Hynix čipov DDR2 4 GB, 2 GB, 1 GB PC2 5300U 6400U DDR2 1G 4G 2G 667 800 MHZ Namizje RAM Namizje pomnilnik

Novo

€3.72

Na zalogi

Zgoraj izdelka (blagovne znamke, parameter) www.meridian-sun.si samodejno ustvari, občasno lahko narobe, prosimo, preberite uradni podatkov v računalnik končni test prevladujejo!

Foto (videz, barva, poreklo, serijska številka) samo za referenco, naključno dostavo, če vse spremembe, prosimo, prevladujejo v naravi!Posebne zahteve za izdelek, se obrnite na mene in nato nakup!

Opazil: 1. glede na število serij različnih izdelkov, datum izdaje in posebnih modelov in serijska številka je differnet..Če je nihanje, po pravi predmet, prosim! 2. oznaka Obstaja veliko stilov, naključno poslano 3.Pred nakupom, se prepričajte, da je izdelek lahko delo na matični plošči.Če ne razumete, izdelka, storitve za stranke prosimo, da si pred nakupom, hvala vam!

4. prosimo, upoštevajte, popolnoma kos nabor je naključno. (8 čipov in 16 čipov,1r ali 2r,PC3 ali PC3L) je naključno.Serijska številka in deli številko na ram je drugačen.Slika na mainsite je samo za referenco.

izdelek parametri so samo za referenco, konfiguracija računalnika ali nastavitev, ki je drugačen, se lahko spremeni, končni računalnik test je končno!

Ruski kupci, prijatelji, zaradi ruske poštnih politike prilagoditev, prejemnik ime, da izpolnite polno ime za normalno pick, prosimo, da izpolnite polno ime v angleščini, hvala vam!

Kakovost

- Vsak predmet, ki so bili testirani in so kritično pred odpremo opraviti ,moramo zgraditi več testiranje postaje posebej za CPU ,prosimo, da kupite z brezskrbno .

- Prosimo, poskrbite, da dobite ventilatorja in CPU, je dobro, ne bo povzročilo CPU temperatura previsoka.Hvala

- Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Povratne informacije

- Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

- Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

Vrne

- Vrne sprejet.Element, ki mora biti v prvotnem stanju.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v prvotno stanje.

Oznake: 4 gb ddr2, ddr3 ram, 4 gb ddr2 sodimm, 3400g ryzen, ddr2 800 mhz ram, adapter ddr2 ddr3, ddr4 ram, hynix ram, 8 gb ram ddr4, sumoran

Frekvenca 667 800 MHz
Vrsta DDR2
Številka Modela DDR2 1 GB 2 GB 4 GB
Funkcija NON-ECC
Pomnilnik Frekvenca 800 MHz
Uporaba Namizje
Kombinacija Obliki Enotni
Garancija Čas eno leto
Blagovna Znamka hynix
Hlajenje Fin No
Postavka Stanje uporabljajo
Paket No

Napiši mnenje

Hynix čipov DDR2 4 GB, 2 GB, 1 GB PC2 5300U 6400U DDR2 1G 4G 2G 667 800 MHZ Namizje RAM Namizje pomnilnik

Hynix čipov DDR2 4 GB, 2 GB, 1 GB PC2 5300U 6400U DDR2 1G 4G 2G 667 800 MHZ Namizje RAM Namizje pomnilnik

Zgoraj izdelka (blagovne znamke, parameter) www.meridian-sun.si samodejno ustvari, občasno lahko narobe, prosimo, preberite uradni podatkov v računalnik končni test prevladujejo! Foto (videz, barva, poreklo, serijska številka) samo za referenco, naključno dostavo, če vse spremembe, prosimo, prevladujejo v naravi!Posebne zahteve za izdelek,

Podobni izdelki