KIVI RATA Visoko Pasu Joga Hlače Scrunched Plen Dokolenke za Ženske Anti Celulit Vaja Teče Rit Dvigalo hlačne Nogavice

Novo

€6.51

/ €13.02

Na zalogi

OPIS

Potegnite Na zaprtje ❤ Dokolenke Stilov--- škrt rit dokolenke, plen dokolenke, seksi rit dvigalo push up visoka vitka dokolenke, rit dviganje joga hlače, anticellulite dokolenke, Teksturirane Activewear; telovadba vaja nogavice, vaja, ki teče hlače, skinny hlače plen.predrzen, zadnjica, boki dviganje atletske gamaše. ❤ Materiala--- Poliamid+Spandex.Mešanica ponuja trajne obrabe z udobje stretch.Hitro sušenje, vlage wicking, elastično, in zelo udobno in mehko, kot da ne verjamejo!To legging ne vse za vas.To daje svojo rit poenostavljeno videti kot Sočno breskev; Plus rit dvižna funkcija za naravne nazaj. ❤ Seksi Rit--- Nova Generacija Stiskanje Dokolenke - 3D Očesa Neto Legging je tkanina je namenjena odraslemu popolnoma na svoje telo, da bi vaše ustnice polnejše.Visok pas in jasno proge ustvariti hujšanje iluzija. ❤ Priložnost--- kot Nalašč za jogo, domačo vadbo, ples, tek, tek, telovadba, fitnes, aerobika, pilates, ali druge vaje,vse vrste vaja, vsakdanje casual loungewear hlače.Iz studia, na ulici, in ležali v med, prehod iz priložnostne za eleganten v nekaj minutah.Označite vaš najljubši pribor in petah, se lahko uporablja skozi celo leto.

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila.

Dobrodošli v naši trgovini

Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: www.meridian-sun.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih www.meridian-sun.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. www.meridian-sun.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Oznake: Fit, ženski tekaški, como hlače ženske, joga hlače ženske pack, priložnostne ženske, Joga, Za kawasaki, krpo ženska, joga mat, fitnes hlače

Vrsta Tkanine Broadcloth
Leggings5 Ženske Ruched Rit Dviganje Visoko Pasu Joga Hlače
Poreklo CN(Izvora)
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Šport Tip Joga
Leggings2 Brezšivne dokolenke
Velikost S/M/L/XL
Priložnosti Joga, Tek, Fitnes, Ples, Vaje, Usposabljanja, Vadbe
Značilnosti Anti-mucke, Elastična, Dihanje, Slim, ne zbledi, Mehko, Koži prijazno
Slog Športne, Plaža, Sladkarije, Slim, Lady, Seksi, Novo, moda, Priložnostne
Leggings1 joga hlače ženske
barve Črno/Roza/Modra/Siva
Postavka Vrsta Celotno Dolžino
Vrsta Joga Gamaše, Gamaše Šport Ženske Fitnes
Leggings6 Trebuh Nadzor Dokolenke Elastično Teksturo Plen Telovadba Vaja Nogavice
Leggings3 Šport dokolenke
Spol ŽENSKE
Leggings4 Seksi Dokolenke za Ženske, Visoka Vitka Hlače Joge
Hlače Dolžina Celotno Dolžino
Številka Modela 01
Material Polyester92%, Spandex8%
Zapiranje Tip Elastični Pas
Blagovna Znamka KIWIRATA

Napiši mnenje

KIVI RATA Visoko Pasu Joga Hlače Scrunched Plen Dokolenke za Ženske Anti Celulit Vaja Teče Rit Dvigalo hlačne Nogavice

KIVI RATA Visoko Pasu Joga Hlače Scrunched Plen Dokolenke za Ženske Anti Celulit Vaja Teče Rit Dvigalo hlačne Nogavice

OPIS Potegnite Na zaprtje ❤ Dokolenke Stilov--- škrt rit dokolenke, plen dokolenke, seksi rit dvigalo push up visoka vitka dokolenke, rit dviganje joga hlače, anticellulite dokolenke, Teksturirane Activewear; telovadba vaja nogavice, vaja, ki teče hlače, skinny hlače plen.predrzen, zadnjica, boki dviganje atletske gamaše. ❤ Materiala---

Podobni izdelki