10Pcs SMA ženski priključek 2 Luknjo prirobnica PTFE spajkanje panel mount RF Priključek

Novo

€5.43

/ €5.78

Na zalogi

Specifikacije

Lastnosti: popolnoma nova in visoke kakovosti.Izberite iz SMA Linijo Prirobnico, priključki.Super za številne projekte, ki vključuje SMA konektorje.Če želite najboljše, to je tisto, kar dobiš. .To je tisto, kar resnično Pro uporabo.TIP: SMA ŽENSKI 2 Luknje.Deset enote na naročilo.Konektor: SMA FEMALE ( ŽENSKI PIN) in da Spajka na drugi strani.

Paket Vključuje:

10Pcs na naročilo

Dostava

Shippment:

1 naslov za dostavo: Bomo ladja po privzeti naslov, ki ste ga dal in prosimo, poskrbite, da je naslov pravilen.Vljudno prosim, upoštevajte, da bo dodatno ladjar stroškov, če je naslov oddaljeni ena.Vse blago, vključno z brezplačno dostavo, ne vključuje daljinski dostave stroškov.

2 Račun: Prosimo, potrdite, podrobne informacije o dostavi račun, všeč, kako veliko ceno, ki smo jih, naj piše na dostavo računa , koliko prevoz zaračuna mi naj piše na računu, kako descripe blaga itd.

3 Najbolj naročila, bo poslana v roku 3-5 delovnih dni po plačilu potrditev.Če obstaja izjema, smo vas bo objavil pusti sporočilo.

4 Pošiljatelj: "Brezplačna Dostava" element bo objavil China Post Air Mail / China Post Oridinary Pošte, predmete je mogoče preverjati in spremljati na spletu.Dostava običajno traja od 35 do 60 dni.Za blago, ki ni brezplačna dostava ali če obstaja kakršen koli druge zahteve ladijskega prometa, prosimo, obrnite se na storitev za druga izbira, tako kot so DHL, UPS, Fedex, itd.in dodatnih stroškov, bi moral biti na kupca strani.

5 Ko prejme blago, prosimo preverite, ali je paket, ki je lomljen in blaga je v REDU.Če je zlomljeno zaradi pošiljke, vas prosimo, da fotografije in prosite kurirja, da se prijavite.Mi bo pomagal, da zahteva odškodnino za vas.

6 Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Vrne

Politika Vračanja:

1.Če še niste zadovoljni, kot ste ga prejeli element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži z vsemi deli in pribor, ki so vključeni, in morate zagotoviti nas povratni prevoz informacij (pošiljko ali številko za sledenje)

3.Vrnitev ladijski promet pristojbina je treba plačati kupci.Mi ne bo odgovoren za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Storitve Za Stranke

Povratne informacije:

Po tem, ko ste prejeli blago, prosimo, da nam vaše prijazno povratne informacije, ko ste satified.Če niste satified, prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev, si bomo prizadevali, vse najboljše za satify vas.Vaše pozitivne povratne informacije, ki cenijo.

Popolnoma nova in visoke kakovosti.Super za številne projekte, ki vključujejo N priključek .Priključek: N Ženski (Zunaj vijak in ženski pin notranjosti) za spajkanje povezave, kot so RG316 nagovoriti kabel.Prirobnica znanja s 4 wholes.Impedanca: 50Ω do 6Ghz popolnoma nova in visoke kakovosti.Se lahko uporablja za številne projekte, kot so Yagi, Cantenna in biquad.Priključek: Ravne N-TIP ŽENSKE - Zunaj vijak Ženski Pin.Če potrebujete druge priključke za RG316 ali kateri koli drug kabel, se obrnite na nas.Primerna za brezžični LAN in WiFi usmerjevalniki projekte ali druge RF aplikacije.Veliko - 1 enota na naročilo Impedanca: 50Ω do 11Ghz Vsak niz vključuje: 1 - Glavni Organ 1 - Naguba, Če ne veste, kaj potrebujete, nas kontaktirajte

Oznake: sma priključek plošča femal, pmr, ip poe stikalo, mini radio uhf, 2 rj45 vrata, sma ženski sod priključek, konektor sma, 8 port poe stikalo za ip kamero, sma spajkanje, pmr446 radijskimi

Številka Modela Priključek
Blagovna Znamka KSERKSA

Napiši mnenje

10Pcs SMA ženski priključek 2 Luknjo prirobnica PTFE spajkanje panel mount RF Priključek

10Pcs SMA ženski priključek 2 Luknjo prirobnica PTFE spajkanje panel mount RF Priključek

Specifikacije Lastnosti: popolnoma nova in visoke kakovosti.Izberite iz SMA Linijo Prirobnico, priključki.Super za številne projekte, ki vključuje SMA konektorje.Če želite najboljše, to je tisto, kar dobiš. .To je tisto, kar resnično Pro uporabo.TIP: SMA ŽENSKI 2 Luknje.Deset enote na naročilo.Konektor: SMA FEMALE ( ŽENSKI PIN)

Podobni izdelki