Bluetooth Eno Nogo Stikalo Za Brezžični Usb Žična Dejanje Pedala Za Nadzor Računalnika

Novo

€23.62

/ €31.08

Na zalogi

Prenos programske opreme URL: http://software.pcsensor.com/pc_cn.html

BT nožno stikalo je standard, ki temelji HID naprave z prilagodljiv gumbi in stikala so naprave, ki so pod nadzorom noge.To lahko nastavite na CTRL ali ALT kombinacija ali če želite zamenjati miško funkcijo.Nadzor vaš računalnik ali katero koli drugo združljivo napravo Bluetooth z vašo stopala.

Značilnosti:

Element, ki zagotavlja SAMO funkcijo nastavite programsko opremo, ki temelji na operacijskem sistemu Windows.Po uspešno nastavljena na Windows.

To pomeni, da morate za namestitev programske opreme na vašem računalniku Windows in nastavite kaj želite narediti.Ko je namestitev končana, priključite na vaš ali drugega sistema.

To pedal stikalo ima trajen, odzivni dizajn, ki vam omogoča sproščeno dotik in najmanjši odpor.Ne glede na velikost vaše noge, zagotavlja trajno udobje!Pedala so preproste zasnove in imajo široko paleto aplikacij.

Podpira OS, Win 2000, Win xp, Win 7, Win 8, Zmago 10. To je ena ključnih ali nekaj ključnih meri funkcije tipkovnice.To lahko prilagodi na katero koli tipko, kombinacija tipk, vroče tipke ali tipke za bližnjice.Uporaba za medicinske opreme, instrumentov, računalniki pisarna.

Izdelek seznanjanje

1. Ta izdelek je združljiv operacijski sistem Windows.Ko rdeče in zelene luči, ki so utripa je tipkovnica v načinu za seznanjanje, potem lahko uporabljate mobilni telefon ali računalnik priključite tipkovnico.

2. Rdeči in zeleni blisk: način za seznanjanje, lahko z uporabo računalnikov, mobilnih telefonov ali katerekoli druge naprave, ki podpirajo Bluetooth funkcije za iskanje po tipkovnici seznanitev.

3. Rdeča svetloba bliskavice:znova način, ki kaže, da je tipkovnica priklop na zadnji strani seznanjenih naprav.

4. Zelena luč: prikazuje podatke za pošiljanje, je normalno, potem ko je seznanjanje uspešno.

Opomba: naprava bo imel dva para informacije, bo naprava povezati z nazadnje povezano napravo, če ne se bo povezal na drug seznanjeno napravo, ali iti v stanje mirovanja.

Specifikacija:

Dolžina kabla: 2 m

BT pokritost polmer:≥10m

BT verzija: BT 3.0

Napajalna Napetost: AAA*2 celic

Delovni tok:<3mA

Stand-by čas: približno 2 leti

Stikalo življenjsko dobo:Več kot milijon krat

Podpora žice način

Postavka velikost: 13.5 * 12.8 * 3.3 cm / 5.31 * 5.04 * 1.30 v(L * W * H)

Element teža: Pribl.228g / 8.04 oz

Paket velikost: 22 * 18 * 4 cm / 8.67 * 7.09 * 1.57 v(L * W * H)

Package teža: 399g / 14.07 oz

Package seznam:

1 * Pedal

1 * USB Kabel

2 * AAA Baterije

1 * CD

Oznake: bluetooth nintendo stikalo, fx nožno stikalo, bluetooth stran turner, pedal stikalo, nožno stikalo, pedal stikalo, nožno stikalo kitara pedal, bluetooth pedal, bluetooth audio control stikalo, 230v daljinsko stikalo

Vrsta pedal stikalo
Blagovna Znamka OOTDTY
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 425D9FF600477
Certificiranje NOBEN
Garancija NOBEN
Značilnosti pedal stikalo

Napiši mnenje

Bluetooth Eno Nogo Stikalo Za Brezžični Usb Žična Dejanje Pedala Za Nadzor Računalnika

Bluetooth Eno Nogo Stikalo Za Brezžični Usb Žična Dejanje Pedala Za Nadzor Računalnika

Prenos programske opreme URL: http://software.pcsensor.com/pc_cn.html BT nožno stikalo je standard, ki temelji HID naprave z prilagodljiv gumbi in stikala so naprave, ki so pod nadzorom noge.To lahko nastavite na CTRL ali ALT kombinacija ali če želite zamenjati miško funkcijo.Nadzor vaš računalnik ali katero koli drugo združljivo napravo

Podobni izdelki