ZK-TB21 TPA3116D2 Bluetooth 5.0 Subwoofer Ojačevalnik Odbor 50WX2+100W 2.1 Channel Power Audio Stereo OJAČEVALNIK Modul

Novo

€23.91

/ €32.31

Na zalogi

Opis:

OOTDTY 100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Funkcija:

1.Kako izbrati napajanje?

Napajalnik uprave je zelo ključ, izbrani napajanje valovanje mora biti majhna, valovanje velike napajanje bo privedlo do ojačevalnik dnu hrupa, je trenutno zvok.Višja napetost, višji tok, in višje moči.Če imate samo 12V 1A, lahko imajo 3-4 palčni zvočniki.Če ste zgoraj 19V 5A, ni problema z 8-10 cm, moč mora biti zelo cenjene.Če je napetost premajhna, in zvok je dopolnjena, bo to lahko povzroči popačenje zvoka.Če trenutno je prenizka, rog ne bodo prišli gor, bo napetost potegnil navzdol, ki bo privedel do motenega delovanja ali slabe kakovosti zvoka.

Priporočljivo je, da uporabite 18V19V24V napajanje s tokom nad 5A.Če imate samo 9V12V 1A ali 2A napajanja, lahko uporabite tudi to, vendar z nizko porabo energije.Če ga uporabljate, izberite glasnost blizu najvišje, kar lahko povzroči popačenje in vplivajo na kakovost zvoka.

2.Kako izbrati zvočnikov?

O zvočnik vrsta: pogosto uporabljeni zvočniki, ki so na splošno 4 do 8 ohmov, se lahko uporablja.Zvočniki v levo in desno kanalov, morajo biti povezani s polno frekvenco ali srednje in visoko frekvenco zvočnikov z močjo med 20W in 100W.Subwoofer zvočniki ne morejo biti priključen na rednem zvočniki.Zvočniki subwoofer zvočniki morajo biti povezani, z močjo od 20-100W.Subwoofer rog, mora imeti potop frekvenco vsaj 50Hz.

Če vaše zvočnik moč je majhna, kot med 20W-50 W se lahko uporablja tudi, napajalne napetosti mora biti majhen, da se prepreči zvočnik zgorela po glasen, kot je izbrati moč spodaj 15V.Če ste 50 W-100W zvočnike, vam ni treba skrbeti, iz gorenja rog.Izbirate lahko med 12-24V napajalnik.Višja napetost, ki jo izberete, več zvočnih ali moč, ki jo lahko izhod.Zvočnik moči ni enostavno presega 100W, drugače bo to vplivalo na kakovost zvoka.

3.Audio input (avdio način:

Obstajata dve vhodni načini za ta avdio ojacevalnikom modul: ena je Bluetooth vhod in vhod AUX.Bluetooth način je zaželena.Bluetooth lahko poveže na enega način.Tako dolgo, kot je povezava Bluetooth je uspešno, to je načina bluetooth in bluetooth način podpira samodejno varnostno kopiranje.AUX vstavi se AUX način, ko Bluetooth, se izključi.Opozoriti je treba, da je povezava bluetooth tega modula je končala, ko uporabljate AUX način.

4.Kako da prilagodite glavni glasnost?

GLAVNI - VOLUME gumb se uporablja za prilagajanje GLAVNI NOSILEC.Pravico glavna nosilca, ki gre gor in levo glavno glasnost gre dol.Glavno glasnost vpliva na leve in desne kanale in subwoofer glasnost.

5.Kako da prilagodite višino in bas leve in desne kanale?

R&L KANAL - BAS gumb je za BAS, desno roko BAS opremo, in levo roko BAS dušenja.Ko je gumb v desno največ položaj, ne povečujejo ali zmanjšujejo bas.

R&L KANAL - VISOKI gumb se uporablja za nadzor VISOKI, z desno roko VISOKIH izboljšavi in levo roko VISOKI dušenja.Ko je gumb je na sredini, ne povečujejo ali zmanjšujejo visoki toni.

Opomba če želite prilagoditi visoke in nizke zvoke: pri VISOKI ali NIZKI zvoke, ki so desno-zasukan v bližini največjo, če je popačenje zvoka je moten, dobiček od VISOKI ali BAS je prevelika.To je potrebno, da se obrnejo na VISOKI ali NIZKI gumb na levi, da nižji dobiček ali izklopite GLAVNO-VOLUME gumb na desni, na levi, da se zmanjša skupni OBSEG.

6.Kako prilagoditi subwoofer?

SUBWOOFER - GLASNOST uravnava GLASNOSTI za SUBWOOFER.Desno roko glasnost gre gor in levo roko glasnost gre dol.

SUBWOOFER - FREQ gumb nadzira cutoff frekvenco SUBWOOFER.Pravo frekvenco, poveča in levi frekvenca zmanjša.Pogostost nastavitveno območje je 20HZ-200 hz.

7.To je v redu, da imajo majhen glas, ampak po tem, ko glas postane glasnejši, ne bo pojav zvoka turbidity.

Zvok je moten, prosimo, obrnite navzdol skupno količino ali spremenite tok, da višje napetosti ravni.

8.To je v redu, da imajo majhen glas, ampak ko glas postane glasnejši, ne bo pojav zvoka las.

Če je vhodna moč ni dovolj, in moč, ki je zaščitena z lastno prekinitvami napajanja, zamenjajte moč z bolj zmogljivo eno.Ali moč, ki je prevelika, ojačevalnik ogrevanje resno, pojavil toplotna zaščita razmere, zmanjšanje porabe ali krepitev odvajanje toplote.

9.Kateri dejavniki so povezani s kakovostjo zvoka?

Kakovost zvoka ni povezano samo s ojačevalnik modul, ampak tudi na napajanje, zvočnega vira in celotnega zvočnega sistema.V bistvu vsak link zvočnega sistema bo vplivala na kakovost zvoka, med katerimi je glavna povezava je audio prenos linijo, audio napajanje, ton vezja, vezja ojačevalnika, zvočniki in okolico.Kakovost zvoka je najboljši, ko je vir zvoka, napajanje ojačevalnika modul in zvočnik se ujemajo.

Specifikacije:

Postavka Vrsta: Ojačevalnik Odbor

Model: ZK-TB21

Material: elektronske komponente

Velikost: 118x100x22mm/4.6x3.9x0.8in

Barva: Črna

Bluetooth Verzija: 5.0(ne ščitom, 10m)

Vhodna občutljivost: 500mV

Audio Vhod: AUX+Bluetooth

Kanal: 2.1

Čip: TPA3116D2(z AM anti-motnje funkcija)

Oznake: 2.1 amp, digitalni ojačevalnik yda138 e, sr2ez, TPA3116D2, ne m543 hrupa, tpa3116d2 amplifi odbor, ojačevalnik odbor tpa3255, možnost vnašanja, amplifi avdio, 2.1 ojačevalnik odbor

Model ZK-TB21
Material Elektronske Komponente
Številka Modela Ojačevalnik Odbor
Čip TPA3116D2(z AM anti-motnje funkcija)
Adapter za zvočnike 20-100W, 4-8Ω
Izhodna Moč Max.50 W(R in L kanal), Max.100W(subwoofer)
barve črna
Avdio Vhod AUX+Bluetooth
Dimenzije (Šxvxg)) 118x100x22mm/4.6x3.9x0.8in
Certificiranje NOBEN
Bluetooth Različice 5.0(ne ščitom, 10m)
Blagovna Znamka AREOFRGB
Vhodna občutljivost 500mV
Teža 255G
Moč DC12-24V/5A
Količina 1 Pc
Združljivo Avdio In Video Oprema Slog igralec
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Kanal 2.1

Napiši mnenje

ZK-TB21 TPA3116D2 Bluetooth 5.0 Subwoofer Ojačevalnik Odbor 50WX2+100W 2.1 Channel Power Audio Stereo OJAČEVALNIK Modul

ZK-TB21 TPA3116D2 Bluetooth 5.0 Subwoofer Ojačevalnik Odbor 50WX2+100W 2.1 Channel Power Audio Stereo OJAČEVALNIK Modul

Opis: OOTDTY 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Funkcija: 1.Kako izbrati napajanje? Napajalnik uprave je zelo ključ, izbrani napajanje valovanje mora biti majhna, valovanje velike napajanje bo privedlo do ojačevalnik dnu hrupa, je trenutno zvok.Višja napetost, višji tok, in višje moči.Če imate samo 12V

Podobni izdelki