FORUDESIGNS Srčkan Ribje Kosti Tiskanje Preproste Ličila Vrečko Neceser Kozmetični Primeru Ženske, Otroci Fant Študente Organizator Svinčnik Primeru Dobave

Novo

€6.19

/ €8.25

Na zalogi

Plačilo:

1.Najboljši način je neposredno online plačila lahko izberete sami.Če želite drugih plačilnih pogojih vas prosimo, da nam vedeti, preden če bi.

2.Celotno plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo ali naročilo bo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3.Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.

Dostava:

1.Mi brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail doseči.Brezplačna dostava za Epacket, da Rusija in ZDA,je večina držav v 14-55 delovnih dni.

2.Mi bomo poslali blaga je v roku 2-5 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena,če plačilo ni na voljo,bo vaše naročilo samodejno zapre.

3.Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče,zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovorni za vse davke in dajatve chanrged za svojo državo in blaga, bodo Označene kot "darilo"ali "vzorec"za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev.(če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name,ali določite vrednost za po meri,prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo, da.)

Vrnitev in Garancije:

1.Vsi izdelki so pregledani pred odpremo,tako da, če niste zadovoljni z nakupom,si lahko izmenjujete predmete v enem tednu in vam žganci cantact nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa.

2.Ladijski promet, in se mu zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse naboj, ki se vračajo in reshipping.

3.Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji,vključno polje in pribor,Moških naredil napake, ni zagotovljeno,kot je zlomljena,opraskan in tako naprej.

4.Foy vse predmete,prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.

Povratne informacije.

1.Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije 4/5star za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in servece.To bo samo vzemite 2 minuti, vendar je ta 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3.prosimo, kontaktirajte nas, preden spore ali pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Pogosta VPRAŠANJA;

Q:Če bi ga,ko se ladja moje naročilo?

A:Moj prijatelj,bomo poslali vaše naročil v roku 2-5 delovnih dni.

Q:ali obstaja številko za sledenje za moj predmet?Kako slediti informaiton?

A:Da,smo ladjo, da vsak withe številko za sledenje,in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.lahko spremljate v

Q:Smo factory Outlet, rad bi, da nakup več kosov vaš element,kaj je veleprodajno ceno?

Oznake: velike toaletne, nastavite toaletnih, svinčnik primeru, zelenjave, rib, svinčnik ribe som, študent svinčnik ribe, primeru svinčnik ribe, beauti primeru, kawai svinčnik ribe, toaletni potovanja, primeru toaletnih

Oblika Polje
barve črna
Uporaba dekleta šola torbica pen,pen imetnika
Glavni Material Poliester
Blagovna Znamka FORUDESIGNS
Sestava Materiala Poliester
Ime Izdelka otroci otroški svinčnik vrečko
Zapiranje Tip zadrgo
Slog Tiskovine Vrečko
Številka Modela K
Vrsta Ženske makeup vrečko
Postavka Vrsta velik svinčnik
vzorec Pugs Ljubljenčka Psa Tiskanje
Spol Ženske/moški/otroci/fantje/dekleta/otroci
Element Širina 4.5cm
Element Teža 50g
Po meri/whloesale Da,
Postavka Dolžina 22cm
Postavka Slog Srčkan šola dekleta svinčnik vrečke
Postavka Višina 11cm
Vzorec Tipa Živali Fotografij

Napiši mnenje

FORUDESIGNS Srčkan Ribje Kosti Tiskanje Preproste Ličila Vrečko Neceser Kozmetični Primeru Ženske, Otroci Fant Študente Organizator Svinčnik Primeru Dobave

FORUDESIGNS Srčkan Ribje Kosti Tiskanje Preproste Ličila Vrečko Neceser Kozmetični Primeru Ženske, Otroci Fant Študente Organizator Svinčnik Primeru Dobave

Plačilo: 1.Najboljši način je neposredno online plačila lahko izberete sami.Če želite drugih plačilnih pogojih vas prosimo, da nam vedeti, preden če bi. 2.Celotno plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo ali naročilo bo neveljavno ali preklicano v sistemu. 3.Prepričajte se, da ste izpolnili

Podobni izdelki