3pcs Večkratno uporabo Prigrizek Torba Nepremočljiva Kruh Sendvič Vrečko Vrečka Za Šolo Kampiranje

Novo

€2.86

/ €4.08

Na zalogi

Značilnosti:

1、Okolju Prijazno in za Večkratno uporabo: za Razliko od papirja ali enkratno uporabo plastičnih mas, naš prigrizek vrečke lahko očistite in ponovno uporabiti, znova in znova, kar je dobro za okolje, medtem ko prihranek vaše denarnice in vodenje hrana sveža.

2、Dvojno Plast Design: notranja plast je izdelana iz varnosti hrane, materiala in je bil preizkušen.Non-toksične, št ftalati, št PVC, brez BPA, brez svinca, brez težkih kovin, brez škodljivih premazi, lahko v veliki meri zagotovili, da vaš hrana je varna in zdrava.Zunanja plast je izdelana iz bombažne tkanine.

3、Široka Uporaba: Primerna za delo, v šolo, izlete.Ko boste pack vaše torbe, ki jih bo mogoče uporabiti kot prigrizek vrečko za otroke, da pack svoje sendviče pri delu in zagotoviti, da vaš otrok je energična med potovanjem.

4、Enostaven za Čiščenje: pomivalnem stroju; lahko tudi obriše in očistiti; maziva in odporna na vlago, zaradi česar čiščenje enostavno.Idealen za šolska kosila, kratke izlete ali cafe kosilo, odmori.

5、Paketu: seznam vsebuje 3pcs velikih, srednjih in majhnih, manj plastičnih vrečk, manj onesnaženja, manj plastičnih vrečk, bolj čist; biti ponosni, da uporabljajo okolju prijazno vrečko.

Specifikacija:

Barva:Kot slika kažejo

Material: bombaž tkanina z živili-varno poliester podloge

Velikost(o):picture show

Seznam Vsebine:

Velika prigrizek vrečko*1

Srednje prigrizek vrečko*1

Prigrizek vrečko*1

Opombe:

Ker so te vrečke so izdelane iz tkanine, niso 100% zaprti, zato ni primerna za dolgoročno hrambo čips, kokice, in piškoti.Prosimo, da jih jedo v roku 1 ure, da bi jih sveže.

Oznake: risanka torbici, torbici nepremočljiva, a7m3 vrečko, obrat torbica, prazno tote, polje dostave pizza, aolida vrečko, tortiljo toplejše keramični, torbica za človeka, vrečko mejni škotski ovčarski pes

Blagovna Znamka SHNGki
Material Krpo
Številka Modela hrana vrečko za shranjevanje

Napiši mnenje

3pcs Večkratno uporabo Prigrizek Torba Nepremočljiva Kruh Sendvič Vrečko Vrečka Za Šolo Kampiranje

3pcs Večkratno uporabo Prigrizek Torba Nepremočljiva Kruh Sendvič Vrečko Vrečka Za Šolo Kampiranje

Značilnosti: 1、Okolju Prijazno in za Večkratno uporabo: za Razliko od papirja ali enkratno uporabo plastičnih mas, naš prigrizek vrečke lahko očistite in ponovno uporabiti, znova in znova, kar je dobro za okolje, medtem ko prihranek vaše denarnice in vodenje hrana sveža. 2、Dvojno Plast Design: notranja plast je izdelana

Podobni izdelki