1PCS Rami z Naramnicami Pritisk Tipke Neoprenske Ramo Podporo Bolečine v Rami Ledom Ramenski Stiskanje Rokav

Novo

€5.76

/ €11.53

Na zalogi

76421 Morda Vam je Všeč Rami z Naramnicami Pritisk Tipke Neoprenske Ramo Podporo Bolečine v Rami Ledom Ramenski Stiskanje Rokav

2 primerna za levo in desno ramo

Najbolj ramenski težave, ki spadajo v štiri glavne kategorije:

(1) primerna za levo in desno ramo

(2) Zlom (zlomljene kosti)

Druge veliko manj pogosti vzroki bolečine v rami so tumorji, infekcije, in živčnih težav, povezanih z njo.

Anatomija:

Rame je sestavljen iz treh kosti: vaš nadlaket kosti (nadlahtnico), vaš lopatice (lopatico), in vaš ključnico (clavicle).

Vodja vaše nadlaket kosti sodi v zaokroženo vtičnice v vašem lopatice.To vtičnico, se imenuje glenoid.Kombinacija mišice in kite ohranja svojo roko kosti osredotočen na rame vtičnico.Teh tkiv imenujemo rotatorne manšete.Zajemajo vodja vaše nadlaket kosti in jo pritrdite na vaš lopatice.

Končni Kupci Vodnik za Ramenski Jermeni

Ramenski naramnicami je ruta-kot naprava, narejena za podporo in okrepitev rame.Ramenski jermeni niso za vsakodnevno uporabo, ampak za posameznike, ki so doživeli poškodbe rame.

Ramenski zaviti oklepaj lahko uporablja zdraviti rame hitro in bi se tovrstnim poškodbam izognili.Za razliko od osnovne zanko, ramenski jermeni zagotavljanje močnejšega, bolj zanesljivo podporo.

Kot vaš rehab napreduje, ramenski zaviti oklepaj lahko uporabijo za povečanje "propriocepcija"—vaš občutek, kako vaše telo je postavljen.

Oznake: bolečine v mišicah, bolečina, drža terapija, po meri masko za prah, bolečine v hrbtu, hladno gel, zaviti oklepaj hip, pad rami, ledvene bolečine, hladno gel paket

Paket 1 Kos
Nmae ramenski rokav
barve črna
Številka Modela rami-1
Blagovna Znamka rePinklax
Poreklo CN(Izvora)
Lokacija shanghai

Napiši mnenje

1PCS Rami z Naramnicami Pritisk Tipke Neoprenske Ramo Podporo Bolečine v Rami Ledom Ramenski Stiskanje Rokav

1PCS Rami z Naramnicami Pritisk Tipke Neoprenske Ramo Podporo Bolečine v Rami Ledom Ramenski Stiskanje Rokav

76421 Morda Vam je Všeč Rami z Naramnicami Pritisk Tipke Neoprenske Ramo Podporo Bolečine v Rami Ledom Ramenski Stiskanje Rokav 2 primerna za levo in desno ramo Najbolj ramenski težave, ki spadajo v štiri glavne kategorije: (1) primerna za levo in desno ramo (2) Zlom (zlomljene kosti) Druge veliko manj

Podobni izdelki