Brazilski Človeških Las Snope Z Čelnega Za Ženske 13x4 Čipke Spredaj Kinky Ravne 3 Snope Z Zaprtjem Remy Alipop Lase

Novo

€80.28

/ €133.79

Na zalogi

Nasveti:Alipop lasje res je, da je dolžina ,pls strech las, da ukrepa .Nobene potrebe pls obrnite na nas asap,hvala vam!

Obvestilo:Če Želite Celoten Videz,4 Snope, Ki So Potrebne. 3 Svežnjev Za Majhna Velikost Glave Ali Združujejo Vrh Zaprtje Je Dobra Izbira.

1:Pls preverite paket skrbno, ko u prejeli paket.Če ni nobene škode, lahko pa se prijavite za paket in potrdite naročilo.

2:Če so lomljenega ali napačen izdelek, pls fotografirate in nam pišite gesla za dostop do.

Kot eden najboljših človeških las podjetja, zavezani smo k zagotavljanju naših strank z najboljših 100% človeških las razširitve na trgu.Ali ste novi na naši spletni strani ali nova stranka na splošno, naš cilj je, da bo vaša prva izbira v visoki kakovosti 100% Remy las razširitve.Alipop lase, ki ga je zgradil svoj ugled na prodajo najvišjo kakovost, čudovite,mehke Remy las razširitve, ki ga spremlja hitro, prijazno in zanesljivo storitev za stranke.Izkušnje naše predanosti danes; začnete nakupovanje za vaš popoln pogled na Alipop las podjetja.

Q1: Kako las merimo?

A1:ravne teksture so izmerjene res je, da je dolžina.

Na kodrasti,telo val,svoboden val in globoko val se izmeri, ko las je potegnil naravnost.

V2: ali Lahko lase, se popravijo ali zvit?

A2:Da,to je 100% človeških las,zato jih obravnava kot svoje.Lahko curl in zravnajte lase, kot bi želeli, vendar naj temperature.Lase lahko izgubili nekaj curl vzorec s konstantno udarec za lase.

V3: ali je moje nove lase obarvano/barvan?

A3:Da,lahko barva naše lase.Naše har je 100% remy las, premium kvaliteta, in še nikoli ni kemično obdelan in je zato lahko ročaj barvanje proces zelo dobro.Vendar,to ne bo več devica ko u barvo ali proces las.Predlagamo, da se posvetujete s strokovno če u želite barvo vaše nove lase.

V4: ali Lahko jaz co-pranje las?

A4:Co-pranje tudi znan kot balzam za pranje,je način za čiščenje las brez uporabe šampona.Co-pranje je pogosto zdela zelo dobra za kodraste lase.Co-pranje sestavljajo čiščenje las z vlažilni balzam.

Oznake: kink ravne lase, , človeški lasje bundlls, toupee ženske, clouser, 14 palčni človeških las vezavi, bundl z frontal, ALIPOP, unice lase z, celi lasje, človeški las

Material Razred Remy Las
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Lahko Permed Da,
Tekstura Kinky Ravne
Poreklo CN(Izvora)
Slog brazilski lasuljo snope z zaprtjem,3 snope z zaprtjem
Embalaža 3 kos Votek & 1 pc Zaprtje
Številka Modela človeški lasje snope z zaprtjem,snope z zaprtjem
Najdaljši Lase Delež >=5%
Primerna Umirajo Barve lahko barvana na #27 barve
Blagovna Znamka ALIPOP
Kemična Obdelava Permed

Napiši mnenje

Brazilski Človeških Las Snope Z Čelnega Za Ženske 13x4 Čipke Spredaj Kinky Ravne 3 Snope Z Zaprtjem Remy Alipop Lase

Brazilski Človeških Las Snope Z Čelnega Za Ženske 13x4 Čipke Spredaj Kinky Ravne 3 Snope Z Zaprtjem Remy Alipop Lase

Nasveti:Alipop lasje res je, da je dolžina ,pls strech las, da ukrepa .Nobene potrebe pls obrnite na nas asap,hvala vam! Obvestilo:Če Želite Celoten Videz,4 Snope, Ki So Potrebne. 3 Svežnjev Za Majhna Velikost Glave Ali Združujejo Vrh Zaprtje Je Dobra Izbira. 1:Pls preverite paket skrbno, ko u prejeli paket.Če ni nobene škode,

Podobni izdelki