Brezplačna Dostava 50pcs/Veliko Metrični Navoj DIN912 M5x12 mm M5*12 mm 304 iz Nerjavečega Jekla Hex Vtičnico Glavo Skp Vijak Vijaki

Novo

€5.02

/ €5.77

Na zalogi

Te vijake/matice so iz 304 iz nerjavečega jekla, ki je odporen na rjavenje in korozijo.Lahko se običajno uporablja v domačih in pisarniških naprav, les, pohištvo, popravila in izumov, rjavenje in korozijo odpornih.Okolju prijazen, brez onesnaževanja, visoko trdoto.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

7. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Pls, da nam 5 Zvezdic

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Za celoten prodaje, bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Seveda, več naročite, večji popust boste dobili.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Kako lahko sledi?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje.

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

.

.

Oznake: vijak mala, dolgo navojni vijak, navoji navoj, dove magic, dove pan, khimar, auto hover, isaac, visoki planinski čaj, medenina vijak za les

Blagovna Znamka WHUZF
Material Nerjaveče Jeklo
Glavo Slog Čarovnica
Vrsta Enote veliko (50 kos/veliko)
Številka Modela DIN912
Je-Po Meri Da,
Pogon Slog NOBEN
Package Teža 0.3kgs
Paket 50-99Pcs
Paket Velikost 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
DIY Dobave Kovinarstvo
Vijačni Strojni Vijaki

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava 50pcs/Veliko Metrični Navoj DIN912 M5x12 mm M5*12 mm 304 iz Nerjavečega Jekla Hex Vtičnico Glavo Skp Vijak Vijaki

Brezplačna Dostava 50pcs/Veliko Metrični Navoj DIN912 M5x12 mm M5*12 mm 304 iz Nerjavečega Jekla Hex Vtičnico Glavo Skp Vijak Vijaki

Te vijake/matice so iz 304 iz nerjavečega jekla, ki je odporen na rjavenje in korozijo.Lahko se običajno uporablja v domačih in pisarniških naprav, les, pohištvo, popravila in izumov, rjavenje in korozijo odpornih.Okolju prijazen, brez onesnaževanja, visoko trdoto. 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah) 2. Nalogi,

Podobni izdelki