110V 250V AC časovni zamik, nastavljiva svetloba okolice nastavljiv stenski nosilec PIR senzor gibanja stikala za luč 017 visoke kakovosti

Novo

€4.09

/ €5.68

Na zalogi

110V 220V AC časovni zamik, nastavljiva svetloba okolice nastavljiv stenski nosilec PIR senzor gibanja stikala za luč

Opis:

Na PIR Senzor, Stikalo zazna PIR telesne toplote, in samodejno preklaplja glede NA in se vrti OFF znova , PIR senzor stikala, v Kombinaciji inteligentni nadzor in varčevanja z energijo, je divje uporablja v prehode, kleti, sanitarije, itd.

Karakteristike:

1. Glavni oskrbe live line povezavo LIN, Nič line povezavo med LOUT in N, brez kakršnih koli dodatkov, notranji brez baterije.

2. Stikalo, ki je primerna za različne vrste obremenitev (vse vrste Žarnice, žarnice za varčevanje z energijo , fluorescenčne sijalke LED, fluorescentne žarnice), moč naložiti≤200W.

3. Sprejel posebno integrirano vezje, stabilno delo, močan anti-motnje zmogljivosti.

4. Zanesljive kakovosti, preklopite v življenju lahko doseže več kot 20 milijonov krat.

Specifikacija: 100%Čisto Nova delovna napetost: 110VAC~250VAC 60Hz poraba Moči: moč Naložiti: 1~100W Svetlost občutljivost: 5~500lux je nastavljiva Zakasnitev: 10~350 sekund je nastavljiv Indukcijske razdalja: 5~7m.Indukcijsko kota: približno 120 ° zaznavanje načina:pasivno Velikost: 86*86*30 mm (tip 86 standardno omrežno stikalo velikost)

Namestitev Vezja:

Opomba:

1. Namestitev strogo slediti izdelek stikalni načrt, ne izpostavljajte kratkemu stiku.

2. Priporočam eno stikalo za nadzor, eno obremenitve, ko je obremenitev prevelika ali majhna.

3. Obdržati razdaljo med stikalom in vstavite več kot 0,3 metra, ne izpostavljeni neposredne sončne svetlobe ali razsvetljavo ,ne daj v hitre spremembe okolja(npr.: velik veter).

4. Ne ravnanja vroče linije delo, prosimo, electrify le po tem, da je bil nameščen

5. Stikala, bo začetni čas po priključitvi na električno energijo.Pomeni, da bo imelo 1-2mins ne deluje normalno po priključitvi na električno energijo, ki je zato, ker vsi PIR senzor in IC bi moral imeti čas začetka..Po 1-2mins, Da bo delo v pravo smer.Če običajno uporabljate, preklopi bo vedno priključite električne energije, zato vam ni treba skrbeti za to.

6. Ir stikala se uporablja za odkrivanje varianco razlika med telesno temperaturo in okolje temperatura, in občutljivost bo prizadela vse vrste dejavnikov, kot so okolje temperatura, sprehod hitrost in smer. ( indukcijo razdalja je približno 3~5 metrov okolju zmerno višja v poletnih mesecih, in približno 5~7M v zimskem okolju zmerno nižja v zimskem času, ki je običajno).

7. Stikala uporabite enota doublet sonde, ko so ljudje hodili od leve proti desni ali od desne proti levi, senzor bo občutljiva.Toda, ko so ljudje hodili od spredaj ali od zgoraj navzdol ali celo od spodaj navzgor, senzor bo neobčutljiv ali ne deluje.Za izpolnjevanje primanjkljaj, za indukcijo področju je bila povečana, stikala uporabljajo krožno objektiv, tako da vseh štirih straneh sonda bo občutljiva, vendar gor-dol smer, je še bolj občutljiva kot desno-levo smer, torej, ko namestite stikalo, naj bo desno-levo smer, da je vzporedna s smerjo človeškega gibanja, kot je daleč, kot je mogoče.

Oznake: senzor gibanja, žarnica strobe, av stikala, senzor gibanja stikalo, gibanja pir senzor, električno stikalo s samosprožilcem, ambient, magnet reed stikalo, ir senzor za vklop, arduino senzor

Trenutno Drugo
Obseg Zaznavanja 120 Stopinj
Velikost 86mm x 86mm x30mm
Blagovna Znamka SENSKY
Nazivna Obremenitev 1~100W
Vhodna napetost 100V/AC-250V/AC
Certificiranje ce
ČASOVNI ZAMIK 10~350secs
Preklop Vrsta Senzor, Stikalo
Teorija PIR Infrardeči senzor Gibanja
Zaznavanje Gibanja Hitrost 0.6-1.5 m/s
Zaznavanje Razdalje 5~7m
Postavka Vrsta Stikala
Material Plastični
Garancija 1YEAR
Številka Modela BS017
Okoljske Svetlobe 5~500LUX (nastavljiva)
Značilnosti PIR Senzor Gibanja Stikalo
moč frekvenca 50HZ/60HZ

Napiši mnenje

110V 250V AC časovni zamik, nastavljiva svetloba okolice nastavljiv stenski nosilec PIR senzor gibanja stikala za luč 017 visoke kakovosti

110V 250V AC časovni zamik, nastavljiva svetloba okolice nastavljiv stenski nosilec PIR senzor gibanja stikala za luč 017 visoke kakovosti

110V 220V AC časovni zamik, nastavljiva svetloba okolice nastavljiv stenski nosilec PIR senzor gibanja stikala za luč Opis: Na PIR Senzor, Stikalo zazna PIR telesne toplote, in samodejno preklaplja glede NA in se vrti OFF znova , PIR senzor stikala, v Kombinaciji inteligentni nadzor in varčevanja z energijo, je divje uporablja

Podobni izdelki