4K 2160P Smart Mini IPS Avto DVR DashCam Wifi GPS Track Gesto Foto 24H Samodejno Parkiranje Avtomobila, Video Kamera, Diktafon Dvojno Objektiv G-Senzor

Novo

€56.25

/ €127.84

Na zalogi

Veliki Popusti:

Zbiranje Kuponov in Uživajte v Več Popusti!

Prosim preberite, preden bi!

Kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate, smo vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem roku.

Velika naročilo bo imela velike popust, nam pošljite sporočilo, da dobijo boljšo ceno.

Če izdelek, ki ima težave v 365 DAN po potrditvi prejema, bomo nadomestili novi pralni neposredno za vas,Ampak najprej obrnite na nas, da se odpravite po-prodajne problem.

Ta garancija ne velja za škodo, ki jo povzročijo nesreče, zlorabe, nepravilne uporabe, ali spremembe izdelka.

Opomba: Naš Avto DVR je 4K Video Snemalnik, mora uporabljajo visoko kakovostni Razred 10 TF Kartice, nizke kakovosti/low speed TF kartice vsi ne podpirajo naše Dvr deluje normalno, če se ne morete prepričajte se, da imate dobro TF Kartice, prosim, kupite naš Prvotni TF Kartice skupaj.

GPS DODAJA LOKACIJA IN HITROST PODATKOV VIDEOPOSNETKOV

Hitrost: hitrost podatkov, ki bodo prekrite v video (lahko izklopite v nastavitvah).

Lokacija: lahko natančno preverite vozila mesto/hitrost/poti na Google Maps s Programsko opremo.GPS player, bodo morali biti nameščen na računalniku preden lahko uporabite.

OBDPEAK M63, M63s in M63s Pro so 2160P visoke ločljivosti ločljivost snemanja, z 1,8 veliko odprtino, da bi bolje videli, da ljudje, registrske tablice informacij, in videti več jasno, širše in dlje.

*HD = 1280×720 slikovnih pik (0.92 milijona slikovnih pik);

*Full HD = 1920×1080 (2.07 milijona slikovnih pik) = 2.25 x HD slikovnih pik

*4K UHD = 2880×2160 (6.22 milijona slikovnih pik) = 3 x Polni HD ali 4,5 x HD slikovnih pik

Opremljen z vgrajeno WiFi, ga lahko povežete mobilni telefon, si lahko ogledate v realnem času, podobe, da si ogledate zgodovinski zapisi in hitro nalaganje slik.Vse operacije, ki se lahko konča na mobilni telefon, brez odstranite pomnilniško kartico in priklop na računalnik za ogled video, delovanje je zelo enostavno.

Skozi Gesto Foto funkcijo, lahko uporabnik deluje bolj priročno, in ob istem času, lahko bi se izognili nevarnosti, ki jih povzroča delovanje uporabnika tipke ali zaslon na dotik na vožnjo rekord naprave, zaradi česar uporabnik, varnejše in bolj udobno vožnjo, in bolj zabavno.

Opremljen z 2160P ločljivost.V primerjavi z 1600P, 2160P lahko bolj prisotni prvotne scene, ko streljanje z isto sliko, in vsaka podrobnost je jasno vidna.

S Sony obdelavo slik čip, da sprejema polno visoko ločljivostjo slike tehnologijo obdelave in sprejme high-fidelity) H2.64 video kodiranje in shranjevanje način stiskanja in video slika je jasna in nežen.

1.Snemanje čez dan

2.Snemanje v garaži

3.Snemanje ponoči

Z odkrivanjem svetlimi in temnimi področji na video sliko in v realnem času krivulja popravek in barve prilagoditev svetlimi in temnimi področji, jasno in naravno sliko podrobnosti je mogoče dobiti brez spreminjanja pretvornik.

Skozi Buck Linijo, lahko uresniči funkcije 24-urno spremljanje, diktafon lahko snema video ves čas, ko avto je zaprta, to bo povsem beleži, kaj se dogaja okrog avtomobila, kadar niste v avtomobilu, ki je varnejši in bolj zanesljiv.

(Opomba: Samo M63s podpira to funkcijo.)

Pri vzvratni vožnji, bo sistem samodejno vklopi (high-definition obračanje fotoaparat na zadnji strani avtomobila in jasno prikažete stanje na zadnji del avtomobila na hrbtni IPS zaslona, tako da lahko natančno razumejo razmere na cesti zadaj.Prav tako izvaja tudi v deževnem in prašnih vreme.

Obstajata 2 dolžin kamera zadaj (do približno 10 metrov) se lahko izbere,primerna za avtomobile različnih dolžin.Prosimo, izberite kamera zadaj, glede na dolžino vašega avtomobila.

OBDPEAK Dvojno objektiv zapisov, video hkrati in jo shrani v TF Kartice, si jo lahko ogledate v DVR, ali se povežete z mobilno APLIKACIJO, si lahko ogledate tudi video v računalnik

Oznake: cam dash, 70mai xiaomi, gp tracker, OBD2 Skener, snemanje video, 128gb micro sd, cccam server, 4k tv, igra prenosni računalnik, tdk micro sd kartico

Izvirni Paket Da,
Slikovni Senzor Sony IMX323
Vmesnik Micro SD/TF
Velikost Zaslona 2.45 Cm
OSD Jezik Španski
Ločljivost Kamere 3840x2160
Video Format AVI
Fotoaparat Kakovosti 2160P,4K
Proizvajalec Čipov Novatek
Video Kodo H. 264
Wifi Podpora
Zorni Kot 170°
Max Zunanji Pomnilnik 256G
Posebne Funkcije Wifi Funkcija
Gesta Ob Fotografija Najnovejši smart tehnologije
Baterija Vgrajeno
Certificiranje FCC
Število Leč 2
Blagovna Znamka OBDPEAK
Postavka Vrsta Avto DVR
Zaslon razmerje 4
Night Vision Podpora
Življenjska Doba Baterije Treba povezati moči
Zaslon Na Dotik Da,
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Kamera Zadaj Da,
GPS logger Notranji
1080P Kamera Zadaj Dobili jasno sliko tako spredaj in zadaj
Slikovnih pik 1200Mega
Poreklo CN(Izvora)
Skupščina Način Prenosni Snemalnik
Sličic Na Sekundo 30
G-Senzor Podpora
24H Parkirišče Skozi Buck Line
Mobilne APLIKACIJE če si želite Ogledati Video Podpora
Zaslon IPS Zaslon
GPS sledenje Podpora

Napiši mnenje

4K 2160P Smart Mini IPS Avto DVR DashCam Wifi GPS Track Gesto Foto 24H Samodejno Parkiranje Avtomobila, Video Kamera, Diktafon Dvojno Objektiv G-Senzor

4K 2160P Smart Mini IPS Avto DVR DashCam Wifi GPS Track Gesto Foto 24H Samodejno Parkiranje Avtomobila, Video Kamera, Diktafon Dvojno Objektiv G-Senzor

Veliki Popusti: Zbiranje Kuponov in Uživajte v Več Popusti! Prosim preberite, preden bi! Kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate, smo vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem roku. Velika naročilo bo imela velike popust, nam pošljite sporočilo, da dobijo boljšo ceno. Če izdelek, ki ima

Podobni izdelki