Misalwa Usnjeni Čevlji za Moške Novo Vozniško Stanovanj za Moške, Mehka Cowhide Loafers Moške Priložnostne Mehka Podplatom Ne Zdrsne Oxfords Moccasins

Novo

€21.27

/ €39.39

Na zalogi

Kako izbrati pravilno velikost: 1. Standard čevlji velikost je različna v vsaki državi, vsako področje in za vsako znamko, tako da samo pozabili na svoje prejšnje čevlji velikosti in znova izberite tukaj glede na svoje noge dolžine. 2. Dolžina stopala+0~2 cm=vložek dolžina ,to je normalno, prostor za čevlje ( koničasti čevlji bo treba več )

Barva Razlika

Zaradi različnih zaslon in kota fotografiranja, je lahko nekoliko barvno razliko od pravega, za to čevlji.

Obvestilo:

Dragi prijatelj, standard čevlji velikost je različna v vsaki državi, vsako področje in za vsako znamko,

torej, samo pozabili na svoje prejšnje čevlji velikosti in znova izberite tukaj glede na svoje noge dolžine.

O Nas - Misalwa Obutve Trgovina se nahaja v Kitajska največji čevlji mesto Wenzhou, zato čevlje na visoko kakovost in ugodne cene so na voljo v naši trgovini. -Nekaj usnjeni čevlji so vonj, ker so samo pridobiva iz tovarne, vonj izgine, ko ste jih v prezračevanem mestu za nekaj časa.

-Dodajte Misalwa Obutev skladišča za Shranjevanje seznamu na naši spletni strani , potem lahko dobite najnovejše promocijske informacije.

Pošiljko

-Bomo ladja vaše čevlje kmalu po uspešnem plačilu!Če potrebujete druge dostava možnosti,prosimo, obrnite na nas o dodatno pristojbino.

-Prosimo, preverite naslov in poštna številka, če je nalog.

- Ruski kupec treba zapustiti celotno ime, ko bi ,ali ne sme priti v paket od post office uspešno.

Vrne

Če obstajajo težave s kakovostjo, se najprej obrnite na nas, nato pa smo se pogovorili o vrnete in vrnili denar.

Postavke, vrnjene v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, kupec ne more dobiti polno nadomestilo,vendar se lahko vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Carinske Dajatve

Kot je za carinske pristojbine, znesek, odvisno od tega kupca, lokalne navade politike, ki plačuje davke v skladu z zakonodajo je dolžnost vsakega posameznika,ne moremo plačati v mesto.

Pakiranje

Vsi čevlji so pakirani v EPE pene, ki je okolju prijazen material, ki je boljši od zračni mehurček torbe in zaščitite čevlji tudi med plovbo .

Opomba: Obstaja 1% verjetnost za naše embalaže način, da bo proizvod rahlo deformirana (to je mogoče izterjati).Če ste um, prosimo, da zaprosijo za box embalaže (polje je brezplačno, vendar morate dodati shipping stroški polje).

Povratne informacije

Mi smo tako veseli, da bi dobili svoje pozitivne 5 star povratne informacije .Če so kakršne koli težave z izdelki,se najprej obrnite na nas.Radi bi, da odraščajo s svojo dragoceno mnenja, in se dolgo časa prijatelji.

Hvala za vaš čas!

Oznake: siva čevlji za človeka, usnje moški čevelj, mens tartan loafers, moški lobanje stanovanj, obleko moški čevelj, udobni čevlji za moške, mens loafer stanovanj, beautoday čevlji ženske, moccasin za ženske, moccasins za ženske 43 velikost

Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Obloge Materiala PU
Sezona Pomlad/Jesen
Zapiranje Tip Elastični trak
Čevlji Tip Loafers
Ime Oddelka Za odrasle
Usnje Moški Loafers Moške Priložnostne Loafers
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela ZO20
CN Velikost 38 39 40 41 42 43 44 Velikost
Vložek Materiala PU
Vintage Preprosto Moški Čevlji Anti-skid Gume Podplat
Blagovna Znamka Misalwa
Zgornji Material Split Usnje
Moške Superge Priložnostne Moški Loafers Kaki
Podplat Materiala Gume
Moški Dnevno Čevlji Krog Toe Moški Stanovanj
Slog Moški Priložnostne Usnjeni Čevlji
Casual Obutev Moški Rjava Pomlad Jesen Moški Čevlji
Funkcija Vzročno Dnevno Čevlji Moški
Dnevni Usnja Superge Odrasli Moški Čevlji 2020
Priložnosti Dnevno / Delo / Office / Vožnje Moški Čevlji
Vzorec Tipa Trdna
Postavka Vrsta priložnostne čevlji
barve Rjava / Črna

Napiši mnenje

Misalwa Usnjeni Čevlji za Moške Novo Vozniško Stanovanj za Moške, Mehka Cowhide Loafers Moške Priložnostne Mehka Podplatom Ne Zdrsne Oxfords Moccasins

Misalwa Usnjeni Čevlji za Moške Novo Vozniško Stanovanj za Moške, Mehka Cowhide Loafers Moške Priložnostne Mehka Podplatom Ne Zdrsne Oxfords Moccasins

Kako izbrati pravilno velikost: 1. Standard čevlji velikost je različna v vsaki državi, vsako področje in za vsako znamko, tako da samo pozabili na svoje prejšnje čevlji velikosti in znova izberite tukaj glede na svoje noge dolžine. 2. Dolžina stopala+0~2 cm=vložek dolžina ,to je normalno, prostor za čevlje ( koničasti čevlji bo treba

Podobni izdelki