Prvotne Projektor lučka P-VIP 210/0.8 E20.9 za OPTOMA Daexlsn

Novo

€21.93

/ €26.43

Na zalogi

O NAS

Guang Zhou ZRLAMPS elektronika je strokovno ukvarjajo v svetu vsako velike blagovne znamke trgovcev, saj je ustanovljeno v letu 2007. Je bil na podlagi dobre vere, z vrhunsko kakovost in razumne cene, je vodstvo ideja, za namen medsebojnega zaupanja in koristno za obe strani, s kakovostjo in kreditne prvi,z vsem srcem za nove in stare stranke z najboljšo storitev, dobrodošli stare in nove uporabnike in industrijo z dostopom do notranjih informacij, da se pozanima.Hvala vam in se začne ste Nakupovanje V naši spletni trgovini izberete tisto, kar potrebujete,če ga ne najdete vam želimo,naj vas Ne skrbi, prosimo, fell prosimo, da se Obrnite na našo Customer Service,lepa punca Se bo bolnik in pomagal.

PRIKAZ IZDELKA

Kako namestiti

OBLJUBA

1.razumno ceno naših izdelkov. 2.prodaja samo kakovostne izdelke 3.boste dobili kar ste plačali za, kot je cena vedno odraža kakovost. 4.Mi nikoli ne igrajo trik v naših kupcev, saj smo usmerjenost v dolgoročni poslovni odnos, kot instant dobička.

Sprostitev oči pred TV shranjevanje peni od kino.

1.obljubimo, da vse projektor svetilka v naši trgovini so resnične ZR izdelka.Nudimo 180 dni garancije in poprodajne.Prosimo, bodite prepričani, da bi. 2.Vljudno prosim odprite parcelo, da preverite, ali je izdelek poškodovan ali to je prazen paket(lahko ukradel) pred kurir.V tem primeru lahko zavrne podpis vaše ime in zahtevajo odškodnine od njih. 3.Vsi izdelki bodo strogo pregledan in testiran, preden odpremo.Če obstaja kakršen koli problem, ko boste prejeli paket, prosimo, obrnite na našo customer service takoj.Ponujamo najboljše po-prodajnih storitev za vse stranke. 4.Mi lahko izražajo nižjo ceno za izdelek, v skladu s kupci zahtevo.Kot carine je zapleteno vprašanje za vsako državo.Kot prodajalec, ne bomo imeli dolžnost, da nosi vse dodatne stroške ali carinske dajatve za kupca.Če vaš paket bo treba preveriti z carinsko službo, smo iskreno upam, da lahko sodelujejo z njimi, da se prepreči uničenje. 5.Če vam je všeč naš izdelek, vljudno prosim, da nas s petimi zvezdicami povratne informacije.Če imate kakršne koli težave z izdelka, prosimo, obrnite na našo customer service takoj pred začetkom spora, ali šolanja slabe povratne informacije.Hvala, ker ste.Potrudili se bomo, da vam služijo in zaščititi svoje pravice.

PAKIRANJE

DOSTAVA

Mi bomo poslali pravilno modul številko, ki je primerna za vas, v skladu z naslov za dostavo.

OCENI

Oznake: lamp projektor optoma, lučka optoma, povezavo vip, viewsonic projektor, optoma, žarnico projektorja, vlažno meter, color wheel optoma, epson projektor, avto nalepka vip

Ime kodo Daexlsn
Poreklo CN(Izvora)
Videz nove blagovne znamke
Uporaba Za fazo,disko,klub,stranka,nočni klub,kino,bar,w
Garancija 180days lahko Garancijo
Številka Modela P-VIP 210/0.8 E20.9
Vattage 85-265V
Blagovna Znamka ZRLAMPS
Moč 210w
Obljubljamo 100% dobra kvaliteta
del kodo Daexlsn
Modul Število P-VIP 210/0.8 E20.9

Napiši mnenje

Prvotne Projektor lučka P-VIP 210/0.8 E20.9 za OPTOMA Daexlsn

Prvotne Projektor lučka P-VIP 210/0.8 E20.9 za OPTOMA Daexlsn

O NAS Guang Zhou ZRLAMPS elektronika je strokovno ukvarjajo v svetu vsako velike blagovne znamke trgovcev, saj je ustanovljeno v letu 2007. Je bil na podlagi dobre vere, z vrhunsko kakovost in razumne cene, je vodstvo ideja, za namen medsebojnega zaupanja in koristno za obe strani, s kakovostjo in kreditne prvi,z vsem srcem za nove in stare

Podobni izdelki