Oksidacija-Redukcija Potencial Senzor 51/STM32 Kakovosti Vode Test Spremljanje Tekočih Simulirani ORP Elektroda REDOX Senzor Modul

Novo

€22.30

Na zalogi

modname=ckeditor

Opomba:

No varjenje je predvideno za iglo dogovor sestavljen iz privzeti modul.

Prosimo, upoštevajte, da stranka zahteva, da vara smer igle dogovor glede na svoje potrebe.

Tehnični indikatorji

Modul napajanje: +5.00 Proti

Merilno območje: -2000mv ~2000mV

Izhodna napetost območje: 0-4v

Merjenje temperature: 5-70℃

Natančnost merjenja: ±10mV (25℃)

Odzivni čas: ≤20 SEC

Odzivni čas: ≤1 min

ORP potenciometer vmesnik: BNC vmesnik

Modul velikost: 35mm x 26 mm

ORP kompozitnih elektrod je izdelan iz zlato ali platina elektrod in referenčna elektroda skupaj kompozitnih elektrod, oksidacija potenciala za zmanjšanje ukrepa rešitev, posebno vidna pod pripne risbe.

Ker ORP senzor ima modul nič val napetost, da bi dobili bolj natančne meritve vrednosti, zato je priporočljivo, da opravi nič umerjanje pred merjenje izboljšati natančnost merjenja.

Posebni koraki so naslednji:

1. korak: Priključite ORP senzor modul procesorja (ne priključite, se ORP potenciometer v tem času);

Korak 2: Opekline kalibracijo rutinsko.

3. korak: Odprite serijska razhroščevalne pomočnika za prikaz trenutno natisnjeni ORP vrednost.Pritisnite ničelno umerjanje gumb na ORP senzor modul, in snemanje offset vrednost po zaporedna vrata zaslon za tiskanje podatkov je stabilen.Če je na primer serijska vrata natisne "ORP: 17mV", spremeniti "#define OFFSET0" v vzorec "#določite ODMIK 17".Odmik je prirejena za odpravo nič drift napetosti, ki jih ustvari operacijski ojačevalnik in izboljšati natančnost merjenja.Po spreminjanje vzorca program, ga lahko ponovno prevajanje in jo prenesete, tako dokončanje kalibracijo.

Korak 4: BNC za ORP elektroda priključen na ORP senzor modul vmesnika, bo treba spremeniti po tem, ko je program za snemanje, ORP vrednost merjenja se lahko rešitev.

Zadevah, ki potrebujejo pozornost

1, ORP modul napajalni napetosti čim bližje do +5.00 Proti, bolj natančno napetosti, večja je natančnost!

2. ORP elektroda se lahko neposredno uporabi brez umerjanja.Samo, ko je kakovost ORP elektrode ali testni rezultati, ki so v dvomih, se ORP standardne raztopine se lahko uporablja za preverjanje elektrod potencial, da ugotovi, ali ORP elektrode ali instrumentov, dobro ali slabo.

3. Za vsako rešitev, merjena z ORP elektroda, čista voda, je treba uporabiti.Deionized vodo, je priporočljivo.

4. Če ORP elektrode priključen na ORP Meter vezje, ne pritisnite gumba za kalibracijo, sicer ORP elektroda, se bo poškodoval.

5. Kot temperatura povečuje, ORP vrednost rešitev občutno zmanjšajo in ima dobro linearni odnos, zato je praktični pomen, ki označuje trenutni rešitev temperatura pri opisovanju ORP vrednost rešitev.

ORP elektroda za vzdrževanje in previdnostni ukrepi

1. ORP kompozitnih elektrod lahko neposredno priključena na instrument brez umerjanja.Le, če obstaja dvom o test rezultat elektrod, mV vrednost standardne raztopine se lahko testirajo kot metoda za ugotavljanje kvalitete elektrod.

2, elektroda front-end zaščito steklenice z zmerno količino namakanje tekoče elektroda, elektrod glavo namočite, odvijte pokrovček, preden merilna elektroda je izločena in nato speremo z vodo in suho in uporabo (pazite, da ne drgnite po površini, zaznavanje element), pri merjenju elektroda mora biti vedno sklenjena po agitacija v rešitev, da se pospeši odziv merilne elektrode po sperite s čisto vodo, steklenice in privijte pokrovček v varstvo, da bi preprečili namakanje uhajanje tekočine, če odkrijete, da je oblačno, zaščito namakanje tekočino v steklenico plesnive pojav, je treba pravočasno pranje in spremembe nove vpijejo tekočino.

3. Konfiguracija elektroda namakanje rešitev: oglejte paket pufra s PH4.0 raztopite v 250 ml čiste vode, dodajte 56 g čistega kalija, klorida za analizo, pravilno toplote v električno peč, mešamo, dokler se ne popolnoma raztopi

4. Čiščenje in aktiviranje ORP elektroda: Po uporabi ORP elektroda za dolgo časa, je meritev netočne in odziv je počasen zaradi onesnaževanja zaznavanje element.V tem času, naslednje metode se lahko uporabljajo za čiščenje in aktiviranje.

A. za anorganske kontaminacije, elektrod lahko dajo v 0.1 molL, razredčene klorovodikove kisline za 30 minut, očistiti s čisto vodo in nato potopi v potopni rešitev za 6 ur pred uporabo.

B. Za ekološko mast in olje film onesnaževanja, občutljive elemente lahko očistite z detergentom in potem očistiti s čisto vodo in nato potopi v elektrod rešitev za 6 ur pred uporabo.

C.Če je površina občutljiv element je zelo onesnažena in oblike oksidacije film ali zmanjšanje film, površino, občutljivo element, ki je lahko polirano z globo metallographic smirkovim papirjem, nato pa očistiti s čisto vodo, nato pa očistiti s čisto vodo in nato potopi v elektrod potopni rešitev za 6 ur pred uporabo.

Oznake: orp senzor, thermoset, stm32f407, redox senzor, stm32f103c8t6, elektrode nivoja vode, stm8, odbor stm32, akvarij co2, avto dež senzor

DIY Dobave ELEKTRIČNI

Napiši mnenje

Oksidacija-Redukcija Potencial Senzor 51/STM32 Kakovosti Vode Test Spremljanje Tekočih Simulirani ORP Elektroda REDOX Senzor Modul

Oksidacija-Redukcija Potencial Senzor 51/STM32 Kakovosti Vode Test Spremljanje Tekočih Simulirani ORP Elektroda REDOX Senzor Modul

modname=ckeditor Opomba: No varjenje je predvideno za iglo dogovor sestavljen iz privzeti modul. Prosimo, upoštevajte, da stranka zahteva, da vara smer igle dogovor glede na svoje potrebe. Tehnični indikatorji Modul napajanje: +5.00 Proti Merilno območje: -2000mv ~2000mV Izhodna napetost

Podobni izdelki