Debelo veliko večino 24 parov uhanov mešanih modelov iz nerjavečega jekla, uhani

Novo

€12.91

/ €14.03

Na zalogi

debelo veliko večino 24 parov uhanov mešanih modelov iz nerjavečega jekla, uhani

Postavka Opis

Boste prejeli mešani veliko 24 parov uhanov, iz nerjavečega jekla, uhani

Vse blagovne znamke Novih in barv,modelov, pošlji naključno

Dostava in Dobavni

Postavka bo odpremljeno na vas v 1-2 dneh po prejetju plačila.Paket, bo poslana preko Kitajske Post letalom. (to je brezplačno) imate lahko številko za sledenje.Čas dostave je približno 15-25 delovnih dneh, ponujamo tudi hitre dostave, ampak tam bo dodatno ladijskega stroškov.

Politika Vračanja

Če ste nezadovoljni z našim elemente, Prosimo, da se vrnete z original paket v roku 7 dni.Bomo 100% vrnili denar .Kupci, ki so odgovorni za poštnino za vračilo, Prosimo, vpišite številko postavke na parceli za enostavno preveriti.

O NAS

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Smo strokovno nakit trgovci na debelo, ki se osredotočajo na vse vrste modni nakit trgovini zagotavljajo s prstani, uhani, zapestnice, zapestnice, ogrlice, obeski in drugi modni nakit in dodatki.upamo, da boste našli vaš najljubši nakit tukaj.Zavezani smo k zagotavljanju najboljše kakovosti proizvodov in najboljšo storitev za vas.Če morate stopiti v stik z nami,lahko pošiljate sporočila ali e-pošto, bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času!Hvala!

Oznake: zabavno uhani veliko, baby robe, uhani veliko, otrok robe, 3d model ženska, veliko večino torbice, uhani veliko večino, kuža uhani veliko, uhani veliko polje, 12 veliko večino

Material NOBEN
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Slog Trendy
Nazaj Iskanje Push-nazaj
Fine ali Moda Moda
Obliko\vzorec KROG
Postavka Vrsta Uhani
Spol Unisex
Uhan Tip Stud Uhani

Napiši mnenje

Debelo veliko večino 24 parov uhanov mešanih modelov iz nerjavečega jekla, uhani

Debelo veliko večino 24 parov uhanov mešanih modelov iz nerjavečega jekla, uhani

debelo veliko večino 24 parov uhanov mešanih modelov iz nerjavečega jekla, uhani Postavka Opis Boste prejeli mešani veliko 24 parov uhanov, iz nerjavečega jekla, uhani Vse blagovne znamke Novih in barv,modelov, pošlji naključno Dostava in Dobavni Postavka bo odpremljeno na vas v 1-2 dneh po prejetju

Podobni izdelki