2Pcs ZA Peugeot 308 RCZ 2009 2010 2011 ABS Chrome Rearview Mirror Kritje Trim Rearview Mirror Dekoracijo 68 Avto Styling

Novo

€18.60

/ €21.88

Na zalogi

Dobrodošli v naši trgovini.

Naše postavka je 100% enako kot opis.Imamo bogato mednarodno trgovanje in dostava izkušnje.mi lahko nudijo dobro kakovost in odlične storitve in prihranite stroške.Veliko in veliko zlata in srebra standardni kupci, ki kupujejo veliko različnih predmetov iz naše trgovine in jih prodajajo v svojih državah.Veselimo se sodelovanja z vami kmalu.

ZA Peugeot 308 RCZ 2009-2012 ABS Chrome Rearview mirror kritje Trim/Rearview mirror Dekoracijo 68

Opis

1.1 set

2.Izdelan iz abs chrome

3.to je primerna za 308 2009 2010 2011 2012

4.enostaven za namestitev.

5.strokovno načrtovanje, trgovina na debelo za izvoz.

6.3 M, je prihod v okviru trim,samo s palico na avto,je enostaven za namestitev.

7.1 letno garancijo.

Kako namestiti to postavko?

1.Najti pravilno namestite v položaj, pred removeing trak zaščitni film o izdelkih.

2.Očistite površino za Namestitev položaj, se prepričajte, da je čisto in brez olja, masti in voski in tako naprej.

3.položite na točen položaj skrbno,Prilepite trim,pritisnite, da se zagotovi dober oprijem.

4.prosim, ne operete v 24 urah,tako da je lahko biti najboljši moč vezi.

5.prosimo toplote lepilnega traku pod postavko Povečanje lepljivosti če imate vroče sušilnik za lase. (trakov vpliva vreme, temperature)

Če niste prepričani, da se držijo tudi sami, vam svetujemo, da si vprašajte izkušene ljudi ali tehniki, da vam pomaga ali vas prosimo, da nas kontaktirate za pomoč.

Kako Plačati?

1.Pravkar smo sprejeli alipay na www.meridian-sun.si, plačate lahko s kreditno voziček, to ni problem.Kot vemo,alipay omogoča pošiljanje plačilnih hitro in varno online.

Kako je z dostavo?

Smo samo ladjo element naslov na www.meridian-sun.si.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen in rezultata.Če nam želite poslati drugi naslov, prosimo, spremenite pravilno naslov v www.meridian-sun.si, preden boste plačali.

O Carin in Carinskih Pristojbin

Kot vemo,carin in carinskih dajatev je treba plačati za vsako predmeti, če je predmet, ki je odprl in preverjene s strani carinskih v vaši državi.Naša cena ne vključuje Dajatev, Vrednost Davkov, Carinskih dajatev in drugih dajatev.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred oddaji naročila.

Če je predmet, ki se vrne k nam zaradi kupec zavrne plačilo te pristojbine,ne bi ga poslali, da vas še enkrat, razen če kupec dokonča te pristojbine.

Če želite, nas, da pomagajo zmanjšati carinske takse, prosimo, obrnite na nas in nam povejte, kako veliko vrednost, morajo biti označene na računu.nato bomo naredili, kot tisto, kar ste rekli.

Kako slediti?

Bomo ponudili dostave številko, da boste po tem, ko smo poslati predmet, ga.lahko spremljate ta dostava številko v 3-5 delovnih dni kasneje na Kitajskem Post spletni strani.Rečeno je, da smo poslali v to postavko za vas.Prav tako lahko spremljate ta dostava številko v Post spletni strani svoje države, potem ko je ta postavka je zapustil kitajska carinska uprava.Če ugotovite, ne moreš slediti tej dostava številko v post spletni strani svoje države, morda post office ni upload dostava informacij na spletni strani ali pa se odloži za prenos,vendar je še vedno dostava zdaj.Ne skrbite, nič.

Kako, da se vrnete?

Sprejemamo, da se vrnete na to postavko, če vam ni všeč, ko ste ga dobili.Vendar boste morali plačati stroške prevozov, ko ga pošljete nazaj.Naš povratni naslov je napisan na www.meridian-sun.si, zato vas prosimo, poslati predmet, nazaj k naši pravi naslov.Če je ne najdete, se obrnite na nas,nato pa vam bomo podrobnosti naš naslov.

Kako do nadomestila?

1.Povrnili vam bomo uresničiti vaše plačilo NI IZGOVOR, če ne morete priti v to postavko na koncu.

2.Povrnili vam bomo uresničiti vaše plačilo wiht NI izgovor, če je ta postavka je poškodovana ali zlomljena v proces dostava.

3.Povrnili vam bomo uresničiti vaše plačilo wiht NI izgovor, če je ta postavka ni mogoče uporabiti dobro, vendar vas prosimo, opišite, zakaj se ne uporablja se tudi s fotografijo in video prvi.

Kako poslati?

Če ne želite, nas, da vračilo vaše plačilo, vam lahko vprašajte nas poslati novega, da boste NA ENKRAT, to ni problem.Veseli smo, da ne, dokler ne boste zadovoljni.

Če je težko za vas, da se USD plačila iz tujine,nas lahko prosite, da resent novo,potem vam bo dal novo referenčno številko.To ni problem.

Povratne informacije

Lahko nam dobre povratne informacije in Celoten 5 star približno opis,ladijski promet,komunikacije, če ste zadovoljni.

Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, da nas kontaktirate NA ENKRAT,vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času po tem, ko smo ga preberete.

Če ste predmet, ki je poškodovan,pokvarjen in ni mogoče uporabiti dobro,nas kontaktirajte NA ENKRAT, potem bomo vračilo plačila ali poslati novega, da boste, če vam je všeč.

Oznake: sistem za peugeot 308, Peugeot 206, 308win, nastavite peugeot 807, Peugeot 308, peugeot 307 naprav, logotip peugeot 308 gt line, logotip peugeot gti, Peugeot 308 t9, Peugeot 3008 opremo

Vrsta Nalepke Drugo
Blagovna Znamka muchkey
Postavka Vrsta Nalepke
Design Transformatorji Design
Kategorija 3D
Vrsta Lepilo Nalepke
Vrsta Materiala ABS
Ime Modela 1257 pride
Nalepke Umestitev Rearview Mirror
Embalaža Prihaja Pakirana
Poreklo CN(Izvora)
Model Drugo

Napiši mnenje

2Pcs ZA Peugeot 308 RCZ 2009 2010 2011 ABS Chrome Rearview Mirror Kritje Trim Rearview Mirror Dekoracijo 68 Avto Styling

2Pcs ZA Peugeot 308 RCZ 2009 2010 2011 ABS Chrome Rearview Mirror Kritje Trim Rearview Mirror Dekoracijo 68 Avto Styling

Dobrodošli v naši trgovini. Naše postavka je 100% enako kot opis.Imamo bogato mednarodno trgovanje in dostava izkušnje.mi lahko nudijo dobro kakovost in odlične storitve in prihranite stroške.Veliko in veliko zlata in srebra standardni kupci, ki kupujejo veliko različnih predmetov iz naše trgovine in jih prodajajo v svojih državah.Veselimo

Podobni izdelki