Eunavi Okta core 2 din 8" Android 9.0 4G RAM Avto DVD Predvajalnik Za Skoda Octavia A7 GPS Navigacija Radio Večpredstavnostna DAB+

Novo

€235.00

/ €335.71

Na zalogi

Preden potrdite naročilo, prosimo, da nam pošljete nekaj fotografij vašega avtomobila sredinski konzoli,moramo preveriti.

PROST ZEMLJEVID!!!!!!(namestite v innand)

Ključne Značilnosti

1.Čisto Android OS 9.0, HD Kapacitivni Zaslon

2. Super Strojne Opreme Uspešnosti, Cortex A9 Jedro Octa

3. Hiter Odziv, Zgrajena v DDR3 4 GB RAM, 64 GB NAND Flash

4. Internet Zabava,Vgrajen WiFi Modul & Podporo 3G (Neobvezno)

5.3 D LiveWallpaper &DIY Ozadje

6. Podpora DVR/OBD/TPMS/Spredaj in Zadaj Kamera/Digitalni TV

7.podpora Ogledalo povezavo in DAB+

--->>> Primerna za VW/Škoda/Sedež avtomobili od leta 2005 do zdaj, z RCD310,RCD315,RCD510,RNS510.

Če je vaš avto 2016+Hitro,2015+Tiguan in drugih novih modelov po 2016,boste morda morali NOVI MQB VW Quadlock in CANBUS.Prosimo, povejte nam,pomagali vam bomo, da preverite in vam poslali pravico Quadlock kabel in CANBUS.

NAŠE STORITVE:

① Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas prosti čas, vam bo odgovoril v roku 12 ur .

② Prosimo, da nam priložnost, da vam služijo, ne odprete spor , Spor je ravna s platforme na platformo, ki je ne strokovno, ne more rešiti temeljnih problemov, zaupajte nam, ko imate težave, se obrnite na nas čim prej, smo strokovno ekipo rešiti problem za vas .

③ A fter prodajo, garancija:

NO 1: 1 leto, garancija

NE 2: Prejel 2 let lahko podaljšana garancija (plačane neobvezno)

Logistika obvestilo: mi Smo NE odgovarja za MOREBITNE uvozne dajatve, po meri pristojbina, Sinhronizacija z doplačilom ali carinski zamudo.Če parcela je vrnitev nazaj k nam zaradi kupci zavrnitev izplačila nad pristojbine, mi NE bi bilo poslati parceli.Smo tovarne na Kitajskem, za večino model, imamo jih na zalogi, morate le, da bi nam 2-3 dni, če želite preizkusiti napravo. 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Opomba:za zemljevid,bomo poslali vaše države zemljevid kot darilo .vendar če nimamo zemljevidu države , bomo poslali prazne Kartice kot darilo.(samo okno avtomobila, dvd so sd )

Pogosta VPRAŠANJA:

Kako posodobiti Zemljevid GPS?

Najprej boste morali prenesti posodobitev zemljevida, na naši spletni strani ali kjerkoli drugje za WINCE.Potem jih prekopirajte na GPS SD in nastavitev navigacijskih poti navigacijski program skozi nastavitev.

Ali je mogoče, za poslušanje glasbe ali radia, medtem ko uporabljate navigacijo ?!

Da, možno je, da poslušate radio ali glasbo, medtem ko uporabljate navigacijski sistem.Clayton naprav, ki so z uporabo edinstvene tehnologije, ki omogoča poslušanje glasbe zgodi, če uporabljate navigacijski sistem.

Ali te enote podporo volana nadzora ?!

Da, seveda.Za vsako različno modela avtomobila, obstaja različnih CAN-Bus ( vgrajeni ali ločena enota ), ki prihaja z enoto za tekmo enota za vozila ojačevalnik in volan nadzor.

Lahko namestite DVD Enote naše sebe ?

Zaželeno je, da namestitev je treba opraviti s strokovno osebo.Nismo odgovorni za škodo, ki se lahko pojavijo na armaturno ploščo avtomobila, medtem ko namestitev naprave.Zato je bolje, da strokovna oseba, ki se namesti na enoto na avtomobile.

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite ponovno

OPOMBA:

A. Carinskih dajatev

Parcele morda morali jasno, carinskih in je kupec je odgovoren za to, in morda obstajajo dodatne uvozne dajatve, davke, vsak, ki uvaža blago iz tuje države je potrebno plačati davkov.in ladjar bo zbere ob dostavi.želim vam razumejo, je jasno.

Opomba: kupec plačati za ceno,samo vključuje ceno izdelka in stroške dostave.ne vključuje davka (DDV,vrednost dodaj davka).davek bo treba plačati za kupca.

če kupec ne gre za carinjenje povzroči vračanje blaga, vrnete blago ladijskega stroškov plača kupec.bomo zmanjšali vrniti ladjar stroškov,potem povrnili

B. Distribucijo red

Če en bi vključuje več kot dveh predmetov, nato pa smo se lahko dogovorite na parceli.poslali skupaj.

C. Dostava načine

Razen Rusije uporabo SPSR, belorusija uporabo EMS, Brazilija uporabo EMS, Druge države, ki jih uporabljamo DHL, FEDEX, TNT.Bomo naključno izbrali to ( DHL, FEDEX, TNT) tri express podjetja.Če stranke, ki imajo posebne zahteve, prosim, pustite sporočilo v vrstnem redu, morate izbrati express podjetja.

Oznake: avto radio, dab, ključ koda octavia 2, dodatek škoda rapid, skoda yeti, octavia 3 skoda, 2 din radio android, 2 din radio, eunavi 2 din android 10, avto dab

TF/Micro SD Slot, 2
Max Zunanji Pomnilnik 256G
OSD Jezik Rusija/Nemčija/Španski/Arabski/Hebrejsko/Portugalski/ Italijanščina/ Francoščina
Umestitev Avto Konzole
Ime Modela WX8026-A
Vrsta Materiala ABS
Poreklo CN(Izvora)
Out Power 4*45w
Ločljivost 1024*600
Posebne Funkcije Podpora Can-Bus
Digital Media Format Video CD,
Element Teža 4kg
ROM 64 G
Operacijski Sistem Android
Velikost Zaslona 8"
RAM 4G
Postavka Velikost 8'
Din Double Din
Vmesnik Plug and play
Blagovna Znamka eunavi
Napetost 12V

Napiši mnenje

Eunavi Okta core 2 din 8

Eunavi Okta core 2 din 8" Android 9.0 4G RAM Avto DVD Predvajalnik Za Skoda Octavia A7 GPS Navigacija Radio Večpredstavnostna DAB+

Preden potrdite naročilo, prosimo, da nam pošljete nekaj fotografij vašega avtomobila sredinski konzoli,moramo preveriti. PROST ZEMLJEVID!!!!!!(namestite v innand) Ključne Značilnosti 1.Čisto Android OS 9.0, HD Kapacitivni Zaslon 2. Super Strojne Opreme Uspešnosti, Cortex A9 Jedro Octa 3. Hiter Odziv,

Podobni izdelki