Na Prodajo Super Kitajski Schisandra Jagode Wu Wei Zi Čaj

Novo

€9.47

/ €12.14

Na zalogi

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Na Prodajo Super Kitajski Schisandra Jagode Kitajski Čaj Wu Wei Zi Čaj

Izvor Kraj: Junan,Kitajska

Čas Žetve: Zgodaj Spomladi Leta 2020

Crafting: Ročno izdelana.

Neto Teža: 250 g na vrečko.

Čas shranjevanja: 18months

Navodilo:

Schisandra chinensis je gozdnata trte, ki ima številne grozdov, majhni, svetlo rdeče jagode.Trte, ki je običajno višino 15 do 25 metrov in širine 5 do 10 metrov.Cveti od aprila do Maja, s cvetovi premera približno 1 cm.

Rastlina je najti po vsej severni in severno-vzhodna Kitajska (posebno v Jilin, Lianoning, Heilongliang in Hebei) in sosednjih regijah Rusije in Koreja.Popolnoma zrel, na soncu posušeno sadje se uporablja z zdravili.To je zmes, kislo, sladko, slano, vroče in grenke okuse.To nenavadno kombinacijo okusov se odraža v njeni Kitajski imenom wu-wei-zi, kar pomeni "pet-okus sadja".Druga imena Schisandra so "Schisandra", "Wu-wei-zi", "Schisandra japonica", "Maximowiczia chinensis" in "Kadsura chinensis".

Schisandra chinensis je rastlina, ki obrodi sadove, ki vsebujejo eno ali več naravno prisotnih adaptogens, ki so dokazali, da vzdržuje v telesu sistemske tonicity in ravnovesje, izboljšanje koncentracije in pozornosti-dobo in poveča vid, vida in sluha.Schisandra je eden izmed najbolj učinkovitih phytoadaptogen.

ADAPTOGENS so naravni rastlinski proizvodi, ki povečujejo sposobnost telesa za obvladovanje notranjih in zunanjih stresnih dejavnikov, in normalizacijo funkcij telesa.Pomagajo ohranjati stabilno notranje okolje v telesu, znano kot homeostaza.Pomembna značilnost je, da so varna, ima nekaj znanih stranskih učinkov

Zgodovina

Klasične razpravo o Kitajski zeliščni medicino, Shen Nung Pero Tsao Ching, opisuje schisandra kot visoko-kakovostni razred rastlinskih drog uporabne za širok spekter zdravstvenih stanj, - zlasti ledvic tonik in pljuč adstrigentno.Kitajski zeliščarji uporabljajo schisandra za kašelj, nočno potenje, nespečnost, žeja, in telesne izčrpanosti.Znanstvenih raziskav, ki se izvajajo v Rusiji od leta 1940 do danes potrdil, da so medicinske učinkovitosti schisandra chinensis za uporabo v različnih pogojih, in je prav tako razkrila njeno kemično sestavo in mehanizmi delovanja.

Kako deluje

Schisandra vsebuje eterična olja, kisline in lignans, ki se lahko, na primer, pomaga pri obnovi tkiva jeter, poškodovane zaradi uţivanja alkohola ali hepatitis.Ena opredeljene skupine aktivnih sestavin, je dibenzo-ciklo-octadiene lignans (1), za katere se zdi, da imajo terapevtski potencial proti oksidativne poškodbe nevronov, ki jih excitotoxins v možganih.

Zelišče je adaptogenic dejavnost lahko izboljša telesno in duševno zmogljivost, blaži utrujenost in graditi moč.Študije so pokazale, da schisandra je učinkovit proti bakterijam, povezanih z pljučne bolezni.To zelišče spodbuja kisika-oskrba celic, potentiates imunski sistem in ščiti pred stresom.Verjetno delno zaradi njegove ugodne učinke na krvni obtok, je tudi dejal, da izboljša spolno predstavo, obe povečanje moškega obstojnost in spodbujanje občutljivosti na ženske genitalije.

Odmerjanje in način uporabe:

Priporočljivo je, in varno, da porabijo približno 1,5 g na 6 g na dan.Na splošno, posušene jagode so kuhani v vodi in uživajo kot čaj.Starodavne Kitajske šteje ta čaj kot čaj za pridobivanje enega pomladnega vigor.

Glavne lastnosti schisandra chinensis

*Poveča telesno in duševno zmogljivost

*Poveča vid vida in sluha

*Zmanjšuje utrujenost oči pri nalogah, ki zahtevajo podaljša visual koncentracija

*Izboljšuje koncentracijo in pozornost

*Poveča telesno in duševno zmogljivost

*Obnavlja moči po hudi in dolgotrajni naporom, in v convalescence od bolezni,

*Krepi mišično in hitrost sposobnosti v športu vaje

*Pomaga telo zdrži take stres dejavniki, kot je vročina, mraz, hrup, čustveno overloads, itd.

*Se uspešno uporablja v integrirani programi za zdravljenje prebavil in nalezljive bolezni, in nekatere duševne pogoji

Sodobni Kitajski raziskave kažejo, da lignans najdemo v schisandra pomoč regeneracijo tkiva jeter, poškodovane zaradi škodljivih vplivov, kot so virusni hepatitis in alkohola.Lignans so ugotovili, da zniža krvni ravni seruma glutaminska piruvčna transaminaz (SGPT), marker za infektivnih hepatitis in druge motnje jeter.Visoka učinkovitost schisandra chinensis je bilo ugotovljeno, da v bolezni prebavnih organov (gastritis, gastroduodenal razjede), in v nekaterih nalezljivih bolezni, kot tudi v nekaterih duševno pogoji.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Oznake: stroka čaj, čaj umetnosti, spanje čaj, pan čaj, pokrov čaj, pu čaj, mevlana čaj, umrl čaj, diete čaj, komplet čaj

Blagovna Znamka ANCHENG
Poreklo CN(Izvora)
Material Keramika

Napiši mnenje

Na Prodajo Super Kitajski Schisandra Jagode Wu Wei Zi Čaj

Na Prodajo Super Kitajski Schisandra Jagode Wu Wei Zi Čaj

modname=ckeditor modname=ckeditor Na Prodajo Super Kitajski Schisandra Jagode Kitajski Čaj Wu Wei Zi Čaj Izvor Kraj: Junan,Kitajska Čas Žetve: Zgodaj Spomladi Leta 2020 Crafting: Ročno izdelana. Neto Teža: 250 g na vrečko. Čas shranjevanja: 18months Navodilo: Schisandra

Podobni izdelki