L Obliki Kavč Zajema Področna Kavč Kritje Stretch Kavč Slipcovers Z Vrgel Pillowcases Za L-Oblike Kavču Pohištva Zajema

Novo

€29.73

/ €37.63

Na zalogi

Značilnosti:

1. 2 Stretch Kavč Obsega: kavč, prevleke se uporabljajo za L-obliki kavč, ki so primerni za kavč z dolžino je v(o)59-76in/150*195 cm, in zajema funkcije, visoka elastičnost in to ni enostavno preoblikovanje, ki je primerna za kotu ali L-obliki kavč.Prosimo, poskrbite, da izmerite velikost vašega kavč pred nakupom.Prosimo, da referenčna velikost v naši foto.

2. Kavč zaščitni Pokrov: kavč, pokrov lahko zaščitite vaš kavč iz madežev, hišne las in škode, in lahko dajo svoj kavč nov videz.In pokrov je idealen za družine z otroci in domače živali, ali kdorkoli, ki iščejo ekonomična rešitev za pohištvo zaščito.

3. Mehka in Elastična: kavč, pokrov je izdelan iz 92% poliester fiber + 8% spandex, ki je mehko in elastično.Visoko-stretch tkanina, ki ne zbledi, se ne ujame žogo, tako da je pokrov trajne.Eleganten kavč zajema bo vsak dom dekoracijo videz novega.

4. Enostaven za Fit: Naš kavč, prevleke so izdelane iz mehke tkanine, visoko elastična, za najbolj zofe, in se ujemajo z vašim moderne dnevne sobe.In pokrov je opremljen z nekaj pene, materiala in pene materiala, ki lahko prepreči kavč pokrov iz drsna.In pokrov lahko tudi zaščitite svoj kavč.

5. Brezplačno Pillowcases: kavč, prevleke prihajajo v različnih barvah in vzorcih, lahko zagotovo izberite eno glede na stil dekoracijo doma.Set vključuje 2 kavč, prevleke in 2 pillowcases.

Tehnični podatki(o):

Ime: L-obliki kavč pokrov

Material: 92% poliester fiber + 8% spandex

Uporablja kavč: armrest kavč, tkanine, kavč, usnje, usnjeni kavč, L-obliki kavč, kotiček za kavč

Velikost:

AA: (59-76in/150*195 cm)

BB: (27-33in/67*83 cm)

CC: (59-76in/150*195 cm)

Teža: 1400g

Kako uporabljati:

Korak 1: Položite kavč pokrov na kavč, katerih nazaj značilnosti etiketi.

Korak 2: Potegnite tkanine enakomerno čez kavč, nato pritisnite tipko bela goba valja v vrzeli med blazine za obliko kavč pokrov in obdržati tkanine, ozke.

Korak 3: Nagib kavč navzgor in našli elastičnih trakov.Povlecite sprednji in nazaj vezi skupaj in privijte njih.Tie straneh skupaj.

Korak 4: Dal kavč navzdol in jo pokrijte tesno, potegnite presežek tkanine za nazaj.

Korak 5: Končana.

Seznam Vsebine:

2 * Kavč Pokrov

2 * Prevleke

Opombe:

Ne uporabljajte beljenje, pranje pokrov z oblačili, katerih barva je enaka/s podobno barvo pokrova.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko 1-4 cm toleranca.

Zaradi nekaterih dejavnikov, kot so razlike prikaže, vas prosimo, dovolite rahle barvne razlike.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: pokrov kavč stretch, kratek kavč zajema, italija kavč, pokrov kavč, pohištvo za varstvo zajema, vrgel, nastavite kotu kavč zajema, kavč kritje kavč, l oblikovan kavč cover design, primeru blazino

Slog Drugo
Uporablja Kavč Področna Kavč
vzorec Drugo
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela L Obliki Kavč Zajema
Vzorec Tipa Drugo
Velikost 150x195cm
Proizvodnja Drugo

Napiši mnenje

L Obliki Kavč Zajema Področna Kavč Kritje Stretch Kavč Slipcovers Z Vrgel Pillowcases Za L-Oblike Kavču Pohištva Zajema

L Obliki Kavč Zajema Področna Kavč Kritje Stretch Kavč Slipcovers Z Vrgel Pillowcases Za L-Oblike Kavču Pohištva Zajema

Značilnosti: 1. 2 Stretch Kavč Obsega: kavč, prevleke se uporabljajo za L-obliki kavč, ki so primerni za kavč z dolžino je v(o)59-76in/150*195 cm, in zajema funkcije, visoka elastičnost in to ni enostavno preoblikovanje, ki je primerna za kotu ali L-obliki kavč.Prosimo, poskrbite, da izmerite velikost vašega kavč pred nakupom.Prosimo,

Podobni izdelki