Korejski slog 2020 dekleta fantje moda kariran volnene debele plasti Otroci toplo prešite mid-dolžina jakne Pozimi

Novo

€15.35

/ €17.85

Na zalogi

Kupec Prijatelji Prosimo, Upoštevajte,:

1,Ko izberete velikost za vašega otroka,lahko izberete glede na velikost tabele v naši opis izdelka.

2,Če ne veste, kako izbrati velikost,prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam bomo izbrati najboljšo velikost za vašega otroka.

3,Če ste končno izbrali naš izdelek,res hvala za vaše zaupanje ,bomo izročiti blago, da boste čim prej.

1) Prosimo, da spremljate svoj paket iz web: (17track neto .com) ,ali se lahko obrnete na nas, pomagali vam bomo spremljali vaše parceli, prosimo, bodite prepričani.

2) Če zamuda za vaše naročilo , prosimo, vprašajte nas za podaljšanje/podaljšanje naročilo časa, preden odprete spora , Hvala za vaše razumevanje.

3)Prosimo opazite, je vaše polno ime in polni naslov,ali pa parcele, se bo vrnil.polno ime je zelo impotant za ruske federacije parceli.

1), Bomo ladja vaše predmete v roku 1-7 dni po tem, ko ste izvedli plačilo.Pred ladjo iz svoje predmete,bomo preverili kakovost skrbno.

2) Smo le ladja potrdila, da naslov , da je vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo , prav tako je zelo impotant za vas .

3) Če je v vašem naročilu nad 200 evrov,naj bomo poslali brezplačno fast shipping,morate pustite sporočilo, v nasprotnem primeru bomo poslali način izberete.

1) Alipay,Zahodne Unije, TT , Vse glavne kreditne kartice so acciepted prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI na www.meridian-sun.si,hvala.

2)imate 3 dni za plačilo po ste naročilo uspešno,Če ste pozabili vzeti čas,ki ga je mesto novo naročilo ponovno in plačilo takoj

3) Če se ne morete preverite takoj po dražbi zapri,prosim, ponovi še enkrat,ali se lahko obrnete na www.meridian-sun.si službo za pomoč.

1), Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev , vas prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami , z veseljem bomo storiti enako za vas .

2), Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden pustite netural ali negativne povratne informacije,hvala za vašo podporo!

1) Če obstajajo kakršne koli težave z našimi izdelki , se obrnite na nas, preden se je vrnil ali odprt spor , kontaktirali vas bomo v roku 24 ur.

2)Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje točno,in kupec je odgovoren za vse stroške prišlo v proces, ki se vračajo

Oznake: breza zavese, baby češnja pulover, češnjev cvet korist, cherry plašč, zgorela oranžna čipke, campure telovnik, broška ornament, cherry puloverju, dekle parka, sili pritisni gumb, s pokrovom

Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Kariran
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Blagovna Znamka kmuosunog
Rokav Slog Redni
Številka Modela D0358
Ovratnik Turtleneck
Spol Unisex
Teža 0.43kg
Dol Vsebino 0%
Vrsta Tkanine Volnene
Postavka Vrsta Vrhnja Oblačila & Coats
Dekoracijo NOBEN
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Material Spandex
Oblačila Dolžina dolgo
Polnjenje Bombaž
Slog Priložnostne
Vrste Vrhnjih Oblačil Dol & Parkas

Napiši mnenje

Korejski slog 2020 dekleta fantje moda kariran volnene debele plasti Otroci toplo prešite mid-dolžina jakne Pozimi

Korejski slog 2020 dekleta fantje moda kariran volnene debele plasti Otroci toplo prešite mid-dolžina jakne Pozimi

Kupec Prijatelji Prosimo, Upoštevajte,: 1,Ko izberete velikost za vašega otroka,lahko izberete glede na velikost tabele v naši opis izdelka. 2,Če ne veste, kako izbrati velikost,prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam bomo izbrati najboljšo velikost za vašega otroka. 3,Če ste končno izbrali naš izdelek,res hvala za

Podobni izdelki