HACCURY visoko natančnost, kovinski disk ravni žerjav ravni mehurček Velikost 80x62x15mm Bele Barve

Novo

€10.03

/ €12.39

Na zalogi

HACCURY visoko natančnost, kovinski disk ravni žerjav ravni mehurček Velikost 80x62x15mm Bele Barve

O Podjetju

Smo specializirano za proizvodnjo in trženje podjetja.

Imamo več kot 500 različnih izdelkov.Vključujejo stekla ravni je bubble serija, kovinski ravni je bubble serija, Plastični ravni je bubble serija, elektronski ravni je bubble serija, elektronski senzor nivoja serije in elektronske ravni kompenzator serije itd.

Naši izdelki so široko uporabljajo v geodetska industriji, laserski instrument industriji, tehtanje aparati industrija, električna orodja industrije, strojništva, industrija, vesoljska in vojaška itd.

Če potrebujete posebne vrste koli izdelka, Prosimo, stik z nami prosto.

Plačilo

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI;

Če ne morete prevzem takoj po tem, ko bi končna, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora becompleted v roku 5 dni.

Pošiljko

Bomo poslali paket, v 1-5 delovnih Dni za vašega naročila.Vsi Elementi ponavadi bodo dobavljeni z ChinaPost Zraka Pošta ali e-Pošta.Ruski kupci na splošno uporabljamo Posti Finska ruska Zraka.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas v času.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada in moč!

Opomba: Smo samo pošljite na naslov v vrstnem redu.Kupec, ki bodo odgovorni za vse davke, carine in druge dajatve, ustvarjene v kupca državo!

Vračilo & Vrnitev

Nudimo 180 Dni Garancije za vse proizvode, navedene.Če prejmete defectve eno, da se lahko vrnejo v roku 10 dni po tem, ko ste se prijavili na paket.

Prosimo, lahko opazil, da se vrne element, ki mora biti v originalni pogoji in naj kupec golimi povratni ladijski promet pristojbina.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije bodo naši najboljši zameno za to, da vam služi.Če se počutite zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nam svoje pozitivne povratne informacije.Vaše povratne informacije bodo zelo cenjeni in nam bo pomagalo, da vam lahko bolje.

Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami nas kontaktirajte, preden boste predloži negativne povratne informacije.Ko je problem poročali, vse naše štabi bo poskušal najbolje, da vam pomagajo ven težave prišlo.Hvala vam za vaše razumevanje.

Delovni Čas

8:30-12:00, 14:00-18:00, od ponedeljka do petka

9:30-12:00 sobota

Oznake: libela, natančna, automatic level, žerjav 2 3, ravni visoke natančnosti, 61edph, digitalni merilnik, digitalni indikator nivoja vode, cisterne, laserska libela, kapro ravni, sumoran

Višina 15 mm
Blagovna Znamka HACCURY
Številka Modela JYF15-806215
barve SREBRNA
Spodnji premer 80 mm
Velikost 80x62x15mm
Natančnost 5mm/m

Napiši mnenje

HACCURY visoko natančnost, kovinski disk ravni žerjav ravni mehurček Velikost 80x62x15mm Bele Barve

HACCURY visoko natančnost, kovinski disk ravni žerjav ravni mehurček Velikost 80x62x15mm Bele Barve

HACCURY visoko natančnost, kovinski disk ravni žerjav ravni mehurček Velikost 80x62x15mm Bele Barve O Podjetju Smo specializirano za proizvodnjo in trženje podjetja. Imamo več kot 500 različnih izdelkov.Vključujejo stekla ravni je bubble serija, kovinski ravni je bubble serija, Plastični ravni je bubble serija, elektronski

Podobni izdelki