Les Leopard print Custom Vinil Konzola Pokrov Za Nintend Stikalo Kože Nalepke Krmilnik Zaščitnih Za NS Stikalo

Novo

€3.17

/ €6.34

Na zalogi

m odname=ckeditor

• Zaščitite svoje Konzole iz nič & prah

• Eleganten & fashional design

• Okrasite & proslavi vašo konzolo

• Izbira veliko darilo za prijatelje

• Primerni Za Nintend Stikalo

Kako to storiti:

korak 1:Umijte si roke in očistite vaš krmilnik

2. korak:Odstranite gumb deli iz kože.(Lahko z nohtom ali kaj drugega namesto)

korak 3:Lepljenje na vaš krmilnik gumb in vašo konzolo bodite previdni.In nato uporabite sušilnik za lase, da rahlo segrevanja In uporabo trdi kartico na squeeze ga .Počakajte aout 3 ure preden jo uporabite, mora biti boljši.

Lahko ponovite operacijo manyl krat,Če je viskoznost zmanjša, uporabite sušilnik za lase, da se zmehča, Jo lahko obnovite.

Paket Vključuje: 1 x Konzolo kože 1 x Brezplačno stojalo kože 2 x Controller kože

modname=ckeditor

1.Prosimo, prepričajte se, da prejemnika informacije pravilne, ob oddaji naročila.Ruski kupci bodo morali zagotoviti nas polno ime s 3 angleške besede (Ime/Srednje ime/Priimek).

2.Smo ime barvo predmetov glede na uradni spletni strani.Je morda malo drugačna, prosimo, da se razumljivo.

3.Nismo odgovorni za kateri koli element, ki smo ga poslali kot dar, ki je disidirala ali poškodovan v tranzitu.Prosimo za razumevanje!

4.Če parcela dobili strogo nadzoroval po meri.Boste še vedno morali plačati davek jasno po meri.Ne bomo plačati carine.Stroški vrnitve ali izgubljene pošiljke bi na stranko zaradi zavrnitev carinjenje.

5.Prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti,Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden),prosim, post office, ki zagotavljajo uradni dokument,še posebej zahtevek zahtevo papirja

6.Naša spletna stran predstavlja izdelek predmeti so tako blizu, da pravi barvo, vendar bodite drugačni luči in prikaz dejavnikov, obstaja določeno barvo.

Plačilo Zneska Podpore Zneska Naročila VISA in Master Card Kreditne Kartice 0.01 USD-50,000 USD Maestro Debetno Kartico 0.01 USD-50,000 USD WebMoney 0.01 USD-50,001 USD Bančno Nakazilo 20.01 USD-50,000 USD Western Union 0.01 USD-JE 5.000 USD QIWI 0.01 USD-JE 5.000 USD Boleto

1USD-ZA 3.000 USD

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) Glede na Način Dostave in rok Dobave Podatkov, primerna Le za NAŠO spletno TRGOVINO izdelkov, ki Niso primerni za druge prodajalcev .Prosimo za razumevanje!

2) Če ste v Braziliji , boste morda morali plačati več $3.5 davek za po meri,Če kupec ne plača takse v 30 dneh, paket se bo vrnil k nam,boste morda izgubili nekaj meney in paket.

3) Če sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Hitrem, morda morali plačati nekaj davka, ko ste se prijavili polje.

4), Če ste iz Brazilije, Čila in Argentine , in izberite DHL/FedEx/TNT/UPS, prosimo, provise nam svojo davčno številko za pomoč, ko blago preide po meri fasterly.

5), Če ste iz Brazilije, Čila in Španija , in izberite UPS dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

6), Če ste iz Švedske , boste morda morali plačati več $7.5 ali $12.5 davek za po meri.

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas .Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

8) č e obstaja VELIKA PRODAJE www.meridian-sun.si, ali povzroči, nacionalne politične spremembe, naravne nesreče , je lahko povzroča nekaj zamud.

1) Polno Vračilo denarja, če ne boste prejeli vaše naročilo, 2) Popolno ali Delno Nadomestilo , če je predmet, ki ni, kot je opisano 3), so Vam 7 dni v stik z nami in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 4) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje , posebni razlog za vrnitev, in številko naročila . 5), Bomo povračilo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 6) Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1) 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Pribor prihaja s 6-mesečno garancijo . 2)Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži , če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila .MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.meridian-sun.si!

Oznake: nintengo stikalo nalepke, primeru nitendo stikalo, nintendo stikalo sticket, kožo stikalo, nintendo stikalo controlers, manga sailor moon, nintend stikalo za vinil, NINTENDO STIKALO, nintendo stikalo kože, mali console tabela

Z Bluetooth No
Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Design Les
Funkcija Zaščitite vašo Konzolo iz nič in prah
Blagovna Znamka FOXCOMY
Uporaba Vinilne Nalepke Nalepke Za NS Stikalo Krmilnika KOŽE
S USB No
Številka Modela NS-STIC01
Združljiv Za Nintend Stikalo Gamepad Krmilnika
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Design 2 leopard print

Napiši mnenje

Les Leopard print Custom Vinil Konzola Pokrov Za Nintend Stikalo Kože Nalepke Krmilnik Zaščitnih Za NS Stikalo

Les Leopard print Custom Vinil Konzola Pokrov Za Nintend Stikalo Kože Nalepke Krmilnik Zaščitnih Za NS Stikalo

m odname=ckeditor • Zaščitite svoje Konzole iz nič & prah • Eleganten & fashional design • Okrasite & proslavi vašo konzolo • Izbira veliko darilo za prijatelje • Primerni Za Nintend Stikalo Kako to storiti: korak 1:Umijte si roke in očistite vaš krmilnik 2. korak:Odstranite

Podobni izdelki