5.0"Original Za HUAWEI Honor 6 LCD-Zaslon na Dotik z Okvirjem Računalnike Za HUAWEI Honor6 Zaslon H60-L02 H60-L12 H60-L04

Novo

€14.40

/ €23.23

Na zalogi

5.0"Original Za HUAWEI Honor 6 LCD-Zaslon na Dotik z Okvirjem Računalnike Za HUAWEI Honor6 Zaslon H60-L02 H60-L12 H60-L04

1. Po testiranju,naši strokovni delavci, ki so specializirani za pakiranje, za 6 let, bo zelo hudo, da paket vsak izdelek.

2. Naše podjetje ne bo nikoli pustil zlomljenih izdelkov ali pošljite narobe itmes zgodilo,ker ko delavec paket,vodja kontrole kakovosti bo preveril vsak paket pred pošiljanjem ,on bo poskrbel, da je vsak izdelek za desno stranko in ne bo razdeljeno med prevozom.

1. Smo skoraj sprejeti vse plačilne metode ,priljubljenih plačilnih metod, kot je navedeno zgoraj kaže.Če si želite plačati druge metode,prosimo, obrnite na nas,bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.

2. Mi ne strinjam se, da ladja ne da bi dobili plačilo,ali vam pošljemo brezplačno vzorec,saj vse izdelke, ki predstavljajo vsi naši delavci trdo delo.

1. imamo veliko način dostave,običajno nudimo www.meridian-sun.si standardne dostave ,ki je zelo hitro, da večina držav,lahko spremljate to kadarkoli .Poleg tega,da imajo garancijo,če je paket izgubil, ali zdrobljen,vam bodo polno nadomestilo.

2. Bomo odpremo blaga v 1-48 ur po tem, ko potrdite plačilo.včasih bomo ladje takoj, ko dobimo plačilo,to pomeni, da mi lahko ladja v roku ene ure včasih,ker imamo dovolj zaloge.Poleg tega,če vam je všeč, drugi način dostave,prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam bomo.

1. Prosimo, odprite in preverite vaš paket, preden ga podpišete.

2. Prosimo preizkusite zaslona in se prepričajte, da lahko dela, preden jih namestite .Vse umetno škodo in namestitvene napake, ki so iz naših odgovornost.

3. Prosimo pack izdelek z originalno embalažo ali drugega mehurček vrečko in bubble polje, če morate vrniti izdelek.

4.Če imate kakršnakoli vprašanja o naših storitev,vas prosimo, komunicirajo z nami,naše trdo delajo za delo zaposlenih skoraj 15 ur, ki bodo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

1.O tem, kako kakovosti, ki jih ponujate?

Mi v glavnem ponujajo kakovost za originalne,Nove blagovne znamke ali AAA visoko kopiranje, smo tudi druge lastnosti, kot na različne potrebe.Lahko nudimo različne kakovosti za drugačen standard, ki imajo različne cene.Prosimo, da nas kontaktirate, kaj je kakovost, ki jo potrebujete.

2.Lahko sem kupiti izdelek po nižji ceni?

Vse izdelka sta najboljšo ceno za kupca.Nudimo popust, če lahko večino nalog.

3.Ni nobenih dodatnih stroškov?

Različne države zaračunavajo različne davek.Na ceno, ki jo kupec plača za ne vključujejo davek na carinsko.Vendar si bomo pomagali kupca, da razglasi nižje vrednosti na carinsko.Tako vam ne bo treba plačati davka ali plačati nekaj.

4.Kakšna je garancija na vaše podjetje?

Ponujamo 12 mesecev garancije za stranko, če obstajajo težave s kakovostjo.Vendar nismo odgovorni za kakršno koli umetno škodo in namestitev napake.

5.Kako dolgo bo trajalo me, da bi dobili parcelo?

To je odvisno od ladijskega način, da se odločite, si lahko ogledate v "Predvideni Čas Dostave", ko si izberete način dostave.

6.Lahko sem ga namestite sam?

Da,poslali vam bomo brezplačno orodja nastavite za vsak paket,ga lahko namestite sami,vendar vas prosimo, poiščite namestitveni vodnik iz Youtube, sledite korakom in bodite pozorni na magistrski Ukrepi.

7.Če pride proizvod zdrobljen ali izdelek, ki niso prišli, da mi,kako lahko naredim ?

Prosim, povejte nam vse težave,ki vam ustreza, bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagali,bomo rešili vse težave, da se boste zadovoljni,vas prosimo, zaupajte nam.

8.Kaj moram paziti, da med namestitvijo?

1) Preskus vse zamenjava pred namestitvijo.

2)Pazi orodja ne dotik osvetlitev in lcd območja, zlasti ne pritisnete levo in desno kotu LCD , ti območje je eaisly, da je poškodovan.

3)Ne bo voilent,prosimo, pritisnite mehko in običajno ko izbiramo izdelka polje ali ko nameščate,ker LCD-je krhko.

Oznake: huawei honor 6 h60 l04 film, lcd za čast 6, huawei honor 6 plus lcd zaslon, čast 6 lcd, prikaz čast, huawei lcd zaslon, huawei honor h60 l04, huawei h60 l04 zaslon, huawei honor h60 l02 zaslon, huawei honor 8 frd l04 zaslon

Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Zaslon materiala IPS
Certificiranje NOBEN
Garancija 12 Mesecev
Velikost 5.0 inch
Ločljivost Zaslona 1280x720
Zaslon Na Dotik Tip multi-touch
Zaslon > 3"
Poreklo CN(Izvora)
Sestavine LCD+Touch Screen Skupščine+Okvir
Paket Mehurček Vrečke+Mehurček Zbornica
Postavka Stanje Nova
Blagovna Znamka Sinbeda
LCD Kit Da,
Izdelki, Funkcije, Brez mrtvih pik/Ne lightspot /Ne vrag
Številka Modela Za Huawei Honor 6
barve Črna/Bela
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Material IPS
Združljiv Model H60-L02 H60-L12 H60-L04

Napiši mnenje

5.0

5.0"Original Za HUAWEI Honor 6 LCD-Zaslon na Dotik z Okvirjem Računalnike Za HUAWEI Honor6 Zaslon H60-L02 H60-L12 H60-L04

5.0 Original Za HUAWEI Honor 6 LCD-Zaslon na Dotik z Okvirjem Računalnike Za HUAWEI Honor6 Zaslon H60-L02 H60-L12 H60-L04 1. Po testiranju,naši strokovni delavci, ki so specializirani za pakiranje, za 6 let, bo zelo hudo, da paket vsak izdelek. 2. Naše podjetje ne bo nikoli pustil zlomljenih izdelkov ali pošljite narobe itmes

Podobni izdelki