Čisto Nove Ženske Vrečko Modna Torba Za Fotoaparat Obliko Denarnice Modni Ženski Letnik Crossbody Vrečko Dame Torbici

Novo

€15.88

/ €26.47

Na zalogi

[xlmodel]-[po meri]-[8888]

Velikost: (Širina) 15 cm * (Višina) 9 cm * ( Debelina)4.5 cm

Opomba: 1 Inch=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palčni , Zaradi različnih serijah, vreča je linijskih se lahko razlikujejo.Modni oblikovalec in dobra cena, prosimo, bodite prepričani nakup. ( Vse fotografije so dejanske slike.Vendar pa zaradi različnih svetlobe in nastavitev zaslona, manjše barvne razlike morda obstajajo.Hvala za razumevanje. )

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

[xlmodel]-[po meri]-[47731]

O LADIJSKI

1.Prosimo poskrbite, da bo vaš poštni naslov pravilen!

Običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu celotnega plačila.Nekatere osebno naročite ali debelo reda lahko traja malo dlje, za predelavo.

2.Elemente, ki bodo dobavljeni z China Post Air Mail, ki traja 5-30 dni v ZDA. 15-30 dni, Kanada, Evropa, Avstralija.Zaradi carinjenja, pakete, poslane na ruski in Brazilski bo trajalo približno 30 - 60 delovnih dneh.

3.Če želite, da se vam hitreje in pripravljeni plačati dodatne tovornega prometa, prosimo, kontaktirajte nas za EMS ( 7-15 dni)ali DHL(3-10 dni).

4.Tudi, paket lahko odloži v nekaterih pomembnih festival (na primer Spomladanski Festival in Chrismas , Kitajski Nacionalni Dan)ali naravnih nesreč(na primer vulkanske eksplozije, gosto meglo in tako naprej).Zato vas Prosimo, da nas kontaktirate, če ne morete dobiti izdelek v 30 dneh

5.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije , carin in davkov za uvoz v vaši državi.Te dodatne pristojbine, morda zbrani v času dostave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrne shippments .Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov , in kupci, ki so odgovorni za cust oms dolžnosti.

O POVRATNE INFORMACIJE

Če ste zadovoljni z našimi blaga , vas prosimo, da nas Pozitivne Povratne informacije(5 zvezdic), ki je za nas zelo pomemben.

Prosimo, kontaktirajte nas, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativno(1-2stars ) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.

Oznake: ruil torba, kitajska elektronski trgovini, puerto rico majica, zamrzovalnik papirja, hrana vrečka za večkratno uporabo, portoričan, taftoys torba, bibliotheque torba, klub torba, puerto rico moda

Torbice Tip Vrečke Ramo
Glavni Material PU
Slog letnik
Oblika Polje
Trdoto TEŽKO
Vrste vrečke Ramenski & Crossbody Vrečke
Dekoracijo Verige
Zunanjost NOBEN
Notranjost Ne Žep
Število Ročaji/Trakov Enotni
Postavka Vrsta Torbice
Zapiranje Tip Hasp
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Risanka
Blagovna Znamka Botteven
Obloge Materiala Poliester
Priložnosti Vsestranski

Napiši mnenje

Čisto Nove Ženske Vrečko Modna Torba Za Fotoaparat Obliko Denarnice Modni Ženski Letnik Crossbody Vrečko Dame Torbici

Čisto Nove Ženske Vrečko Modna Torba Za Fotoaparat Obliko Denarnice Modni Ženski Letnik Crossbody Vrečko Dame Torbici

[xlmodel]-[po meri]-[8888] Velikost: (Širina) 15 cm * (Višina) 9 cm * ( Debelina)4.5 cm Opomba: 1 Inch=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palčni , Zaradi različnih serijah, vreča je linijskih se lahko razlikujejo.Modni oblikovalec in dobra cena, prosimo, bodite prepričani nakup. ( Vse fotografije so dejanske slike.Vendar pa zaradi različnih

Podobni izdelki