Tkane Tapiserija, Nordijska Bohemian Naravni Bombaž Vrvi Od Drevesa Življenja Steni Visi Tapiserija, Stenski Dekor Tkane Doma Dekoracijo

Novo

€6.28

/ €8.97

Na zalogi

Značilnosti: 1. Te čipke steni visi deli so izdelani iz naravnega bombaža vrvi, ki so higiensko in trajne.Vse čipke steni visi deli so močna in trpežna in lahko stenske.

2. Edinstven Design: Po več ur knotting, ročno izdelana materiali, skrbno izdelani z naravnimi materiali, dajejo ljudem minimalističen občutek in ustvari sproščen občutek v zaprtih prostorih.

3. Dobro Funkcija: Popolnoma se uporablja kot shranjevanje vaza polico revije, in nato obogatite svoj dom.Odlično prilagojene dekoracijo za posteljo z glavo ob steno ali ozko/ozke stene, na kavču ali poleg okna.

4. Boemski stil dekoracijo sten, otroška soba in rojstni dan darila so zelo primerne za poroke ali bohemian tematske strani.Povsem primeren za dnevno sobo, spalnica, vzglavja, otroška soba, in tudi notranjost udobno cafe ali studio.

5. Široka Uporaba: Luksuzno ročno veliko čipke visi poroko ozadju, ki se lahko uporablja za notranjo ali zunanjo poroke.Uporabite to v vašo slovesnost, recepcija, glavo tabele, torto tabela, v vaše fotografije, na voljo so možnosti neskončne.

Specifikacije:

Velikost: približno 30*65 cm/11.81*25.59 palčni

Material: bombaž vrvi in bukev

Seznam Vsebine:

Tkane Tapiserija,*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: vroom dekoracijo sten, slike tapiserija narave, mandala tapiserija, gobelin tapiserija, roza tapiserija steno, flyingbear duha, starost hipi dekor, boho, boho dekor, tapestri steno

Izdelek materiala Bombaž Vrvi + Bukev
vzorec Barvana Preja
Poreklo CN(Izvora)
Slog Evropa
Oblika KROG
Vrsta Tkanje Dream Catcher
Tehnika Tkanine
Ime Tkane Tapiserija
Vzorec Tipa Trdna
Material
velikost izdelka 30*65 cm

Napiši mnenje

Tkane Tapiserija, Nordijska Bohemian Naravni Bombaž Vrvi Od Drevesa Življenja Steni Visi Tapiserija, Stenski Dekor Tkane Doma Dekoracijo

Tkane Tapiserija, Nordijska Bohemian Naravni Bombaž Vrvi Od Drevesa Življenja Steni Visi Tapiserija, Stenski Dekor Tkane Doma Dekoracijo

Značilnosti: 1. Te čipke steni visi deli so izdelani iz naravnega bombaža vrvi, ki so higiensko in trajne.Vse čipke steni visi deli so močna in trpežna in lahko stenske. 2. Edinstven Design: Po več ur knotting, ročno izdelana materiali, skrbno izdelani z naravnimi materiali, dajejo ljudem minimalističen občutek in ustvari sproščen

Podobni izdelki