Ortoluckland Melissa Čevlji Dekleta Malčka Otrok Ortopedskih Sandali Vezene Platformo Otroci Baby Poletje Flatfoot Obutev

Novo

€36.21

/ €71.01

Na zalogi

Več lepo stilov, lahko najdete v spodnji povezavi:

>1. Kaj so ortopedskih čevljev?

Ortopedski čevlji so medicinske čevlji, izdelani za preprečevanje in odpravljanje stopala patologija,

lahko zaščito stopala skupnega in popraviti deformacije stopal ,da bi zdravo rast otrok noge skupnega.

>2.Kaj so značilnosti ortopedskih čevljev?

1)Trdno in močno podaljša nazaj kape stabilizirati noge v pravilnem položaju.

2) Mehka notranje ovratnice zagotoviti nemoteno stika kože z robovi čevljev, ki med gibanjem.

3)Arch podporo vložek in Thomas pete podplat modela,dati noge podporo.

4) Kavljem in zanke trakov tesno in varno fix nogah znotraj čevlji

>3.Kaj so naloge ortopedskih čevljev?

Za pomoč pri preprečevanju in zdravljenju ortopedskih nepravilnosti.Za preprečevanje in odpravljanje otrok flatfoot,varus stopala, valgus stopala, supinator,pronator, clubfoot, X/O, noge, stopala itd.

>4.Je normalno stopalo, primerna za rabo ortopedskih čevljev?

Ja, normalno, zdravo noge so primerni tudi za rabo ortopedskih čevljev.Ortopedski čevlji so zelo pomembni za prvi koraki otroka, določa, stopala, poveča stopala podporo in redistributes telo obremenitev, preprečevanje deformacije stopala,za pomoč pri normalnih zdravih nog rast.Tako naj starši start izberite ortopedski čevlji za vaše otroke, ki otroka uči hoditi.

>Kako izbrati pravilne velikosti:

Merjenje otrok vložek dolžina cm njegovega trenutnega čevlji kot moja nad fotografijo, ali za vaše osebne potrebe, da dodate/zmanjšanje dolžine.Kot zgoraj fotografijo , vložek dolžina je približno 15.6 cm, potem je treba izbrati Nas size8.5(euro size25).

1)Pravega usnja za zgornji del:

2)poseben cvet design:

Premium računalnik vezene šivanje :

3), Določeni vložek z podpora narti:

4) Trdni trd za ozadje,da bi stopala skupnega in gleženj bolj stabilna:

Do Spoštovani Kupec:

>>O Naši Trgovini:

1) Naši trgovini v glavnem prodajajo otroke, usnje, usnjeni ortopedski čevlji, vključno s sandali, pomlad&jeseni čevlji,zimski krzno, čevlji,športni čevlji itd, in otrok ortopedski vložki.

2), da so Naši izdelki so proizvedeni z izkušenim ortopedskih tovarni,so deliveried za vas neposredno iz tovarne.

3) wholeale naročilu in po meri design čevlji so sprejeli!Prosimo, obrnite na naš servisni center in pusti sporočilo, če imate kakršno koli zahtevo.

>>Pred dajanje nalog,upoštevajte spodaj besed o naši izdelki:

1) Obstajajo morda 10%razlike za usnje barve čevlji iz fotografijo, ki prikazuje in pravi izdelek.To je normalen pojav.

2) Če ste našli pravi izdelek so malo lepilo ,umazano položaj, ali imajo malo linije na površini/linning, prosimo, lahko uporabite radirko, obrišite lepilo umazana in zmanjšanje vrstici.Jih je mogoče upravljati brez težav.To ni napaka kakovost problem, to je normalen pojav .Kot čevlji, ki so jih ročno, ta položaj se ni mogoče izogniti .Upam, da razumete!

3) O velikosti, prosimo, da preverite naše velikost grafikona vsakega izdelka notranji strani resno.Če ob kakršni koli dvomi, se, prosimo, obrnite na našo storitev in ga prosite, predloge.Zaradi napačne izbire velikosti od kupca, prodajalec ne bo odgovoren za to.

4) Prosimo, preberite resno, če ste mislih , vas prosimo, menijo, da bi v previden.

>> V maintence metoda za usnjene čevlje:

1) upoštevajte usnjene čevlje, ki v suhem okolju,advoid nošenje v dežju ali snegu.

2) V primeru, dež,sneg, prosimo, uporabite suho krpo obrišite takoj, in posuši na suhem mestu.

>> O pošiljki:

1), potem Ko kraj, da(konča polno plačilo), izdelki bodo poslani v 2 do 5days običajno.Vendar, ko smo kitajski prazniki , rok dobave, bo prepozno.Upam, da razumete!Naše storitve bo pustil sporočilo za vas, če je to presega 5days za pošiljanje.

2) Za običajne pošiljke način, kot je "ruski Zrak" , "Posebne Linije-YW" , www.meridian-sun.si Standardna Dostava" , predvideni rok dobave, če je vaš ciljni naslov so o 18to 40days običajno .So mogoče slediti, toda ko je pošiljka izpolnjuje festivalov, ali preveri v carinski , sledenje podatkov morda pozno kažejo ,nekaj dni kasneje.Prosimo, počakajte potrpežljivo.

3) Če je parcela je v vaši lokalni pošti,prosimo, pojdite da bo to kmalu.Poštni urad, samo da parcel za en mesec, če presega 30days ne bo, se bodo vaši pošti pošlje ali uniči ga.Prodajalec ne bo odgovoren za parcelo zaradi razloga kupca .Prosimo, upoštevajte!

4) prodajalec zagotavlja dostavo datum je 90days za Brazilijo, 60days za druge države.Če še ne prejemate parceli v datumi jamstva, prosimo, napišite sporočilo na našo storitev za reševanje.

5) Obstajajo tudi druge hitro pošiljko način, kot je "www.meridian-sun.si premium dostava" itd za nekatere države , dobavni rok je približno 10 do 15days pridejo vaš ciljni naslov.Vendar pa je višje pošiljko stroškov na to, prosimo, upoštevajte .

>>O povratne informacije:

1) Po prejemu pravi proizvodov, če izpolnjuje z njimi,prosim, ne pozabite, da zapustijo svoje pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic.

Oznake: skorokhod ortopedskih sandali, ortopedskih čevljev, melissa čevelj, otroci pearl sandali, otrok ortopedskih čevljev, mini melissa velika punca čevlji, melissa otroci bela, pro ortopedske, človek melissa čevlji, veliko baby dekle sandali

Paket poli vreča brez polje
Podplat Materiala TPR
Pete Obliko Ravno Petah
Funkcija popravljanje in preprečevanje stopala problem
Blagovna Znamka ORTOLUCKLAND
Starostni Razpon 7-12y
Sezona pomlad,jesen,poletje,zimo
Postavka Vrsta Sandali
Nazaj višina(vključno pete) 11 cm do 14 cm
Sandali, Tip Gleženj-Zaviti
Usnje Style Tiskanje Usnje
Ime izdelka usnjene sandale za dekleta
Pete Vrste Ravno s
barve bela, rose, rdeča,modra, zelena
Obloge Materiala Sintetični
Spol Ženski
Fiksna Vložek z podpora narti
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Poreklo CN(Izvora)
Primeren za rabo normalno stopalo, flatfoot,clubfoot,varus in valgus stopala
Zgornji Material Pravega Usnja
Zapiranje Tip Hook Severne Zanke
Dekoracije Nosorogovo
Ime Oddelka Otroci

Napiši mnenje

Ortoluckland Melissa Čevlji Dekleta Malčka Otrok Ortopedskih Sandali Vezene Platformo Otroci Baby Poletje Flatfoot Obutev

Ortoluckland Melissa Čevlji Dekleta Malčka Otrok Ortopedskih Sandali Vezene Platformo Otroci Baby Poletje Flatfoot Obutev

Več lepo stilov, lahko najdete v spodnji povezavi: >1. Kaj so ortopedskih čevljev? Ortopedski čevlji so medicinske čevlji, izdelani za preprečevanje in odpravljanje stopala patologija, lahko zaščito stopala skupnega in popraviti deformacije stopal ,da bi zdravo rast otrok noge skupnega. >2.Kaj so značilnosti

Podobni izdelki