DHL ping 7000pcs/veliko dobre kakovosti Mini non-woven Elektroda Blazinice za Tens Akupunktura Digitalni Terapija Pralni Massager

Novo

€528.44

Na zalogi

elektroda blazine (ems elektroda,elektrod za enkratno uporabo,samolepilne elektrode,masaža elektroda,deset elektroda blazine,ems blazine,deset elektroda,elektroterapija elektroda,fizioterapija elektroda,samolepilne elektrode blazine,medicinske opreme,deset enot) specifikacija: material: netkani nazaj podporo +prevodni gel oblika: ovalna,kot slike. 7000PCS=3500 PAROV, 2pcs v eni PP vrečka.velikost: 4x3cm, MINI BLAZINICE z DHL freeshipping, da je veliko držav, to lahko povzroči carinske dajatve, ne bomo odgovorni za vse davke, če ne želite privoščiti nobenega davka, prosim, ne kupiti,hvala.Opozoriti:

Dragi kupec, zahvaljujemo se vam, da so testirani za obisk naše trgovine.

Na splošno gledano, pa smo le brezplačna dostava za Kitajsko Post Letalom, to je počasen način dostave.V dobrem stanju, bo stala približno 12-25 delovnih dni, da pridejo na najbolj državi, Ampak včasih, nekateri razlogi, kot so SLABO Vreme(Zamrznitve in sneg v večini držav) ali Vroče prodajne sezone(pogosto se zgodi v četrtem četrtletju ) bo Kitajska Post Letalom, da je daljši (Morda 20-35 delovnih dni), mnoge parcele zamudo.Torej, moj dragi Kupec, če morate blago v naglici, prosimo, izberite Ekspres način, kot UPS, DHL, Fedex, EMS, ect.Mi vam bo dala najboljše popust.

Če želite izbrati brezplačna dostava za Kitajsko Post Letalom , prosimo, bodite potrpežljivi, da počakajte, da blago , če bi želeli, da predloži spor na platformo za ne prejme paket, pl ne nakup.Hvala!

Ps: Mi pa ne odgovarja za morebitne carine.

Ps: Če ste prejeli paket, pls potrditi čim hitreje obvestiti platformo, ki sprošča denar za mene.Hvala!

Lep pozdrav!

Lep pozdrav!

Spodaj je približno urnik do cilja v dobrih razmerah.

Letalom in register letalom

Območje

Čas

(poslovni dnevi)

Združene Države,Kanada

6-14

Avstralija,Nova Zelandija,Singapur

5-11

Združeno Kraljestvo, Francija, Španija, Nemčija, Nizozemska, Japonska, Belgija, Danska, Finska, Irska, Norveška, Portugalska, Švedska, Švica

7-15

Italija , Brazilija

10-25

Drugih držav

7-15

EMS

3-6 delovnih dni, da po vsem svetu

DHL/UPS

2-3business dni

Kontaktirajte me

Če imate kakršnakoli vprašanja, lahko stik z mano za TradeManager, bom za odgovor se vam v 24 urah.

Napovedi:

Primerno izdelkov: vse Blago v naši trgovini

1. Trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko.

2. Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas prejemajo iz kakršnega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje, in ne vpliva na preprodajajo.

3. Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.

4. Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.

Na prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.

Garancija In Vzdrževanje:

1. Za nekatere izdelke, nudimo 1 mesec zamenjava in 12 mesecev vzdrževanja garancije.

2. Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov.(V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).

3.Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili naše (prodajalca) povratni naslov in napišite "darilo" na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

O Povratne Informacije

1. Zadovoljstvo kupcev je zelo pomembno, Če ste zadovoljni z našimi izdelki, pls vzemite si čas, da pustite nas pozitivne povratne informacije.Vašo spodbudo bo, da nas premika naprej in nenehno izboljšanje naših storitev.

2. Če niste zadovoljni s točko, ki ste jih naročili, naj vas ne skrbi, pls obrnite na nas najprej smo se bodo rešili problem za vas v času.Mislim, da smo lahko reševanje spora s prijazno pogajanja.

Oznake: deset blazine mala, električni pralni akupunktura, tens 4 blazine, prenosni pralni akupunktura, deset pralni velika, akupunktura stimulacije stroji, deset 6 blazine, deset pralni mini, tens 1 blazine, deset pralni moški

Blagovna Znamka ChangNiu
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Telo

Napiši mnenje

DHL ping 7000pcs/veliko dobre kakovosti Mini non-woven Elektroda Blazinice za Tens Akupunktura Digitalni Terapija Pralni Massager

DHL ping 7000pcs/veliko dobre kakovosti Mini non-woven Elektroda Blazinice za Tens Akupunktura Digitalni Terapija Pralni Massager

elektroda blazine (ems elektroda,elektrod za enkratno uporabo,samolepilne elektrode,masaža elektroda,deset elektroda blazine,ems blazine,deset elektroda,elektroterapija elektroda,fizioterapija elektroda,samolepilne elektrode blazine,medicinske opreme,deset enot) specifikacija: material: netkani nazaj podporo +prevodni gel oblika: ovalna,kot slike.

Podobni izdelki