Chocala Lase 16"-28" Stroj, ki Remy Las Halo Lase Flip V lase 220 g Brazilski Naravnih enega kosa iz Človeških Las Razširitve

Novo

€85.47

/ €123.88

Na zalogi

Chocola Las je strokovni posnetke lase dobavitelj na kitajskem, imamo veliko zalogo 100% človeških las razširitve,sprejemamo po meri kakršne koli dolžine andweight, kot želite.

Flip Lase:

boste prejeli en kos lase širina približno 25 cm ni posnetki v

Barva Klepet

barve smo

Izdelkov Prikaži

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kaj je Remy Las?

A: Remy Las, se šteje, da je najboljše kakovosti človeških las, ker obnohtno kožico so ohranil nedotaknjeno in ne izloča, tako kot v večini drugih ne-Remy las razširitve.Ohranjanje dlake' obnohtno kožico in poravnava jih v usmerjena moda ustvarja razširitve, ki so popolnoma naraven videz.Ta proces zagotavlja, da lasje še vedno super mehka, sijoča, svilnata in popolnoma zmeda-brezplačna v vsej življenjski dobi.Remy las ima gladko, sijoč in zdrav videz kot redni človeških las.

Q: se Lahko popravijo, zvit?

A: Zdravljenje las, kot če je vaš lasten.Uporabite ravno železo/ ravnalec ali klešče, tudi če je nameščena, ampak kot svoje lase, nikoli ne uporabljajte vroče orodja preveč pogosto, kot bi si sušite lase, in to ne bo trajalo tako dolgo.

Q: Lahko sem dye barva las?

A: Da.Lasje so lahko obarvani.Kot splošno pravilo je lažje potemnitev las, kot pa svetlejše lase.Priporočamo za barvanje temnejše, ne lažji, saj lase razširitev je bila predelana in barvne že, težko je zbledi prvotno barvo.Nepravilne umirajo bo pokvaril lase.

Priporočamo, da vaš frizer dye razširitve, saj boste dobili rezultate, ki jih želite, kolorit jih sami vedno predstavlja visoko tveganje, da ne prihaja iz odtenek, ki ga želite.Če ne morete priti na salon, vedno uporabljajte dobre kakovosti za barvanje las, in preizkusite majhen vzorec prvič.

Q: Lahko sem pranje & blow-suha lase razširitve?

A: lahko jih sperite kot bi si svoje.Šampon in balzam.Priporočamo tudi uporabo las zdravljenja na njih vsakih nekaj tednov, saj je las, ki ni pritrjena na vaše lasišče, ga ni pridobivanje olja je treba.Uporaba zdravljenje/lase masko bo treba na pranje razširitve preveč, približno vsake 3 tedne.Razširitve lahko blow-dryed na nizko nastavitev, vendar to ni priporočljivo, da to storite preveč pogosto.Najbolje je, da pustite vaše lase razširitve, ki se naravno posuši po pranju jih.

Q: Zakaj so moje lase razširitve dobili zmeda?

A: Vaše Lase Razširitve se lahko zapletla zaradi suhega, olje & umazanijo build-up, soli, vode, klor in ne česanje (širok glavnik zob) iz svoje lase vsak dan.Poskrbite za pranje & pogoj vaše lase vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite vlažilna pade ali se posvetujte s svojim stilist za več pomoči.

Q: Zakaj moje lase razširitve prašijo?

A: prvič, jih operite, jo lahko malo prelivanje, in ne skrbite, to je normalni pojav.Čopič jih z glavnikom, mokro njih, preden si umila jim, dal pustite v prostoru, v njih.Tako, da, da se prepreči vaše lase razširitve.Izpadanje las lahko povzročijo veliko stvari.Toplotne poškodbe od blow-sušenje, curling likalniki, in flatirons, kot tudi barvanje in vse razširitve za posledico poškodbe.

Opišite vaše blagovne znamke zgodbo, vključno z vzpostavitvijo in razvojem roki, mejniki, itd.

Oznake: bombažno ruto malezija, lase človekovih lasuljo, spredaj čipke lasuljo, barrette ribe, dolgo lasuljo, halo lase razširitve človeških 18, halo kos človeških las razširitve, bundl z closur, lasulja ženske, las ne prašijo

Človeški Tip Las Brazilski Lase
Tekstura Ravne
Širok od Votek 10 cm s 5 posnetki
barve pls izberite v povezavo
Vrsta Barve Čiste Barve
Lahko Permed Da,
Teža 220 g
Blagovna Znamka Chocola Lase
Lase Slog ne posnetke
Sprejeti Po Meri Da,
Primerna Umirajo Barve Temnejše Barve Samo
Ladje Iz CN
Material Razred Stroj, Ki Remy

Napiši mnenje

Chocala Lase 16

Chocala Lase 16"-28" Stroj, ki Remy Las Halo Lase Flip V lase 220 g Brazilski Naravnih enega kosa iz Človeških Las Razširitve

Chocola Las je strokovni posnetke lase dobavitelj na kitajskem, imamo veliko zalogo 100% človeških las razširitve,sprejemamo po meri kakršne koli dolžine andweight, kot želite. Flip Lase: boste prejeli en kos lase širina približno 25 cm ni posnetki v Barva Klepet barve smo Izdelkov Prikaži Pogosta

Podobni izdelki