Brezplačna Dostava. STA515 avdio ojacevalnikom čip

Novo

€5.29

Na zalogi

O pošiljki:

Običajno v popoldanskih urah Vozovnice je Sprejeta, preden bomo poskrbeli dneva, ko je tovor, ki se pošiljajo, Če ni na zalogi, ali druge posebne okoliščine, kontaktirali vas Bomo prvič.Vstopnice po vrstnem redu Glede na situacijo.

Kurir prejemu čas povprečju okoli 6 PM , (vse express le dan skupino dostave Prejemu, majhno mesto.)za Pošiljanje skupaj obilno posebno nujna stvar, da bomo le lahko pošljete 6 o 'clock , kot na primer prosimo, našli drugega, Mi ne ustrezajo nujno!!!!!!

Opomba: na Splošno so vse Kurir Skeniranje vhod las pojav in razdalja zaradi mesto , na splošno, duševno opomba 5-6 kosov, ki bodo prikazani na 9-10 o 'ura, prosim, ne razumite me narobe je post samo 9-10 PM.

V kosih, Elektronske komponente, poprodajne storitve: trgovina na drobno z nekaj elektronskih komponent, niso odgovorni za popravilo ali prilagoditev rezultatov kupca.Kupci ne naprave, ali fiksne ali vaš DIY uspeh kot standard kakovosti, ki se prosimo, bodite pozorni, da se kupec, proizvajajo zameno, ko vse nazaj in naprej tovornega bo krijejo kupci. (vrnitev tovora se ne strinjam s kupci prijatelj lahko najti drug nakup, smo tudi zelo nemočne padec......)

Po kosov express vrat do vrat dostave, prosimo, razpakiranje pregled prvič, potem se prijavite za to.Zaradi nekaterih regionalnih Kurirska ne prijavite za razpakiranje, lahko tudi znak za to prvič, ko pa Kurirja prejemu ko razpakirate, iz oči v oči, ko je ugotovil, manjka ali je poškodovana, prosimo, da zavrne sprejem takoj in naj Kurirja, je opisano v znamenje, po dostavi bi takoj poslal izdelek na telefon obrnite na lastnika, lastnik, ko prejemu elemente, kot nedestruktivno, ex post odgovornost, bodo nosi kupec (prijatelji, prijatelji, kot lahko zaračuna).

Prosimo, da na net, da kupiti zavarovanje za vas.Prosimo, nakup $0.5 zavarovanje tovora!Pri nakupu blaga, vas prosimo, ponovno kupiti tovornega zavarovanja.

Zaradi vrnitev tovora, vse zavarovalnice, da opravi!

Vrnitev tovora, zavarovanje le $0,5 $za 0,8 !Zato vas prosimo, da kupec prijatelji aktivno nakup!

Oznake: mech mod čip, irs2092, mod čip psone, ic irs2092, irs20957, yftk mod čip, tpa3118, SMD, ic tas5630, psx mod čip

Napetost 0
Uporaba Splošni Namen
Zaščito Funkcija 0
Številka Modela 0
Teorija 0
Vir Napajanja AC

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava. STA515 avdio ojacevalnikom čip

Brezplačna Dostava. STA515 avdio ojacevalnikom čip

O pošiljki: Običajno v popoldanskih urah Vozovnice je Sprejeta, preden bomo poskrbeli dneva, ko je tovor, ki se pošiljajo, Če ni na zalogi, ali druge posebne okoliščine, kontaktirali vas Bomo prvič.Vstopnice po vrstnem redu Glede na situacijo. Kurir prejemu čas povprečju okoli 6 PM , (vse express le dan skupino dostave Prejemu,

Podobni izdelki