DIY Risanka, Živali, Balonom Stenske Nalepke Za Otroke, Soba Vrtec Soba Fidge Kabinet Decals Freske Doma Dekor

Novo

€2.90

/ €5.57

Na zalogi

Dobrodošli V Naši Spletni Trgovini!

Da bi se zahvalili za nove in stare stranke, ki so za njihovo podporo:

Sledijo trgovina in postani fan te trgovine.Lahko uživate v ceno trgovina navijači.Nekateri elementi lahko uživali do 70% popust.Poleg tega bomo tudi poslali kupone za stranke če dodate naše izdelke v nakupovalni voziček in dodati med priljubljene.Kuponi in trgovina fan popusti se lahko prikaže v istem času.

Specifikacije:

Okrasite notranjost sten, oken, pohištva in se bodo po najbolj trdo, gladko, čisto in površin, kot so ogledala, kovine, les in stene.Enostaven za uporabo, odstraniti, prestaviti, in ponovno uporabo brez vidnih poškodb ali ostankov.Idealno za suho, čisto, in gladke površine.Lahko bi celo, da DIY obrti postavka, ki jih daje na kocko ali pobarvane odbora.

Navodilih Za Uporabo:

Predmet: Barvna Risanka Stenske Nalepke

Materiaal: okolju prijazno nestrupeno PVC

Package Teža: 60 g

Prodajna embalaža: 1set = 6sheet

Funkcija 1: Multi-barvni DIY stenske nalepke dal otroka pisani svet, krepitev otrokove roke-na sposobnosti in spodbujanje starš-otrok interakcije.

Funkcija 2:narejena je iz okolju prijaznih nestrupeno in ne-draži vonj materialov za zaščito vašega otroka zdravje, vodotesen, enostaven za lepljenje, in enostaven za dekoriranje.

Funkcija 3: PVC Nepremočljiva in Odstranljive Nalepke.

Nakupovalni voziček delovanje:

Kako, da bi več izdelkov za posamezno naročilo? Samo dodajte izdelek v nakupovalno košarico, sledite tem korakom: 1. Korak. Odpre stran izdelka .2. korak. Izberite izdelek in ladijskega prometa podrobnosti, kliknite na "Dodaj v Košarico' .

Korak 3. Po tem, lahko greš v Nakupovalni Voziček preverite te izdelke, kadarkoli.

Korak 4. Če želite nadaljevati, izberite druge barve v isti točki, ali drugih izdelkov.V naši trgovini, odprite stran in ponovite korake 1, 2, in 3. Korak 5. V košarici, izberite element, ki ga pravkar dodali v nakupovalni voziček in plačati.

Prijazno Opomnik:

1. Zaradi roko ukrep, velikost lahko imajo 1-2 cm napako. 2.Zaradi različnih zaslon, barve, je lahko razlika. 3. Zaradi dolgega časa ravnanje, blago je lahko poškodovan v tranzitu, če je predmet, ki je poškodovan, prosimo, kontaktirajte nas, preden zapustijo povratnih informacij.Ponudili vam bomo dobra rešitev Hvala vam za vaše razumevanje!

Dostava In Vračila

1.Vsa naročila bodo odpremljena v roku 5 wordays po skladov, ki poteka varnostno preverjanje za www.meridian-sun.si.To je samo podaljšana zaradi počitnic. 2.Čas dostave, bo 20 do 60 dni redno posodablja pride več kot 90 dni za manj državah.prosimo, počakajte bolnika,ne odprete spora v 2 mesecih,hvala!Seveda, če ne boste prejeli parcele v običajno čas,pls, da nas kontaktirate za preverjanje. 3.Bomo odgovorni za vse narobe pošiljanje in kakovosti izdaje naročila . 4.Prosimo, prepričajte se, da imate napisal polno ime in popoln naslov / pravilen post code & telefonsko št.Drugače stranke je treba privoščiti izgube, ki ne ponujajo natančno prejemnik informacije.

Povratne informacije

Oznake: vroom dekoracijo sten, poper, shaker, goth kawaii soba dekor, stiker steno, zahodna stena zidana, 3d stenski dekor, banner modra, stenske nalepke, wardrob, 3d nalepke vrata

Scenariji STENE
Sodobno dekoracijo doma Vinil Vrtec Soba Dekoracijo
Doma Dekor Otroške Stenske Nalepke
barve Multicolor
Velikost 14.8x21cm
Tema vzorec
vesel božič vesel božič
Količina 6 listi vključujejo
Material PVC
Primerna za Dnevna Soba,Spalnica,Otroška Soba Decal
Dropshopping Da,
Razvrstitev Okno Nalepke
Slog Ins Nordijske
Specifikacija Multi-piece Package
Številka Modela Stenske Nalepke
Postavka Balon na vroč Zrak DIY Doma Stenske Nalepke
vzorec Letalo Stenske Nalepke

Napiši mnenje

DIY Risanka, Živali, Balonom Stenske Nalepke Za Otroke, Soba Vrtec Soba Fidge Kabinet Decals Freske Doma Dekor

DIY Risanka, Živali, Balonom Stenske Nalepke Za Otroke, Soba Vrtec Soba Fidge Kabinet Decals Freske Doma Dekor

Dobrodošli V Naši Spletni Trgovini! Da bi se zahvalili za nove in stare stranke, ki so za njihovo podporo: Sledijo trgovina in postani fan te trgovine.Lahko uživate v ceno trgovina navijači.Nekateri elementi lahko uživali do 70% popust.Poleg tega bomo tudi poslali kupone za stranke če dodate naše izdelke v nakupovalni voziček

Podobni izdelki