XGIMI Mogo Pro Globalni Različici Smart 1080P Android TV Prenosni Projektor z 10400mAh Baterije Mini Projektor Bluetooth, Wifi 3D Doma

Novo

€453.38

Na zalogi

Res 1080p filmske projekcije z 100+ palcev zaslon Najvišje ANSI Lumen žep projektor Uradni Android TV sistem z 4000+ programi Premije zvok Harman-Kar Keystone Auto-Popravek Projekcija Zrcaljenje iz telefona prek Chromecast

Nagrajene prenosni projektor za XGIMI.Uporabite moč res 1080p filmske projekcije, Android TV sistem Harman Kardon ozvočenje, in vrhunskih TV-razred Čipov, ustvarjena za vse vaše film in glasbo, zabavo na poti.

MoGo Kjerkoli

Medijski Žarometi

Zdaj v Resnično 1080P

XGIMI je revolucionarno novo DLP tehnologija omogoča MoGo Pro projektor zagotavljajo ostrejši, ostre slike s fizično ločljivostjo 1920x1080 pikslov, kar pomeni, da je projekte v res Full HD, 225% jasno kot mainstream 720p projektorji.MoGo podpira tudi video zapis do 4K Ultra HD, ki bo ostra slika, ki jo boste kdaj videli od projektorja svoje velikosti.

Prepričani smo, MoGo je treba vsakomur, bodisi doma ali na poti.Zaradi tega smo ustvarili XGIMI MoGo, ki je denarnico prijazno mali brat je MoGo Pro.To pomeni, MoGo bo funkcija 540P materni projekcija ločljivost na veliko bolj konkurenčni ceni.

Najvišji ANSI Lumen Žep Projektor

Za razliko od drugih pico projektorji, da je funkcija nizka svetilnost moč in ponujajo slabe in zrnate slike, XGIMI MoGo Pro ponuja 250-300 ANSI Lumen moč in MoGo ponuja 210 ANSI Lumen moč, ki lahko poda filmske slike z osupljivo jasne.

Veličasten 100"+ Zaslon

Z XGIMI in MoGo MoGo Pro, boste lahko uživali vaš zasebni kino z neverjetno 30" - 100" Velik Zaslon in odličen zvok.Samo dal svoje noge, usedi se nazaj in uživajte vaš popoln film izkušenj.Kdo mora iti ven, ko je kino lahko nastavite na začetni ali dvorišču za otroke?

Neprimerljivo Kakovost Zvoka

Tako MoGo in MoGo Pro se Napaja Harman-Kardon, ki ponujajo fantastično kakovost zvoka s svojo napredno dual 3 Vatna zvočnika enote, ki zagotavlja izjemno doživetje zvokov učinek.In zvok je strokovno obarvana z Zlato Uho Filozofija, zaradi česar MoGo zvočnikov dobro uravnotežen in kot nalašč za vse vrste glasbe.Lahko tudi povežete MoGo prek Bluetooth ali 3.5 mm Audio kabel usb in ga uporabite kot zunanji Bluetooth zvočnik.Lahko Uživate 300 pesmi, ki z enim polnjenjem!

Android TV 9.0 Vgrajen

MoGo Pro poganja Uradni Android TV 9.0 (nadgraditi).Z Android TV, lahko dostopate do vseh vsebin, ki jo ljubim, točno, kako želite, da je.XGIMI MoGo je večjezični uporabniški vmesnik podpira tudi 52 jezikov.

MoGo dela z Google Play za Android TV, in karkoli ste v—iz Showtime na YouTube in ton igre—obstaja app ste prepričani, da ljubezen.S 4000+ izvirne aplikacije, Android TV odpre vrata v svet zabave za vas.

Hiter dostop do velike vesolje Android igre, vključno z Final Fantasy, Sluge in NBA JAM in več.Potopite se z velik zaslon igranje kjerkoli želite, doma, na plaži ali celo ustanovitev zabave na prostem igralni prostor za otroke med peko na žaru (združljiv s Stikalom, PlayStation in Xbox).

Neposredno litje svoje najljubše aplikacije zabava—filme in TV oddaje, glasba, igre, šport in več—v napravi s sistemom Android ali iOS, Mac ali Windows računalniku, ali Chromebook, da je MoGo Pro.

Google Assistantant Vgrajen

Android TV zdaj prihaja z Google Pomočnik, zgrajena leta.Samo pritisnite mic gumb na oddaljenem in rekel: "Hej Google", da hitro najdete najnovejše blockbuster, preverite rezultat big game, ali dim luči — vse, ne da bi zapustili svoj sedež, ali kaj ste že gledal.

Smart Keystone Correction

Do 40+ stopnjo, tako Vertikalno in Horizontalno Samo dal MoGo Pro kadar koli kota, patentiran Smart keystone correction bo prilagodila projekta zaslon do 40+ stopnjo, tako vertikalno in horizontalno vam najboljšo izkušnjo gledanja.

Smart Auto-Focus

MoGo je Hitra 10000+ točk samodejnega ostrenja funkcija samodejno nastavi ostrenje, v nekaj sekundah!Z XGIMI MoGo, nikoli ne boste spet morali skrbi vaš video dobili ostrenja.

Izboljšano Izkušnjo v 3D

MoGo Pro uporablja DLP cinema-razred aktivnega zaklopa 3D slikovne tehnologije v obliki realističen 3D slike na 100" prikaže.Poslovite od svoje tradicionalne TELEVIZIJSKE in zdravo MoGo.

30.000 Ur LED Življenjska doba

Za razliko od tradicionalnih projektorji, MoGo Pro uporablja visoko učinkovite LED svetlobni vir, ki omogoča njegovi napovedi, da ostanejo popolnoma čist, jasno in svetlo, za celotno LED življenjska doba za 30.000 ur.Dovolj za 20,000 filmov, kar pomeni, da boste lahko gledal 4 filmi s MoGo Pro vsak dan za naslednjih 10 let.

Namesto z uporabo neposrednih luč za slike, ki so lahko škodljive za vaše oči,je XGIMI MoGo uporablja razpršenega odboja svetlobe za zaščito oči od utrujenosti, nabreknejo in draženje.

TV-razred Čip Vgrajen

Tako MoGo in MoGo Pro pohvali s popolnoma novo Amlogic T950X2 TV čip, Mali G31 GPU, z 2 gb RAM-a ter 16 GB ROM, ki lahko zagotovijo najbolj naprednih kakovost slike in bolj inteligentne in hitrejše samodejno prilagajanje ostrine.Novo visoko zmogljiv procesor je hitro bo udarec vas, proč!

Oznake: byintek projektor, tv, prilagoditev wifi, mini projektor, projektor, 4k tv, galaxi projektor, smartphon, projektor, h1 xgimi

Kontrastno Razmerje 10,001
Sistem Android
Teža 0.9KG
Domači Kino Projektor Da,
Podpora 2D / 3D
Projekcija Razdalja 1.2
Predvidene Dimenzije 30-300 cm
Projekcija Tehnologije DLP
Uporaba Doma
Certificiranje CE
Projektivni Način Metanje
Prenosni Da,
Moč 55w
Zoom POUDAREK
Vir Svetlobe led
Keystone Correction Navpični/Vodoravni 40degree
Bluetooth 4.2/5.0
Wifi DUAL-BAND 2,4/ 5ghz
Android 9.0
Zaslon Lestvici 16
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka XGIMI
CPU AMLOGIC T950*2
Standardno Ločljivost 960*540
Številka Modela mogo pro
GPU Mali-G31
Off-osi 100%
Vrsta Mini
Ansi Lumnov 300 Ansi Lumnov

Napiši mnenje

XGIMI Mogo Pro Globalni Različici Smart 1080P Android TV Prenosni Projektor z 10400mAh Baterije Mini Projektor Bluetooth, Wifi 3D Doma

XGIMI Mogo Pro Globalni Različici Smart 1080P Android TV Prenosni Projektor z 10400mAh Baterije Mini Projektor Bluetooth, Wifi 3D Doma

Res 1080p filmske projekcije z 100+ palcev zaslon Najvišje ANSI Lumen žep projektor Uradni Android TV sistem z 4000+ programi Premije zvok Harman-Kar Keystone Auto-Popravek Projekcija Zrcaljenje iz telefona prek Chromecast Nagrajene prenosni projektor za XGIMI.Uporabite moč res 1080p filmske projekcije, Android TV sistem Harman Kardon

Podobni izdelki