Motorno kolo Oklep Za YZF-R1 2016 2017 2018 2019 Ogljikovih Vlaken Barve Oklep Komplet za Nadgradnjo ABS Plastike za YZF R1-2019

Novo

€643.33

Na zalogi

Motorno Kolo Oklep Kit

Opremljanja : Za Yamaha YZF R1 2015-2019

Funkcija

1, Pobarvane 100% novih ABS plastike oklep komplet Za Yamaha R1 2015-2019 . 2, Vbrizgavanje oblikovani, ki se motocikel 85%-95%. 3, Ta oklep kit je visoko kakovostna barva za delo z 3 plasti jasno plašč za zaščito barve . 4, Namestitev:Pre-Izvrtane luknje za Natančnost,Strokovno vgradnjo priporočljivo. 5, Barva: oglašuje fotografijo samo kaže na barve, sheme, prosimo, še enkrat preverite element naslov preden postavite naročila.

OPOMBE:

Izdelki ne vključuje carinske dajatve, če se to zgodi, kupec mora plačati sam, če se ne strinjate, prosimo, da ne kupite, da se prepreči težave.Po meri so naloge, ki jih zaračunavajo uvoznic, kupci potrebujejo za izpolnitev svojih obveznosti, da plača davek in carinjenje.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Rad bi, da bi modela, ki je ne pokaže na spletni strani, lahko naročiš?

Ja, ni problema sploh.Na naši Fairings specializirani smo za po meri naročila.Kliknite na "pišite Nam" zavihek na vrhu strani in stopite v stik z nami o design, pošljite nam fotografijo in bomo skupaj z vami, da bi dobili to je.Nekaj po meri modelov, ki bi lahko postala majhna doplačila.

2.Nekatere oklep kompleti nimajo logotipi, ki ga želim na njih, je bilo mogoče dodati različnimi logotipi za vgradnjo v vozilo.

Absolutno, če vidite, da je komplet, ki vam je všeč, vendar želite dodati različnimi logotipi, ali celo odstranite nekaj logotipi, priti v stik z nami z uporabo "pišite Nam" jeziček na vrhu spletne strani s povezavo na izdelek, ki vam je všeč in opis logotipi, ki jih bodisi želite dodati ali odstraniti, in bomo več jih veseli, da vam pomagajo ven.

3.Kdaj bom prejel moje fairings?

Proizvodnja naši kompleti traja približno 15-20 delovnih dni, odvisno od zahtevnosti načrtovanja, ko prihajajo ven kit lahko nato sprejmejo 7-13 dni za dobavo.Zaupajte nam, dobro vredno čakati.

4.Lahko naročim eno fairings za moje kolo?

Stik Z Nami.Nas bo več kot srečen, da napišete ponudbo za dele, ki jih potrebujete, naslikane ali unpainted.Vendar pa ne moremo zagotoviti, da barve, bo tekmo 100%.

5. Zakaj nisem prejel posodobitev v zvezi z moje zadnje naročilo?

To je običajno, ker je vaš oklep kit je še vedno v proizvodnji, obstajata dve časi, ko bomo dobili v stik z vami.Enkrat, ko je vaš oklep kit je sprva urejene in smo vam poslali potrditev vašega naročila, drugič, ko smo poslali fotografije svoje kit, preden smo ga poslal ven.Bodite prepričani, da omogoči celoten čas svetujemo za proizvodnjo oziroma obrobe za vgradnjo v vozilo.

6. Kaj naj naredim, če oklep je vprašanje, ki niso opremljanja?

Če prejmete komplet in tam so vprašanja, kot so barva ali ne opremljanja, se prepričajte, da stopite v stik z nami in bomo več kot z veseljem pomagali zamenjati dele.

7.Kakšna je razlika med vbrizgavanje in stiskanje molded fairings?

①In stiskanje molding, mold je treba predhodno segreti, preden plastike se vlije na to.Nato tlaka se uporablja, ko je predhodno segretega plesni dobi ohladi.Dodatne plastike, ki ostane po hlajenju obdobje, ki ga je treba odstraniti.Zaradi tlačne razlike, je pogosto videti, da stiskanje molded motocikel oklep kompleti so bolj nagnjeni k vgradnjo s tem povezane težave.vbrizgavanje oblikovani fairings, že stopi, ABS plastike se vlije v kalup in nato enotna tlaka se uporablja vse okoli, tako da pravilno krčenje poteka.Ko plastike je hladno in trdo, boste opazili, enotnost skozi celoten del izdelka. ②Fairings ustvarili z brizganje so vse svoje luknje, spojni elementi in cut-outs končano v primarni fazi.Tako fairings, ki prihajajo iz vbrizgavanje plesni so skupaj.Vendar, v stiskanje molded fairings, na spojni elementi nameščeni in luknje izvrtane delavci v sekundarne dejavnosti.Zaradi udeležbe priročnik procesov, ki jih pogosto ne dobijo natančna postavitev izvrtane luknje ali pritrdilnih elementov v njih.

Storitve Za Stranke

1.Pred prodajo storitev: kakršna Koli vprašanja glede izdelkov in storitev bodo odgovorili naši strokovnjaki. 2.Po-prodaje serveice: (1) Imamo posebno osebje za spremljanje logistike informacije o vsakem blago in reševanje težav, ki lahko nastanejo v mednarodnih logističnih prevoz pravočasno. (2) Po prejemu blaga, če obstajajo kakršne koli težave z namestitvijo, se obrnite na našo customer service osebje, smo vas bo vodil, da namestite.

Oznake: blazine yamaha r1 2019, yamaha r1 2008, ogljikov rsv4, dodatno motorno kolo yamaha, nastavek za motorno kolo, kabel yamaha yzf r1 2004 2005 2006, skp gorljivih ogljikovih vlaken motorno kolo, yamaha r1 2007, r1 yamaha yzf, plastični vbrizgavanje deli

Naslikal Da,
Opremljanja 6 Za R1 2018
Vgradnjo Za Yamaha
Opremljanja 1 Za Yamha YZF R1
Vgradnjo 2 Za YZF R1
Modeliranje Injiciranje
Opremljanja 4 Za R1 2016
Vrsta Materiala ABS Plastike
Opremljanja 3 Za R1 2015
Poreklo CN(Izvora)
Motobike, Da Yamaha
Opremljanja 7 Za R1 2019
Vgradnjo 5 Za R1 2017

Napiši mnenje

Motorno kolo Oklep Za YZF-R1 2016 2017 2018 2019 Ogljikovih Vlaken Barve Oklep Komplet za Nadgradnjo ABS Plastike za YZF R1-2019

Motorno kolo Oklep Za YZF-R1 2016 2017 2018 2019 Ogljikovih Vlaken Barve Oklep Komplet za Nadgradnjo ABS Plastike za YZF R1-2019

Motorno Kolo Oklep Kit Opremljanja : Za Yamaha YZF R1 2015-2019 Funkcija 1, Pobarvane 100% novih ABS plastike oklep komplet Za Yamaha R1 2015-2019 . 2, Vbrizgavanje oblikovani, ki se motocikel 85%-95%. 3, Ta oklep kit je visoko kakovostna barva za delo z 3 plasti jasno plašč za zaščito barve . 4, Namestitev:Pre-Izvrtane

Podobni izdelki