvo ime, srednje ime in priimek, sicer ruski Post ne bo javnost parcela in se vrniti na Kitajsko!

3 Za Brazilski stranke, če želite, da ladja po FedEx, DHL, TNT, UPS, prosim, povejte mi, vaše Davčne številke ( CPF ali CNPJ ) .Brez njega, bo carina vrnitev blaga na Kitajskem.

4 Za stranke iz Južne Amerike ( na primer Argentina, Peru, Kolumbija ,itd ), če imate davčno številko, se bo zmanjšala veliko težav s carinskimi.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

3L 4L tip prosimo, kliknite tukaj

18 L

Način uporabe:

1, elastični gumb "na" puščica smeri, elastično vpetje žarek padel, da se držijo zaprite pokrov.

2, obdržati ravno pan telo in ušesa, med pot in pot se telesa med seboj tesno sodelujejo, elastično vpetje žarek z pan uho poravnavo.

3, elastični pritiskom na gumb "close" (zapri smeri, ki je označena s puščico, višje elastična tramovi in njegovih obeh koncih pan uho čutijo nobene razsuta po še naprej vrtite, se razlikujejo glede na specifikacije lonec z 1,5-3 krogov (360 stopinj c).

4, dal v vertikalni pritisk omejevanje sedeža ventila.Opomba: lonec za kuhanje okoli puščanje je ugotovil, morate dati v lonec, pare ven, (ki se lahko vloži delo ventil je izločen vpliv spremembe cen ali odvijte elastična gumb), in nato še naprej pritiska pot, dokler ne pride do uhajanja, lahko uporabite.

5, kuhan riž, kaša, ko tlaka ventil za omejevanje začel deflacioniranih, bi morala zmanjšati ogenj.

6, lonec, ohladitev, dvigalo tlaka ventil za omejevanje z malo deflacioniranih tlaka, lahko v skladu z elastično gumb, kot je prikazano v "na" smeri puščice odprite pokrov.Opis: elastična na gumb "open" odpiranje pokrova "ali" je dejal kritje, prosimo, kliknite puščico prikazana v smer vrtenja, twist v napačno smer, ne odgovarja za škodo, ki pota telo.

Oznake: kovinski različnimi pripomočki za kuhanje, pritisnite štedilnik, pokrov kuhamo pot, marmit, štedilnik pressur, hitra pot pare, začimbe stekla pot, pomlad ventil lonec, teka plinski kuhalnik, ročaj iz nerjavečega jekla lonec

Vrsta Tlak Štedilnikov
Kovina Tip Aluminij Zlitine
Funkcija pare
Uporablja Štedilnik Plinski Kuhalnik
Je Zaslon s Tekočimi kristali No
Poreklo CN(Izvora)
Podpira Imenovanje Čas No
Številka Modela YQX0767TA
Zmogljivosti Zgoraj 6L
Blagovna Znamka BETOHE
Material Nerjaveče Jeklo

Napiši mnenje

Aluminij Alloyl visoke Zmogljivosti lonec Plinski Kuhalnik Lahko Uporabite eksplozijam Pot Domov Kuhanje Pripomočki, 5-18 L

Aluminij Alloyl visoke Zmogljivosti lonec Plinski Kuhalnik Lahko Uporabite eksplozijam Pot Domov Kuhanje Pripomočki, 5-18 L

Obvestilo 1 Za Nemčijo stranke, če želite, da ladja po FedEx ali TNT , prosimo, povejte nam svoje EORI številko .Brez njih, smo lahko le z DHL, Hong Kong pošti ali Kitajska Post ! 2 Za ruske kupce, prosimo, povejte nam vaše ime in priimek (vsaj 3 besedami) , vključno s prvo ime, srednje ime in priimek, sicer ruski Post ne bo

Podobni izdelki