Retro Plakat, Slogan Oljna Slika, Ki Visi Slika, Poster, Platno, Tisk Slikarstvo Wall Art Dnevna Soba Dekoracijo Doma

Novo

€3.13

/ €5.05

Na zalogi

Podrobnosti Slike

Protuct Priročnik

-Naše slikarstvo & plakat je izdelan iz visoko kakovostnih 4D platno, z bogato printingpigment fine teksture, nepremočljiva in vlagi, z visoko natezno trdnostjo, in je mogoče hraniti dalj časa.

-Ki se uporablja prostorih: dnevna soba, Spalnica, otroška soba.V ozadju stene,Poročna Dekoracija,Kuhinji, Restavraciji,Hotelu.,Bolnišnica,Baru, itd.

-Naše dekorativne poslikave, ki nima meja.Če potrebujete meji, se obrnite na nas, preden je vaše naročilo.

-Če Želite, Da Druge Velikosti Ali Natisnite Svojo Sliko, Prosimo, Obrnite Na Nas.

- Opomba: plakat samo, Brez okvirja je vključen.

Plačilo

1.www.meridian-sun.si podpira Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Debetno Kartico,Western Union,Webmoney,QIWI in Nakazilom prek banke.

2.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

Dostava

-Naši trgovini boste postopek naročila in pošiljanje logistične informacije, številko za sledenje v roku 1-2 delovnih dni.prosimo, kontaktirajte z nami, če želite, experss dostave.(Prednost: kratek obdelavo in brezplačna dostava) Opomba: - Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen ali zaključiti, preden kraj naročilo; - Če imate posebne zahteve za dostavo čas in logističnih kanalov, prosimo, obrnite na nas, hvala;

Garancija in Jamstvo:

Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Druge Politike:

Če imate kakršno koli vprašanje ali obstaja kakršen koli problem element, prosimo, pošljite nam e-ASAP, se bomo potrudili, da odpravite težave ASAP.Prepričani smo, da dobra komunikacija bo dosegla dober rezultat, Stranke izpolnjujejo je za nas zelo pomembno!

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 2 delovnih dni.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Oznake: feministična plakat, sidro umetnosti, rasistične majica s kratkimi rokavi, rasistične tshirt, slogan nalepka, majica s kratkimi rokavi, zakaj se rasističnih, vlažilnik zraka za avto, tiho majica, queer majica s kratkimi rokavi, rasistične

Frame mode Brez okvirja
Poreklo CN(Izvora)
Material Platno
Vrsta Platno, Saj
Podporne Baze Platno
Original Da,
Slog povzetek
Okvir No
Obrazec Enotni
Medij Vodoodporno Črnilo
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Predmeti povzetek
Blagovna Znamka CUMINI
Tehnika Spray Slikarstvo

Napiši mnenje

Retro Plakat, Slogan Oljna Slika, Ki Visi Slika, Poster, Platno, Tisk Slikarstvo Wall Art Dnevna Soba Dekoracijo Doma

Retro Plakat, Slogan Oljna Slika, Ki Visi Slika, Poster, Platno, Tisk Slikarstvo Wall Art Dnevna Soba Dekoracijo Doma

Podrobnosti Slike Protuct Priročnik -Naše slikarstvo & plakat je izdelan iz visoko kakovostnih 4D platno, z bogato printingpigment fine teksture, nepremočljiva in vlagi, z visoko natezno trdnostjo, in je mogoče hraniti dalj časa. -Ki se uporablja prostorih: dnevna soba, Spalnica, otroška soba.V ozadju stene,Poročna

Podobni izdelki