Ženske Torba Letnik Kamen Vzorec PU Usnje Majhne Sedlo Vrečko Crossbody 2021 Messenger Paket Ženska Torbice in Torbe

Novo

€10.36

/ €19.91

Na zalogi

Dobrodošli vsi, da naši trgovini.Želim vam srečno nakupovanje!Moral bi ga dobili, dobili boljše!VELIKOST: (Širina)19 cm x (Debelina)x 8 cm (Višina)14 cm Opomba: 1 Inch=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palčni , Zaradi različnih serijah, vreča je linijskih se lahko razlikujejo.Modni oblikovalec in dobra cena, prosimo, bodite prepričani nakup. ( Vse fotografije so dejanske slike.Vendar pa zaradi različnih svetlobe in nastavitev zaslona, manjše barvne razlike morda obstajajo.Hvala za razumevanje. )

O ponudniku:

1. Če ste prejeli poškodovan ali napačne izdelke, ki jih ne potrebujejo, da se vrnete izdelek.Lahko zahtevate vračilo, in vam bo dal polno nadomestilo.Ali pa nam pišite poslati izdelek.

2. Če je paket izgubil med prevozom povrnili vam bomo celotni znesek.

3. Ko je naročilo poslano, bomo izpolnite številko za sledenje v vrstnem redu.Lahko preverite svoje sledenje podatkov na spletni strani "www.17track.net" (Kopirati brskalnika, da odprete).Če bi varstva čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in bomo lahko podaljša nalog zaščite obdobje za vas.

4. Če kupite naše izdelke v razsutem stanju, bomo poskrbeli veleprodajnih cen.Ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

5. Podpiramo padec ladijskega prometa.Boste izpolnite vaše stranke naslov, ime in telefonsko številko v vrstnem redu.Bomo poslali bi neposredno do kupca.Mi ne bo pustil vse informacije, račune in promocije o naši trgovini v redu.Nudimo popuste, ko boste imeli dovolj naročil na mesec.

6, Bomo pogosto dajejo kuponi in popusti za stare stranke in ljubitelje.Tako lahko kliknete na "+Spremljajte" v naši trgovini na domačo stran, da uživajo ponudbe nudimo tudi v prihodnje.

7. Ko ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami po prejemu naročila, vas prosimo, da nas 5 zvezdic povratne informacije.Če imate kakršnakoli vprašanja o naročilu, prosimo, obrnite na nas v času in bomo rešitev za vas.Predstavitev Modela Izdelka in opis modela je osnovne informacije in velikost on/ona nosi.Več Barv Na Voljo

Več Barv Na Voljo

Oznake: design torbici luksuznih, pas vrečko luksuzni moški, torba ženske, ny torbici, fancy denarnice, torbici usnja ženske, hermes birkin bag luksuzni svetnikov, dior bisaga, louis vui, moški sedlo vrečko

Priložnosti Vsestranski
Zunanjost NOBEN
Slog Moda
Lepe izdelave Soft wear, nepremočljiva
Trdoto MEHKO
Ljudje, Ki Se Uporablja Dekle/lady/oblikovalec
Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka Jin Mantang
Število Ročaji/Trakov Enotni
Številka Modela 121708
Obloge Materiala Poliester
Kakovost Izdelave Lepe izdelave
Glavni Material PU
Spol ŽENSKE
supprot hitro dropshipping nižji ceni
Velikost 19cmx14cmx8cm
Oblika Zavesice
Poreklo CN(Izvora)
Torbice Tip Vrečke Ramo
Postavka Vrsta Torbice
Glavne Značilnosti Izdelka To je prodaja tovarniško neposredno
Zapiranje Tip Hasp
Notranjost Notranji Prostor
Vzorec Tipa Trdna
Vrste vrečke Torba/Torbici/Crossbody Vrečko

Napiši mnenje

Ženske Torba Letnik Kamen Vzorec PU Usnje Majhne Sedlo Vrečko Crossbody 2021 Messenger Paket Ženska Torbice in Torbe

Ženske Torba Letnik Kamen Vzorec PU Usnje Majhne Sedlo Vrečko Crossbody 2021 Messenger Paket Ženska Torbice in Torbe

Dobrodošli vsi, da naši trgovini.Želim vam srečno nakupovanje!Moral bi ga dobili, dobili boljše!VELIKOST: (Širina)19 cm x (Debelina)x 8 cm (Višina)14 cm Opomba: 1 Inch=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palčni , Zaradi različnih serijah, vreča je linijskih se lahko razlikujejo.Modni oblikovalec in dobra cena, prosimo, bodite prepričani nakup. ( Vse fotografije

Podobni izdelki