RIBE KRALJ 1 Paket Zimski Ribolov na Ledu Pribor Orodje Ledu vrtanje Ribolov Reševanje na Prostem Šport

Novo

€2.33

/ €3.58

Na zalogi

pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo, izberite način dostave in plačila za naročila, vključno ladijski promet.Na splošno, bomo poslali takoj, ko je mogoče, po vaše plačilo, je končan.

Zaradi različnih carinjenje čas v vsaki državi, ne moremo zagotoviti dostave v času vse mednarodne pošiljke, ki lahko vplivajo na to, kako hitro

Vaš izdelek je bil preizkušen.Prosimo, upoštevajte, da kupec je odgovoren za uvoz vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carinskih dajatev in davkov v svoji državi.Ti dodatni stroški lahko zaračuna ob času dobave.Ne bomo povračilo dostava ali zavrne ladje.

Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvoznih dajatev.

Tovorni promet ne vključuje nobenih uvoznih dajatev in kupec je odgovoren za carine.Razumem, da ste zaskrbljeni zaradi morebitne dodatne stroške.Na podlagi preteklih izkušenj.

Pogosta VPRAŠANJA:

1. Ne moj element, ki imajo številko za sledenje?

Da, mi pošlji vsako naročilo in njegovo številko za sledenje, lahko preverite stanje pošiljke na ustrezni spletni strani.

2. Je izdelek, enako kot na fotografiji?

Da, vse fotografije so resnično.Vzeli smo te fotografije sebe.

3. Katera velikost je prava zame?

Priporočamo vam, da pregled velikost predlog grafikon in velikost izdelka grafikon spodaj.

4 Lahko razglasi nižjo vrednost?

Ja, ponavadi bomo izražajo manjše carinske deklaracije za majhne parcele.Prosimo, da nas kontaktirate, če imate posebne zahteve.

5. Jaz sem trgovec, želim kupiti več blaga, kar je veleprodajno ceno?

Pozdravljeni, hvala za vaše vprašanje, če želite za nakup v razsutem stanju, prosimo, da nam pošljete e-pošto, vam bomo najboljšo ceno, hvala vam!

O povratnih informacij:

Smo ohraniti visok standard odličnosti, 5 ZVEZDIC in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosimo, da se obrnete na nas tik pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije.Na ta način smo lahko zadovoljivo rešiti vaše dvome.

Oznake: ribe tackl, ribolov vab dodatki, iz nerjavečega jekla, predenje imetnik čoln, posnetek orodje ribolov, yacht ice box, fiching pribor silicij, vzpon ledu, kul ice ribolov box, ribe za, daiwa ice box

Ribiško Palico Kategorije Ice Ribolov Rod
Položaj Ribolov na LEDU
Z Zložljive Noge ali Ne No
Material Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka RIBE KRALJ
Rod Material ogljikov palico
Številka Modela Ice ribolov pribor
Z Naslonom ali Ne No
Palica Dolžine 3.6 m

Napiši mnenje

RIBE KRALJ 1 Paket Zimski Ribolov na Ledu Pribor Orodje Ledu vrtanje Ribolov Reševanje na Prostem Šport

RIBE KRALJ 1 Paket Zimski Ribolov na Ledu Pribor Orodje Ledu vrtanje Ribolov Reševanje na Prostem Šport

pošiljke: Če ste naročilo, prosimo, izberite način dostave in plačila za naročila, vključno ladijski promet.Na splošno, bomo poslali takoj, ko je mogoče, po vaše plačilo, je končan. Zaradi različnih carinjenje čas v vsaki državi, ne moremo zagotoviti dostave v času vse mednarodne pošiljke, ki lahko vplivajo na to,

Podobni izdelki