Risanka joga beagle pes smešno majica s kratkimi rokavi moški 2018 poletje nova bela priložnostne kratek rokav men kul tshirt

Novo

€6.38

/ €13.03

Na zalogi

Dragi prijatelji,Dobrodošli , PREBRAL NAJPREJ PROSIM

1. Naše majice so Azijske velikosti .Prosimo, da upoštevate velikost grafikona, da potrdite svojo velikost .

2. Izdelek parametrov je po pravici povedano je opisano

3. Vse majice so Sublimacija prenos tiskanje,Brez lepila, brez razpok, nikoli ne pade dol po pranju.

4. Vedno lahko me kontaktirate kadarkoli.

5. Padec ladijskega prometa pravila na dnu strani.

1. Dragi prijatelji, Vaše stranke po vsem svetu,zato prosimo, upoštevajte, da je čas prevoza za drugo državo .če želite hitreje,odločite še hitreje dostava način, lahko stik z mano, da potrdite, ki dostava metoda je najboljša pot.

in, to je trans nacionalne promet.Skozi zelo veliko število prenosov in 2-3 carinskega pregleda, običajno, je nadomestila je časovno omejena, je 60 dni(Brazilija 90 dni).Če je politični ali naravne nesreče (stavke, tajfun), je morda prišlo do razširitev.

2. Če vas ni na zahtevo, bom razglasi znesek carinskega pošteno.

3. T-majice so azijske velikost,prosimo, razmislite o različnih velikosti v drugi državi,, U. S velikost, je po navadi ena velikost up, Evropi velikost, je po navadi 1-2 velikost gor .vsi smo se prodajalec , večje velikosti je bolje kot majhna velikost.

4. prosimo, preverite vaše stranke naslov znova, ko boste manking naročila.Sem ne odgovarja za vrnjene artikle zaradi nepopoln ali napačen naslov.

5. Pustite sporočilo, da mi sporočite, da je dropshipping naročila.!!!!

6. Švedska post je napovedal, da bo od 1. Marca 2018, švedske carinske bo obračunati DDV na vseh držav zunaj EU, ki e-poslovanja predmete (vključno s pošto) do prejemnika (Švedska DDV davčna stopnja je 25% vrednosti deklaracije), in ne razlikujejo med vrednostjo blaga.Poleg tega, če vrednost manj kot 150 evrov, prejemnik pa mora plačati še za 7,5 Evra service fee švedski post.Če je vrednost je višja od 150 euro, mora prejemnik plačati 12.5 Euro service fee na Švedsko mesto.

Priporočljivo je, da potrdite tarifa za vaše stranke .Sem ne odgovarja za vrnjene artikle zaradi kupec noče plačati carino.

7. Verjamem, da Bomo lahko rešili ničesar z dobro komunikacijo.

Oznake: hoodi off white, primeru neffos tp link, zlati prinašalec tshirt, big dog majica, bitcoin kovanec, beagl, Joga Majice, jakna super junak, labrador majica s kratkimi rokavi, Avstralski Ovčar

Ovratnik O-Vratu
Hooded No
Blagovna Znamka PANICORN
Spol MOŠKI
Vrhovi Tip Tees
Vrsta Tkanine Broadcloth
Material Modal
Postavka Vrsta vrhovi
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Vzorec Tipa Tiskanje
Prodajo po Pack No
Slog Priložnostne
Rokav Slog Kratka

Napiši mnenje

Risanka joga beagle pes smešno majica s kratkimi rokavi moški 2018 poletje nova bela priložnostne kratek rokav men kul tshirt

Risanka joga beagle pes smešno majica s kratkimi rokavi moški 2018 poletje nova bela priložnostne kratek rokav men kul tshirt

Dragi prijatelji,Dobrodošli , PREBRAL NAJPREJ PROSIM 1. Naše majice so Azijske velikosti .Prosimo, da upoštevate velikost grafikona, da potrdite svojo velikost . 2. Izdelek parametrov je po pravici povedano je opisano 3. Vse majice so Sublimacija prenos tiskanje,Brez lepila, brez razpok, nikoli ne pade dol po pranju. 4.

Podobni izdelki