Brezplačna dostava :5pcs RC Letalo Letalo Kolesce propeler 4.0 Gred Motorja 6 mm Propeler Adapter ( uporaba kolesca in propeler)

Novo

€11.40

Na zalogi

5pcs/torba 100% čisto nove Zaloge na vaše RC hobi essentials ta paket treh 4.0 mm propeler adapterje, ki so idealna za uporabo z brezkrtačnih motorjev in hitrosti krmilniki.Specifikacije:

-Gred premer: 4.0 mm(od shaf 6 mm)

-Teža (vsak): približno 7 g

-Barva: srebrna

-Material: aluminij Uporaba: brezkrtačnih motorjev in hitrosti krmilniki

uporabite za V756-1 letalo imeli več dela.prosimo, da stik z mano ..

več informacij.prosim, da me kontaktirate .Plačilo:

1. uporabite kreditno kartico plačilo na Alibaba, uporabite Depozitni storitev

Prosimo, pošljite e-pošto ali trgovino manager (cn110165310), da nas kontaktirate.

pošiljke:

1 Če je pošiljka brezplačna dostava preko kitajske post air mail ali yw, če je paket teža je več kot 2 kg ali paket velikost je večja od 90 CM, bomo uporabili EMS itd ali Ladje z dvema parcele ali več parcel, ki jih na Kitajskem post air mail.

2 Navodilo:teža in velikost smo označena v paketu podrobnosti ni dejansko težo in velikost blaga, če želite vedeti, dejansko težo in velikost, morate le, da nas kontaktirate.

3 čas Dostave:

1) Prevoz razvitih državah je približno 7-45 dni

2) Oddaljenih državah je približno 2-8 tednov

Država

Čas Dostave

Delovnih dni (ni vključno s prazniki)

6-10

11-15

16-20

21-25

26-30

31-40

Delovnih dni+ sobota+nedelja

8-14

15-21

22-28

29-35

36-42

43-56

ZDA, združeno KRALJESTVO Avstralija Francija Nemčija Kanada Španija

Stopnja(prišel čas)

Za 9,9%

43.2%

34.1%

11.4%

1.4%

0.00%

Italija,Brazilija Druge Države

Stopnja(prišel čas)

0.00%

10.2%

18.2%

32.3%

35.8%

3.50%

Ruske Federacije

Stopnja(prišel čas)

1.00%

5.2%

18.2%

20.3%

40.8%

Za 15,5%

Če nimate potrpljenja čakati tako dolgo,prosim, kupite izdelek v vaši državi ali plačati več denarja za hitro pošiljko!

Po tem, ko prodajalec opravljanje teh obveznosti,kupec imajo obvezo, da pustite prodajalec pozitivne povratne informacije!

4.Če kupec želite uporabljati več, hitreje, način dostave, kot so EMS, DHL itd, prosimo, komunicirajo z nami o povečanje dostava.

5. Navodila:čas dostave je odvisen od kupca carinjenje čas ali višje Sile.Če kupec ne dobi blaga v dolgo časa, upamo, da kupec lahko obrnite na carinskih ali lokalni pošti, z namenom, da se blago takoj.

Poprodajne storitve:

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če obstajajo nekatere nepričakovane težave zgodi, upamo, da za reševanje problemov s kupcem v prijazno in mirno načinov, kot sledi:

1, Če je kakovost težav, kupec lahko predloži trdijo v 15days po prejemu blaga, mora kupec zagotoviti fotografije ali video posnetki in druga dokazila, da prodajalec, za identifikacijo.

2 Človek poškodovan, kupci prevzeti polno odgovornost.

3 kakovost Izdelka program za obdelavo:

1) kupec blago vrnili nam, in povrne stroške dostave, potem ko prejmemo blago ,vam bomo poslali nov izdelek za kupca in plačati za ponovno pošlji ladijskega stroškov.

2) Če je bilo blago (skupne cene, vključno dostava je manj kot 10USD) ima težave s kakovostjo, bomo ponovno poslati nov izdelek kupec v naslednjem naročilu, če kupec ne načrtujejo, da bo nov red v bližnji prihodnosti, kupec lahko plača poslati prevozni stroški in zahteva, da ponovno poslati nov izdelek.

Davek

1.Plačevanje davkov je dolžnost vsakega državljana, kupec morali odgovorni za vse davke.Zaradi davčne težav, kupec zavrne sprejem blaga, kupec morali Odgovorni za tovor iz in doma.

2.Če kupec imajo posebne zahteve za carinsko vrednost in ime predmeta, vas prosimo, da potrdilo vnaprej s prodajalcem!Če ne,carinska vrednost in ime velja, da prodajalec in kupec je odgovoren za carinske dajatve!

Oznake: letalo kolesce, rc letalo, zložljivi propelerji selektorji, syma x8, kolesce propeler, ers jet, samsung sm t310, rc letalo kolesce, Motorna gred, rc kolesce

barve SREBRNA
RC Deli & Accs Motornih Komponent
Za Tip Vozila Letala
Nadgradnjo Deli/Oprema propeler gred
Številka Modela 4.0 gred propelerja
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti Zbor
Material Kovine
Blagovna Znamka skupaj-rc hobi
Uporaba Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
Tehnični parametri Vrednost 2
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave propeler gred
Vrsta Drugo
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Orodje Dobave Sestavljeni razred

Napiši mnenje

Brezplačna dostava :5pcs RC Letalo Letalo Kolesce propeler 4.0 Gred Motorja 6 mm Propeler Adapter ( uporaba kolesca in propeler)

Brezplačna dostava :5pcs RC Letalo Letalo Kolesce propeler 4.0 Gred Motorja 6 mm Propeler Adapter ( uporaba kolesca in propeler)

5pcs/torba 100% čisto nove Zaloge na vaše RC hobi essentials ta paket treh 4.0 mm propeler adapterje, ki so idealna za uporabo z brezkrtačnih motorjev in hitrosti krmilniki.Specifikacije: -Gred premer: 4.0 mm(od shaf 6 mm) -Teža (vsak): približno 7 g -Barva: srebrna -Material: aluminij Uporaba: brezkrtačnih motorjev

Podobni izdelki