4 Parov Smolo Pol Kovinska Kolesa Kolutne Zavore Blazine Gorsko Kolo Deli za Hidravlične Zavore Blazine Set za SAINT M810 M820 ZEE M640

Novo

€3.81

/ €3.85

Na zalogi

4 Parov Smolo Pol Kovinska Kolesa Kolutne Zavore Blazine Kolo za Hidravlične Zavore Pad Set za SAINT M810 M820 ZEE M640 Quadiem Zavore

Zavorne ploščice so najbolj pomembne varnostne komponente za kolesa, in jih ima odločilno vlogo pri zavore proces.Niz učinkovit zavorni sistem mora biti sposoben zagotoviti nemotene, zadostne in nadzorovati zavorne sile, kot tudi dobro odvajanje toplote zmogljivosti, da bi se izognili zavorni pomanjkljivosti, ki so posledica preveč toplote.To je treba imeti element za izgradnjo kolo ali popravilo vaše staro kolo.

Značilnosti: iz kvalificirano smolo in pol kovinski material, lahek, kompakten in vzdržljiv za uporabo.Ga bo potrebno manj časa za mehansko tek-v, preprečuje toplotne akumulacije.Smole pad z nizko raven hrupa in odlično moč modulacije.Imajo neposredne in občutljivo reakcijo, primeren za normalno vožnjo.Gladko in močno zaviranje, manj kruto hrupa, za dobro izvedbo. 4 parov za prodajo, dovolj za dolgo uporabo.Super deli in pribor za kolesa, prihaja spomladi posnetki za namestitev.Primerna za SAINT M810, M820, ZEE M640, Quadiem zavore ali druge zavore za enake oblike in velikosti.

Specifikacija:

Barva: Prikazani kot slike

Material: Smole + Semimetal

Količina: 4 parov

Velikost: Cca. 3.93 x 2.35 x 0,4 cm / 1.55 0.93 x x 0.16 v

Teža: Pribl. 105g

Package seznam:

1 * Sklop 4 Parov Zavorne ploščice

4 * Pomlad Posnetki

Opomba:

1. Zavorne diske in ploščice treba nadomestiti z novimi, če so črni trenja znamke na površina plošče in se ne more zaklepanje pravočasno, ali jo dati ven oster zvok, ko zavre.

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

3. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

Morda boste morali to Kliknite Spodaj, da bi Dobili Popust:

O plačilu:

Podpiramo naslednje načine plačila.Vsa plačila na www.meridian-sun.si obdeluje Alipay.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala.

Vrne in Vračilo:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratnih informacij:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: fz1 ključ, shimano zee, saint pad kovin, izposoja deli veliki, saint seiya, shimano saint, odrasle kolo hidravlične zavore, bicycl, vilice rockshox, m8 x 10

Zavorni Sistem Hidravlične Disk Zavore (Hidravlične Zavore Pad)
Velikost Approx. 3.93 x 2.35 x 0.4cm / 1.55 x 0.93 x 0.16in
Sestavine Blazine
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela ZAVORNE PLOŠČICE
Blagovna Znamka VGEBY

Napiši mnenje

4 Parov Smolo Pol Kovinska Kolesa Kolutne Zavore Blazine Gorsko Kolo Deli za Hidravlične Zavore Blazine Set za SAINT M810 M820 ZEE M640

4 Parov Smolo Pol Kovinska Kolesa Kolutne Zavore Blazine Gorsko Kolo Deli za Hidravlične Zavore Blazine Set za SAINT M810 M820 ZEE M640

4 Parov Smolo Pol Kovinska Kolesa Kolutne Zavore Blazine Kolo za Hidravlične Zavore Pad Set za SAINT M810 M820 ZEE M640 Quadiem Zavore Zavorne ploščice so najbolj pomembne varnostne komponente za kolesa, in jih ima odločilno vlogo pri zavore proces.Niz učinkovit zavorni sistem mora biti sposoben zagotoviti nemotene, zadostne in nadzorovati

Podobni izdelki