DPF slap vilini kvadratnih diamond vezenje needlework stensko slikarstvo diamond slikarstvo navzkrižno šiv obrti diamond mozaik

Novo

€3.77

/ €5.38

Na zalogi

Dobrodošli v DPF uradni Trgovina

Добро пожаловать в DPF Официальный магазин

DPF ima sposobnosti za proizvodnjo in oblikovanje

Diamond slika je umetniško delo, z dekorativni učinek,Diamond slika je preprost in enostaven za dokončanje

DIY izdelka Diamant slikarstvo proizvodna metoda je zelo enostavna, primerna za ljudi različnih starosti, da ne.Otroci lahko uporabite diamant slikarstvo za razvoj inteligence.Mladi lahko razvijajo interes, enostavnost stres, razvoj mišljenja.Starec se lahko obdelujejo hobiji in preživeti nekaj časa Diamond slikarstvo proizvodni proces je preprost, v naslednjih podrobnosti bodo diamond slikarstvo proizvodnem procesu,ne skrbite,to je zelo enostavno.

Preden se vaše plačilo, vas prosimo, preberite naslednje vsebine skrbno, bo to jamstvo vam srečno nakupovalni izlet.

Trgovina na drobno: sprejemamo na drobno transakcije iz vse stranke po vsem svetu.Mi ne določajo minimalne omejitve za vse blago.

Trgovina: sprejemamo trgovanja na debelo iz vse stranke po vsem svetu.Da bi razbremenili vaš inventar tlak, serija smo set je večja ali enaka 2 kosa.če želite velike količine debelo, prosim stik z nami, bomo razpravljali o veleprodajno ceno, način prevoza in tako naprej z vami.Verjamemo, da lahko dosežemo zadovoljivega sporazuma.

Agent dostavljanja: če ste tujih spletnih prodajalcev, lahko nudimo ladijskega zastopnika ponudnika za vas.Prosimo, jasno povejte nam svoje kupce' naslov informacij pri trgovanju, bomo borijo, da je storitev za vas ob istem času, in bomo v celoti upoštevali vaše poslovne skrivnosti, nikoli ne počne ničesar škodljiv za interese svoje vedenje.

Če vaše države in območja niso v državo brezplačna dostava, lahko stopite v stik z nami, smo vam z najboljši način dostave.

2. Prevoz:

Naše blago iz celinske Kitajske.Po vaše uspešne plačilo, vam bomo dobaviti blago v roku 5-7 delovnih dni, da vam blago se ponavadi pridejo v 7 do 50 delovnih dni.V redkih primerih, je verjetno, da zamuda, ki je odvisno od vremena in mimo hitrost za vašo državo in blaga.Ko je bilo blago poslano, vam bomo aktivno spremljanje vaše blago promet članice.

Smo običajno uporabo China Post majhen paket za vaš prevoz v normalnih okoliščinah blago bo dostavljeno v 20-40 dni.Vendar obstaja drugih primerih, ki se lahko odloži, za primer slabega vremena zamudo prihoda v vaši državi in če poštni sistem zamude pri dostavi lokalni pošti in tako naprej.Zato, Kitajska Post parceli čas dostave je največ 60 dni.

4. Poprodajne storitve:

Vse blago prodajamo pregledajo strogo.Če se vam zdi blago, ki ste jo prejeli, je kakovost problem (ne-umetni škodo) v roku 3 dni.Prosimo, fotografiranje in stik z nami, bomo spremenili ali nadomestilo za vas.

5. Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomembno.Če ste zadovoljni s svojo blaga, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Če niste zadovoljni z blagom, prosim stik z nami, smo lahko reši vsak spor z vami, namesto da predloži negativne povratne informacije, da www.meridian-sun.si.Najlepša hvala.

Oznake: 5c primeru čast nem l51, 5 cm, ki je napolnjena penis primeru, 16-palčni prenosni računalnik torba, 5d 9h rob stekla igra, 5d črno rdeče slike, 5 cm gume vrzel polnila, 5c bl baterija polnilnik, 16-inch spojen lutke, 5 cm petah plesne čevlje

Število Barv 30-45
Blagovna Znamka DPF
Diamantno Obliko Kvadratni
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Okvir No
Uporaba Slike
Zunanje Embalaže, Obarvano Polje
Lepljenje Površine Polno
Slog Evropa
Obrazec Tri-dimenzionalni
Material Smole
Vzorec Tipa scenic

Napiši mnenje

DPF slap vilini kvadratnih diamond vezenje needlework stensko slikarstvo diamond slikarstvo navzkrižno šiv obrti diamond mozaik

DPF slap vilini kvadratnih diamond vezenje needlework stensko slikarstvo diamond slikarstvo navzkrižno šiv obrti diamond mozaik

Dobrodošli v DPF uradni Trgovina Добро пожаловать в DPF Официальный магазин DPF ima sposobnosti za proizvodnjo in oblikovanje ​ Diamond slika je umetniško delo, z dekorativni učinek,Diamond slika je preprost in enostaven za dokončanje DIY izdelka Diamant slikarstvo proizvodna

Podobni izdelki