ASUS Lemiti Odbora 2 Rockchip RK3399, Roko na osnovi Enotnega potovalni Računalnik/SBC Podporo Android 10/Ubuntu Tinkerboard2/Tinker2b

Novo

€76.55

Na zalogi

Za prenos Orodja, Voznik in Vdelane programske opreme, uporabite to povezavo:

Bundle1: Lemiti Odbora 2

Bundle2: Lemiti Odbora 2+12V/2A DC Napajanje

Bundle3: Lemiti Odbora 2+12V/2A DC+32GB TF Kartica

Opomba:

V Lemiti odbora 2 je 2 GB pomnilnika, št flash pomnilnik, se sistem mora teči na TF kartice;

V Lemiti odbor 2S je 2 GB spomina + 16 GB flash pomnilnika, sistem deluje bolj stabilen na bliskovni pomnilnik

Lemiti Odbora 2

Roko na osnovi Enotnega potovalni Računalnik (SBC), uporablja Roko velika.MALO™ tehnologija 64-bitni procesor, ponuja izboljšano računalniška zmogljivost z nizko porabo energije.

Izjemno učinkovitost za Is naprave: Poganja 6-core Rockchip RK3399 sistem na čipu (SoC) z novimi 64-bit Armv8 arhitekturo, plus multi-core Mali-T860.

Enostavna namestitev orodje: Intuitivna programska oprema za delovanje tweaking, z enostavno v treh korakih začetne konfiguracije.

Pro-razred admin: ASUS Is Oblaka Konzole za upravljanje s podatki in analizo, plus podpora za firmware over the air (FOTA) roll-out.

Android 10 podpora: imeli Koristi od boljših 3D računalniške zmogljivosti, podpora za Android Nevronskih Mrež API 1.2 in Adiantum šifriranje s 5X-boljša učinkovitost.

KONČNI USPEŠNOSTI ZA IS NAPRAV

Izboljšano delovanje CPU

Powered by Roko® 6-core sistem na čipu (SoC), z novimi 64-bit Armv8 arhitekturo — je Rockchip RK3399 — Lemiti Odbora 2 ponuja bistveno boljše delovanje in v primerjavi z drugimi priljubljena SBC plošč.To tudi zunanja oblika Roko velika.MALO je tehnologija, ki je heterogena procesne arhitekture, ki parov dve zelo različni procesorji skupaj v enem SoC.Velike.MALO programske opreme avtomatizira naloga razporeditev, zagotavljanje pravice CPU core za vsak proces.V upshot je, da Lemiti Odbora 2 prinaša do skoraj dvakrat izvedbe prvotnega Lemiti Odbor, in bistveno hitreje od mnogih konkurenčnih SBCs.

Okrepljeno GPU uspešnosti

GPU paketu z Lemiti odbora 2 je Mali-T860, multi - core GPU, ki je najvišja zmogljivost model zgrajen na Roko je Midgard arhitekture.Posebej, Mali-T860 je namenjen za zapletene grafike primerih, in ponuja popolno podporo za OpenGL ES 3.0/3.1, OpenVG 1.1, Dvd in druge okvire za naslednje generacije in starejše 2D/3D grafike aplikacije.V primerjavi s prvotnim Lemiti Odbor, Lemiti Odbora 2 je Mali-T860 GPU pospešuje delovanje grafike, do 28%.

DVOJINA-ZASLON PODPORO

Lemiti Odbora 2 podpira dual prikaže na do 4K UHD resolucijo, zato je opremljen za privlačen vizualni učinek.Ima tudi tri priljubljena vmesniki zaslon vgrajen v, vključno s HDMI, DisplayPort preko USB-C in DSI, za odlično prilagodljivost.

WI-FI IN BLUETOOTH

Naslednji ravni 802.11 ac omrežja Wi-Fi z 2x2 dual-band 2.4/5 GHz antene poda hitrost prenosa, ki so do 10X hitreje kot v prejšnjih Wi-Fi standardi.Lemiti Odbora 2 ima tudi najnovejše Bluetooth 5.0 tehnologijo vgrajeno, tako da boste uživali v hitrosti, ki so do 2X prenos hitrosti in z do 4X-večji obseg.Integrirana tehnologija Bluetooth tudi odpira udobje in svobodo brezžične povezave s široko paleto naprav, vključno z zvočniki, slušalke in igra krmilniki.

BOGATA POVEZLJIVOST: USB 3.2 GEN 1

Lemiti Odbora 2 ima tri USB 3.2 Gen 1 Vrsta-vrata in en USB 3.2 Gen 1 Tip-C (USB-C) vmesnika, za podatke,-hitrost prenosa, ki so do 10X hitrejši od USB 2.0 – plus udobje koli-način-up povezave.Lemiti Odbora 2 USB 3.2 Vrsta-vrata prinaša do 0.9 A moči, medtem ko je USB-C priključek priložen do 1,5, za polni hitrosti, ki so bistveno hitreje kot pri starejših vrata USB 2.0.USB 3.2 Gen 1 Tip-C podpira OTG funkcionalnost in DisplayPort Alt Način za DP alt način za povezavo z zunanjim prikaže.

ENOSTAVNA NAMESTITEV ORODJE

Lemiti Odbora 2 vključuje prilagodljive setup orodje za uglaševanje vsak vidik vašega sistema, ki omogoča, da poteg uspešnosti nastavitve, da se popolnoma ujemajo načinu dela.Začetne konfiguracije sledi samo treh preprostih korakih:

Korak 1: Izberite CPU Guverner način.

Korak 2: Nastavitev maksimalne in minimalne frekvence za CPU in GPU.

Korak 3: Uporaba Zaslona plošča, ki potrdi, da je operacijski sistem naslednje nastavitve nastavljene v Korakih 1 in 2.

[tehnične podpore]

Wiki: https://youyeetoo.com/blog/

Forum: youyeetoo.net

ExpertSupport: [email protected]

Skype: v živo: meiqiao_1

Plačilo

1. Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2. Prodajalec odgovarja za vse zavarovalnice , težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dutycharged za svojo državo.

Dostava Izbira

Self-Help Dostava Vodnik

Pošiljko

1. Vse postavke, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur po prejemu plačila potrdijo.(Prej ste plačali, prej bomo ladja vaše naročilo.)

2. Če potrebujete hitreje pošiljki, prosimo, izberite DHL ali EMS ali FedEx IP(Dostava vozovnice plačajo sami).Ali bomo dostavili preko privzeti način.

3. Prosimo, poskrbite, da je vaš naslov za dostavo, ki je 100% pravilno

Oznake: m5stack, xm, mini pc ubuntu, c217 mercedes, pia, pi 4 b, industrijska odbor linux, test usb, 5v gps tracker, arduino es senzor

Certificiranje ROHS
Kapaciteta Pomnilnika 2GB
Blagovna Znamka smartfly
Procesor Blagovne Znamke Rockchip
Poreklo CN(Izvora)
Intergrated Funkcija Bluetooth
Številka Modela lemiti odbora 2
Demo Board Tip ROKO

Napiši mnenje

ASUS Lemiti Odbora 2 Rockchip RK3399, Roko na osnovi Enotnega potovalni Računalnik/SBC Podporo Android 10/Ubuntu Tinkerboard2/Tinker2b

ASUS Lemiti Odbora 2 Rockchip RK3399, Roko na osnovi Enotnega potovalni Računalnik/SBC Podporo Android 10/Ubuntu Tinkerboard2/Tinker2b

Za prenos Orodja, Voznik in Vdelane programske opreme, uporabite to povezavo: Bundle1: Lemiti Odbora 2 Bundle2: Lemiti Odbora 2+12V/2A DC Napajanje Bundle3: Lemiti Odbora 2+12V/2A DC+32GB TF Kartica Opomba: V Lemiti odbora 2 je 2 GB pomnilnika, št flash pomnilnik, se sistem mora teči na TF kartice; V

Podobni izdelki