Zhenduo Igračo Pištolo Gel žogo Blaster Pribor 7-8 mm Kaljeno AKA Gel Kroglice 6000pcs

Novo

€5.19

/ €5.77

Na zalogi

6000pcs paketno

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU . (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone. 6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Čas dostave: Vrne Vračilo in Garancije:

Če je predmet, ki je poškodbe ali okvare, ki jih povzročajo dostava ali se pri normalni uporabi.Si bo ponudbo za vrnitev.

Če ste prejeli napačen element, bo ponudba za vrnitev.

Zaradi posebnost izdelka je včasih lahko kupec mislim, da je prejel element, ki povzroča napako (v resnici je morda dobro,ne pa organ lahko potrdi ali ne intuitionist dokaz, da jo podpirajo, kupec bo še vedno ponujajo za vrnitev.

Prosimo, upoštevajte, da: vse motnje izdelki morajo biti vrnjeni v roku 7 dni od datuma kupili za zamenjavo ali vračilo kupnine.Kupec mora vrniti predmeti za naše Kitajska urada na njegove/njene lastne stroške po strani.

Da izpolnjuje pogoje za BREZPLAČNO zamenjavo ali vračilo izdelka, morajo biti:

prejeli smo se vrnili element, "kot nov" stanje, ter skupaj z vsemi dodatki (če je mogoče, original škatlo in embalaže).

Ta obljuba ne vključuje napak, ki jih povzročajo nesreče, napačne uporabe, in drugih ne-normalni uporabi.

Povratne informacije:

Če imate kakršne koli težave z izidom transakcije ali izdelka, prosimo, ne odzivajo z negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas.Zelo smo ponosni na našo customer odnosov in naše povratnih informacij, sposobnost in si prizadevajo, da odpravite vse težave.

Predlagamo, da kupec se obrnite na nas po Elektronski pošti, ki lahko vključujejo prejšnji pogovor, če kupec, ki imajo težave na element, da bomo lahko vedeli, kaj se je zgodilo, konkretno in rešiti hitro.

Obvestilo Nakup obvestilo: Kupec mora odgovorna za vse dajatve in meri stroške za vašo državo.Prosimo, preverite pri vaši meri pred ponudbo.Ohišje, videz ali meni se lahko spremenijo zaradi različnih serij, ne bomo obvesti žal.

Če potrebujete posebej barva (mora biti opisano v postavka je seznam), o drugih, posebej zahteve, prosimo napišite vaše zahteve v paypal in ebay upoštevajte, si bomo prizadevali, trdi, da izpolnjuje vaše zahteve, če je na zalogi.Vendar, če tega še niste storili, da ne bomo odgovorni za nepravilno postavka poslali.

Če želite kupiti v velikih količinah, oglejte si našo trgovino in vnesite debelo katalog ali pošljite e-pošto z item name, zaporedna številka, in količine, ki jih potrebujete, potem bomo ponudbo za vas najboljšo ceno.Hvala!

Oznake: pištolo, replika ak47, evangelion rei, soror čar, voda gel žogo puško, paintball pištolo, airsoft bb, blaster gel pištolo, pištolo kovinska pištola, pro mini pištolo, kublai p1

Blagovna Znamka ZHENDUO
Starostni Razpon > 14 let
Material Plastični
Spol Unisex
Plastika Tip ABS
Številka Modela ALIAS Gel Žogo
Značilnosti diecast
Vrsta Igrača Brzostrelka Pištolo
Opozorilo dont dal z ognjem

Napiši mnenje

Zhenduo Igračo Pištolo Gel žogo Blaster Pribor 7-8 mm Kaljeno AKA Gel Kroglice 6000pcs

Zhenduo Igračo Pištolo Gel žogo Blaster Pribor 7-8 mm Kaljeno AKA Gel Kroglice 6000pcs

6000pcs paketno 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU . (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI

Podobni izdelki