Full HD 1080P Mini Kamera, Wifi IP Noč Vizija Varnosti Mikro Kamera Smart Home Safety Monitor Video DVR Mikro Kamere

Novo

€23.87

/ €48.71

Na zalogi

modname=ckeditor Full HD 1080P Mini Kamera, Wifi IP Noč Vizija Varnosti Mikro Kamera Smart Home Safety Monitor Video DVR Mikro Kamere

ⅰ .Glavne Funkcionalne Izjavo

ⅱ .Prenos Programske opreme Odjemalca (APP)

ⅲ .Spletni Predogled

*Prijavite se v računalnik brskalnik in vnesite "www.ucloudcam.cn." Vnos računa in geslo in kliknite log -.Predogled po uspešno prijavi.

Pogosta VPRAŠANJA

FAQ1.Zakaj ne WIFI Povezavo dodaj napravo?

*Prosimo, poskrbite, da pred dodajanjem naprav, opreme, ki je obnovil tovarniške nastavitve.Pritisnite tipko RESET/NAČIN ključ za dolgo časa in si oglejte flash modra lučka, ki pomeni, da je ponastavitev in povrnitev tovarniških nastavitev.Poleg tega, samo kamera podpira Wi-Fi signal (2,4 GHz).Če je 5G usmerjevalnik, prosimo, da odprete z dvojno frekvenco način usmerjevalnika in izberite 2.4 G signala. 2.Zakaj je video snemanje občasno? 1. V okviru storitev računalništva v oblaku, incident video snemanje je izpolnila.Ko se dogodek pojavi, ga lahko sprožijo zaznavanje gibanja, snemanje video posnetkov.Če ni incident, ki se pojavljajo, ne snemate video posnetke.Če je video posnetek je prazna, ne replay (kupite lahko tudi video posnetek za cel dan v storitev v oblaku, ki snemanja.Potem je tu se ne prekine.Če je incident in brez video snemanje je snemanje na voljo, ponovitev)

2. Če T Kartico snemanje video posnetkov izbere incident video snemanje, zaznavanje gibanja lahko sproži snemanje video posnetkov če incident se pojavi.Brez videz dogodek, ki ne sme biti nobenega snemanja video posnetkov.Če video snemanje posnetkov so prazne, ne replay.Izbirate lahko neprekinjeno snemanje videa v nastavitev, nato video snemanje se ne ponavljajo.Ni važno, če je dogodek, ki je vedno obstaja video posnetek na voljo na replay.

3.Zakaj ne morem mobilni telefon prikaže sporočilo alarma?

*Najprej se prepričajte, da je prijava potisnite desno APLIKACIJE na mobilni odprta.Nato odprite "zaznavanje gibanja" in "zvok spremljanje" v obvestilu nastavitev APLIKACIJE.Poleg tega sodobnega časa ni v predvideni časovni okvir za ustavljanje, ki sporoča.Običajno, če abnormity je zaznana, se bo prikazalo v vrstici za obvestila mobilnega.Če obstaja kak glas ali vibracij, to je odvisno od nastavitve v mobilni telefon.Poleg tega, ko gledate v realnem času sliko iz APLIKACIJE, mobilni telefon lahko prejema opozorila iz fotoaparata gledate, za privzeti uporabnik, ki se osredotočajo na spremljanje zaslon, v tem trenutku.Nobene potrebe ni, da bi alarm.Obvestilo potisnite desno app iz čezmorskih različica je odprta. "Ukrep/Slika" v sporočilo obvestilo v napravi je bil odprt, toda pritisni in niso bile prejete.Prosimo, preverite, ali je mobilni telefon, ki podpira Google storitve.Del mobilne telefone, ki ne podpirajo Googlove storitve, ne more prejemati pritisni in tudi morali priključiti zunanje spletne strani.

4.Kaj pa, če je to kaže, da ima kamera prekine povezava?

*Najprej potrditi, ali je napajanje in omrežna je normalno.Če ni nobenih težav, izklopite in ponovno zagnati.Če po ponovnem zagonu, še vedno ohranja pada off.Prosim izbrisati kamere v APLIKACIJI in jo ponovno dodate.Q: Kako lahko preverite fotoaparat, če je brez povezave nenormalno?O: Preverite, ali je napajanje in omrežna je normalno.Vstavite in izvlecite napajalni še enkrat , da bi ponovno zaženite napravo.Ponovno konfiguracijo kamere, Preverite, če omrežje blagovne znamke doma, je več kot 4M.

Oznake: varstvo varnostne kamere, pinhole ip kamera mini, ds fotoaparat, spy kamera, wifi vohun, mala načrt fotoaparat, cam kamera doma, ip recordeer, pc monitor, Fotoaparat, kamera video

Zmogljivost baterije 1300mah
Senzor čip SC2232
Operacijski Sistem LINUX
CPU AK3918EV300
Številka Modela A11
Objektiv 3.6 mm @F2.56 diagonalno področju kotom 120
App PixPlus
Frekvenčni Razpon 2.4 GHz ~ 2.4835 GHz
Vgrajen Pomnilnik Velikost Ne
Vrsta Pomnilniške Kartice MicroSD / TF
Paket Da,
Shranjevanje vmesnik Micro SD kartico (do 128GB)
Ločljivost Zaslona 2 milijonov slikovnih pik, 1920*1080 (1080P)
Senzor Tehnologija CMOS
Vmesnik Napajanja Micro USB Vmesnik
High Definition Support 1080P (Full HD)
Vrsta Mini
Digitalno zmanjševanje šumov 3D digitalno zmanjševanje šumov
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Tip Senzorja 1/2.9" Progressive Scan CMOS
Napajalnik DC 5V 1A
Video Stiskanje Standardno SMART H. 264
Svetlobni frekvenci 50HZ/60HZ

Napiši mnenje

Full HD 1080P Mini Kamera, Wifi IP Noč Vizija Varnosti Mikro Kamera Smart Home Safety Monitor Video DVR Mikro Kamere

Full HD 1080P Mini Kamera, Wifi IP Noč Vizija Varnosti Mikro Kamera Smart Home Safety Monitor Video DVR Mikro Kamere

modname=ckeditor Full HD 1080P Mini Kamera, Wifi IP Noč Vizija Varnosti Mikro Kamera Smart Home Safety Monitor Video DVR Mikro Kamere ⅰ .Glavne Funkcionalne Izjavo ⅱ .Prenos Programske opreme Odjemalca (APP) ⅲ .Spletni Predogled *Prijavite se v računalnik brskalnik in vnesite www.ucloudcam.cn. Vnos računa

Podobni izdelki